Reklama

Reklama

Cestovatel

(seriál)
USA, 2007, 9 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Kevin Falls

Hrají:

Kevin McKidd, Gretchen Egolf, Moon Bloodgood, Brian Howe, Reed Diamond, Tom Everett, Lisa Sheridan, Paul Schulze, Matthew Humphreys, Jos Viramontes (více)
(další profese)

Epizody(13)

Dan má zvláštní schopnost. Může cestovat v čase a měnit tak minulost a tím udělat změny v budoucnosti. Při jedné ze svých cest narazí na svou přítelkyni, která by měla být již delší dobu nezvěstná po letecké havárii a vypadá to, že má stejnou schopnost jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci aj keď už zrušený seriál pojednávajúci o cestovaní v čase, námetovo nie nepodobný Zajtrajším novinám. Slušný úvod, mierna stagnácia v strede ale bravúrny finiš. Skvelý Kevin McKidd, ale to by sa dalo povedať aj o zvyšku osadenstva. V porovnaní so Zajtrajšími novinami každopádne jasný víťaz a pre mňa nečakané seriálové prekvapenie. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, s velice sympatickým hlavním představitelem. Kevin McKidd si u mě šplchnul už druhou seriálovou rolí (Chirurgové). Mě se tento seriál hodně libíl. Podle mě bylo cestování velice zajímavě zakomponovaný. Škoda jen, že seriál končí první serií. Jak tady někdo píše, tak - Seriál totiž neskončil, jen přestal. A je to veliká škoda... ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No páni, tak to jsem teda nečekal. Tento třináctidílný seriál a cestování v čase mě opravdu dostal. Novinář Dan Vasser z ničeho nic začne cestovat v čase, aby v minulosti pomáhal lidem, kteří mají nějaké problémy. Každyý díl má jinou záchrannou cestu, ale v pozadí je příběh odehrávající se v současnosti, kde musí vycházet se svojí ženou a svým bratrem policajtem. Od prvního až do posledního dílu to mělo tu správnou atmosféru a skutečně, díl od dílu se epizody zlepšovaly a byly kvalitnější a kvalitnější. Herecké obsazení bylo příjemné a sympatické a hlavní hrdina v podání Kevina McKidda, který se mi čím dál víc zamlouvá, byla až epická. Hlavní Theme od Amandy Ghost & The Rural se mi vrylo do paměti už od prvního dílu. Jediná věc, která sráží hodnocení ze 100% na 90%, je poměrně krátká délka seriálu. Když jsem byl ve varu a v euforii, třináctý díl vše ukončil. A ještě jedna věc, která mi tam scházela - tvůrci mohli zabrouzdat jestě trochu více do minulosti. Ale to jsou jenom slaboučké kazy na pevném a vyleštěném skle. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Který idiot zatrhnul tento seriál? Neřvu proto, že si mi "strašně" líbil, ale dovolím si ho posoudit v záplavě všemožných sraček natahovaných donekonečna typu Prison Break či Heroes, že je filmově velice kvalitně natočen, herecky skvěle zvládnut (zejména McKidd a Moon Bloodgood) a příběhově naprosto brilantně promyšlený. Takže, ještě jednou, který idiot? ()

Dohaja 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo serialov, ktorý sa hrá s časom. Pútavý príbeh, prekvapilo ma ako tvorcovia prepojili dve z hlavných postáv Dana a Liviu. Posledné asi 3 diely stáli za to (najlepšie keď sa zo syna stala dcéra) a potom menil budúcnosť priamo v akcii a to bol ešte postrelený. Kiež by bolo takýchto seriálov viac... ()

Galerie (87)

Zajímavosti (6)

  • Škola, kam chodí syn Dan Vassera (Kevin McKidd) se jmenuje Herbert Wells. Herbert George Wells, pod známější zkratkou H.G.Wells, je autorem známého vědeckofantastického románu Stroj času, který je také o muži cestujícím časem. (formelin)
  • V první minutě, když Dan (Kevin McKidd) přichází na rave party, tak v klubu hrají skladbu „Halo“ od britské kapely Depeche Mode. (Trajektt)
  • V epizodě vejde Dan (Kevin McKidd) do baru. Z novin zjistí, že je 8. listopadu 1994. Mladá dívka se domnívá, že by mohl být mužem, s nímž se seznámila díky internetové seznamce. Terrence Lee Zehrer sice zaregistroval domény Kiss.com a Match.com už v roce 1994, většina zdrojů ale udává, že první seznamkou na netu byl Match.com, a sice až od roku 1995. (klukluka)

Reklama

Reklama