Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Partička kolem Tarantina se rozhodla natočil vlastní film a Quentina zapořáhla jako producenta. No ještě že tak, kdyby seděl za kamerou, to by jeho úroveň klesla ještě níž. Tohle je slátanina, ve které se zápletku dozvíme asi dvacet minut před koncem a při rozuzlení vlastně ani nevíme, co v té truhličce bylo. Herecké obsazení hodně dobré, akorát hlavní postava BIshop mi tam vůbec nesedí. Spousta krásných ženských, a pokud je tam nějaká více než 20 sekund, tak je dominantní a svá, přesně taková, jak to má Tarantino rád :-) 2 a půl. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

"Storyless Rider" plná žvástů, buchtiček v plamenech, potetovaných hasičů, koberců pod paží a jízdy na motorce rychlostí povolenou u nás na železničním přejezdu. Někdo měl kamarádíčkovi Quentina Lawrenci "Pistoléro" Biskupovi vysvětlit, že když stráví 10 dní v soláriu, nalepí si vous Lucifera Heřmánka a bude pomalu mluvit zastřeným hlasem jako zkurveně tvrdej hoch, automaticky to z něj neudělá charismatického vůdce motorkářského gangu. A hlavně mu měli říct, že jako režisér vykazuje veškeré symptomy tvůrčí impotence.. Jistě, může to být pocta moto exploitation filmům, můžou tam být takové kozy, že kdyby vám je dotyčná položila na ramena, tak nemusíte na vojnu kvůli plochým nohám a Victorové mohou jezdit tak namachrovaně, že jim za jízdy prší do nosu, ale pokud se nějaká zábava omezí jen na pár minut závěrečného zúčtování, tak i kdyby si hot pussies zadky ukroutili, bič z hovna neupletou. Povídá se, že nechali D.Carradineho po natáčení svázaného a šoupli ho v Thajsku do hotelové skříně.. ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Najneuveriteľnejšia možná miera prehrávania na minimálnom priestore osemdesiatich troch minút. Toto snáď natočili nadržaní tínedžeri po zhliadnutí Ghost Ridera, preživéhoboha. Larryho Bishopa nežeriem, prišiel mi ako starý hnusný úchylný cap, zato zvyšok obsadenia obstál. Eric Balfour veľmi príjemný, Vinnie tradične nekomentovateľný (v dobrom), no a Madsen, to je kapitola sama o sebe, jeho Gentle ma neskutočne bavil a bol to asi jeden z mála dôvodov túto macho sračku dopozerať. Viem, že to netreba brať až tak vážne, lenže sú filmy, čo to vedia prehnať aj "normálnejšie" (Machete). Ja hovorím nie, a to mám motorkárske filmy z celej duše rád. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Pozérský filmy, který si hraje na to, co není. Celkový dojem je ten, jakoby to natočil dvacetiletý fanda Leoneho filmů a také chtěl Leoneho prvky do filmu vpasovat. Výsledek je potom velice málo povedená karikatura, kdy herecké výkony vyznívají dost trapně. Místo toho, aby hlavní postavy hrály přirozené drsňáky, tak si na to jen hrají. Nakonec je budu podezřívat z toho, že to byl vlastně záměr. Značný důraz se klade na posturiku a ostatní výrazové prostředky, přičemž musím opakovat, že to vyznívá celkem trapně a hlavně školácky. Vůdce "Victorů" - Pistolero - vypadá jako nějaký druhořadý člen gangu, takový chcípáček. Ale proč by se do té role neobsadil, když je i režisérem... Nakonec je tedy nejlépe zahranou postavou "Gentlas" ztvárněn M. Madsenem, který takovéto role zvládne levou zadní. Slušně vypadá ještě postava mladého "Comanche". Dennis Hopper se svou středně malou rolí to do výšin nezvedne a hlavně ženské role jsou spíše epizodní. Připadá mi jako kdyby režisér řekl na přání svých kamarádek a známých: "Chceš si zahrát ve filmu? Jo, zrovna jeden točím. Něco ti tam najdu" A prostě jí (každé jedné) vymyslí nicneříkající desetiminutovku. Mě tedy tento film zklamal. Film, který si hraje na to, co prostě být nemůže ani s přivřením obou očí. PS: Chci ještě poznamenat, že scéna v závěru, kdy M. Madsen vystřílí na silnici všehny příslušníky nepřátelského gangu na jeden zátah, byla velmi povedená, neboť si na nic nehrála. Žádná dlouhá střílečka, pár sekund a byl klid. To bylo tak na čtyři hvězdy - ale jednalo se fakt jen o pár minut filmu. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Pro motorkáře možná kult, pro obyčejného diváka dost velká nuda. Opelichaní herci, žádná akce, pitomoučký příběh, jenž je vyprávěn naprosto nesmyslně, nic-moc hudba, absence originálních nebo alespoň dobrých nápadů a tempo tak pomalé, že si budete myslet, 83 minut znamená 4 hodiny. Jako jo, pár záběrů na motorky je slušných tu a tam uslyšíte slušnou hlášku, ale je toho fak málo. Slabota, která se chce tvářit drsně a přitom ztratí dech už v předtitulkové sekvenci... 10% PS: už poěkolikátě, sebevíc nahých krásek neudělá žádnou scénu samu o sobě sexy... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • „Victors“ jsou do češtiny přeloženi jako „Viktorové“. Výraz lze však přeložit také jako „Vítězové“. (Chibs)
  • Jméno hlavní postavy Larryho Bishopa - Pistolero, je původní název filmu Roberta Rodrigueze Desperado (1995). (don corleone)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno