Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka, která se strukturou dílů hodně podobá Chuckovi. Reaper je ale mnohem vtipnější a hrají zde sympatičtější herci, díky čemuž se dá podobnost jednotlivých dílů překousnout. Doufám ve třetí sérii... 80% + hvězdička navíc za Ďábla (Ray Wise) a Ninu ( Jenny Wade ), na kterou bych se mohl dívat pořád. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy a seriály, kde se nemusí až tak moc přemýšlet, keré neřeší jenom ty nejdůležitější životní a celosvětové problémy, ale kde se mohu od srdce zasmát a spolu s hlavnímy hrdiny přemýšlet nad nějakou tou skopičinou. A právě to pozitivní mě nabídl tento seriál, a já jsem mu za to vděčný. Po prvních 10 dílech hodnotím 4. Jooo, a Ray Wise je jako Ďábel naprosto dokonalý - dost mě připomíná naše V.I.P. spoluobčany v oblecích, které také nemám rád. ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle sakra JO!....... Včera večer jsem si udělal takový menší Ďáblův marothón. Koláč, zbytek Kofoly a pár brambůrků sice vzali při sledování za své, ovšem když se člověk dívá na podobně pekelnou jízdu, tak se musí počítat s tím, že mu vyhládne. A že ta jízda byla výtečná! Ano, sice chvílema natahovaná, ale když vás seriálem provází originální postavičky, jejichž osudy vám nebudou lhostejné, je napůl uvaříno a taky zaděláno na jeden z nejoriginálnějších seriálů poslední doby. Mám rád, když je, ať už ve filmu nebo kdekoliv jinde, nějaká postava, které věříte každé slovo a při jejíž dedukcích a nebo popřípadě lží máte skřížený ukazováčky a prostředníčky z toho důvodu, aby postava v seriálu vydržela co možná nejdéle. Prostě fanouškovství na entou. V mém případě se jedná právě o zmiňovaného ďáblisima, který není vzorem všech ctností a co je nejlepší, nejedná se o průměrného syna satanova. Není to takovej ten camrák, který plivne a okolo se zjeví pára a modlitební svíčky. Místo utíkání před krucifixem a peří se tenhle "člověk" soustřeďuje na momenty překvapení, dbá o to jak vypadá a navíc má uhrančivý pohled Raye Wise, takže nemám námitek . Mám tenhle seriál rád a vážně uvažuji o tom, že podobné večerní maratony bych si zopáknul. Bohužel sledovanost tohoto seriálu byla v Americe pramalá, takže STOPKA byla více než jasná. Škoda. P.S. Rakovinu na tebe U-Milujeme Muzikál ze střední-S- Paris Hilton je náše Matka Tereza-A- Kvalitní seriály sabotujeme!!!!! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o tomhle seriálu myslet: není napínavý, rádoby vtipnost je velmi křečovitá, zápletka a řešení dvou spatřených dílů skoro identické, postavy nic moc (sympatické možná pro teenagery)... Výjimkou je Ray Wise, ten do své ďábelské role vyloženě sedí a za jeho výkon dávám třetí hvězdičku - jinak jde o průměrný seriál pro mládež. 50% ()

Brady 

všechny recenze uživatele

Úžasný seriál plný vtipných a "ďábelských" hlášek. Každý díl je naplněný humorem, ale také akcí a určitým nádechem posvátné úcty, již si pekelné mocnosti přece jen zaslouží. Nejvíc sem se ovšem bavil při rozhovorech Sama se Satanem. Ray Wise je naprosto dokonalý vládce pekel, a když se usměje, musíte ho mít rádi a zároveň se jej děsit. Zkrátka ve svém srdci cítíte, že tohoto milého pána v obleku je lepší nedráždit. :-) ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama