Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben je geniální student MIT, kterému v dalším studiu brání nedostatek finančních prostředků. Proto po kratším váhání souhlasí s nabídkou svého profesora Mickyho Rosy. Pod jeho vedením se stane součástí studentského týmu, který pravidelně létá do Las Vegas, kde pomocí techniky tzv. „počítání karet“ obírá kasina o tisíce dolarů při hře Blackjack. Ben si zpočátku chce přivydělat jen tolik, kolik potřebuje na zaplacení studia, ale s jídlem roste chuť a svět luxusních hotelů a hýření je lákavý. A stejně tak lákavá je půvabná studentka a spolupachatelka Jill, do které se Ben zamiluje. Ačkoliv počítání karet není nezákonné, v sázce je mnoho a záhy nejde jen o to orientovat se v kartách, ale také o nutnost nenechat se přistihnout šéfem ochranky jednoho z kasin Colem Williamsem. Navíc se jednoho dne Ben při hře nesoustředí a jeho vinou prohraje skupinka hodně peněz. Pohádá se s profesorem, přesvědčí tým, že mohou pokračovat společně právě bez Mickyho, a začíná hra kdo s koho... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (641)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Napětí, zápletka. ( Na vysoké úrovni ) Vynikající. Zas jeden povedený karetní film. Pět studentů, jeden skvělý plán a Las Vegas na lopatkách. „Kdo by se nechtěl vydat do Vegas a přijít si na spoustu peněz, ne proto, že měl štěstí, ale proto, že vymyslel neprůstřelný plán?“ ptá se Kevin Spacey, když popisuje kouzlo příběhu filmu 21. Spacey prohlašuje, že i když příběh působí jako pohádka, inspiroval se skutečným příběhem skupiny studentů M.I.T., který se odehrál v devadesátých letech. „Moc se mi líbil ten kontrast mezi tím, jak žijí v Bostonu - kde jsou za šprty - a ve Vegas, kde jsou kýmkoliv, kým chtějí být.“ ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Výborný Jim Sturgess v hlavní roli příběhu o tom, že i matematika se může občas k něčemu praktickému hodit. Kevin Spacey i Laurence Fishburne silou svého charizmatu oživili své postavy, ostatní díky nepříliš invenčnímu scénáři působí jen jako komparz. Nebýt film o zhruba půlhodinku delší, než je zdrávo, mohlo to i tak být velmi dobré. Takhle je to pouze dobré. ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%... I guess it’s luck, but it’s the same Hard luck, you’ve been trying to tame Maybe it’s love, but it’s like you said “Love is like a role that we play.” Just bend the pieces till they fit Like they were made for it But, they weren’t meant for this Chasin’ the ghost of a good thing Haunting yourself as the real thing It’s getting away from you again While you’re chasin’ ghosts. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když smíchám několik hezkých obrázků a postavím vedle sebe pár slušných herců, vyhráno ještě nemám.. zvlášť, když můj film sleduje někdo, komu „hráčské“ filmy nepřijdou nijak lákavé, nenabídnu mu vlastně ani příliš zábavy a navíc musí sledovat prvoplánové zvraty, které ani nejsou nikterak chytré. A já blbec ještě navíc úplně zapomenu na střihačské nůžky!! Tak co potom můžu chtít? ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"Slabší odvar"silnej témy!Ústredná téma je vážne zaujímavá a dokáže vtiahnuť diváka,avšak R.Luketic nato nejak nestačí!V dnešnej dobe"premakaných"snímkov je 21thriller skôr 80rokov...Kevin Spacey ako dozor nádejných tvári Hollywoodu,ktorý sa drží v pozadí(škoda)!Scenár zaostáva,ale celkový dojem zostáva-3*."Ľahké počty"ma celkom nechcene vzali... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (21)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V roce 1997 závratná jízda Blackjack Teamu skončila. Jeden z členů prodal seznam parťáků kasinu za pouhých 25 tisíc dolarů. (Lenarek)
  • Aby vypadali suverénně, učili se herci dva týdny hrát blackjack od profesionála. Trénovali i ve skutečných kasinech ve Vegas. (Siriuss)

Reklama

Reklama