Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben je geniální student MIT, kterému v dalším studiu brání nedostatek finančních prostředků. Proto po kratším váhání souhlasí s nabídkou svého profesora Mickyho Rosy. Pod jeho vedením se stane součástí studentského týmu, který pravidelně létá do Las Vegas, kde pomocí techniky tzv. „počítání karet“ obírá kasina o tisíce dolarů při hře Blackjack. Ben si zpočátku chce přivydělat jen tolik, kolik potřebuje na zaplacení studia, ale s jídlem roste chuť a svět luxusních hotelů a hýření je lákavý. A stejně tak lákavá je půvabná studentka a spolupachatelka Jill, do které se Ben zamiluje. Ačkoliv počítání karet není nezákonné, v sázce je mnoho a záhy nejde jen o to orientovat se v kartách, ale také o nutnost nenechat se přistihnout šéfem ochranky jednoho z kasin Colem Williamsem. Navíc se jednoho dne Ben při hře nesoustředí a jeho vinou prohraje skupinka hodně peněz. Pohádá se s profesorem, přesvědčí tým, že mohou pokračovat společně právě bez Mickyho, a začíná hra kdo s koho... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (641)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Standartně odvedený kousek. Nic víc, nic míň. Chyběl mi větší nadhled, spád, vtip...... vlastně mi toho chybělo celkem dost......Shlédnout a zapomenout..., s čímž ( za to vám ručím ) nebudete mít žádný problém :o) Mnohem raději ( z tohoto prostředí ) mám tento starší snímek http://www.csfd.cz/film/14566-hraci-rounders/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som nejakú somarinu, ale po čase si ma ten film získal.Veľmi zaujímavé a koniec bo tiež dobrý.Ale keď sa tak zamyslím, ani neviem čo je na tom tak super.Proste som len pozeral a bavilo ma to. Ma to tempo, fajn hercov, strih, hudbu ... mimochodom Kevinovi Spayceymu a Laurenceovi Fishburnovi role padli ako riť na šerbeľ. 85% - 4* ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu film pojednává o maximálně geniálních lidech nebo alespoň ten jeden byl a na druhou stranu mi přišlo, že všechny jejich finty zase tak geniální nebyly:-) Spíše se mi ale zdálo, že nebyl využit jejich potenciál. Námět je to dobrý, ale byly místa, která trochu pokulhávala a i jednání některých postav mi nepřišlo zrovna dvakrát nejlepší. Ale dívat se na to dá a třeba vás "21" začne natolik bavit, že se uvidíme v Las Vegas...:-)65% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Napětí, zápletka. ( Na vysoké úrovni ) Vynikající. Zas jeden povedený karetní film. Pět studentů, jeden skvělý plán a Las Vegas na lopatkách. „Kdo by se nechtěl vydat do Vegas a přijít si na spoustu peněz, ne proto, že měl štěstí, ale proto, že vymyslel neprůstřelný plán?“ ptá se Kevin Spacey, když popisuje kouzlo příběhu filmu 21. Spacey prohlašuje, že i když příběh působí jako pohádka, inspiroval se skutečným příběhem skupiny studentů M.I.T., který se odehrál v devadesátých letech. „Moc se mi líbil ten kontrast mezi tím, jak žijí v Bostonu - kde jsou za šprty - a ve Vegas, kde jsou kýmkoliv, kým chtějí být.“ ( Hodnocení: 8/10 ) ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Nevidieť nedávno nefilm "Gambler" tak by som pokus K. Spaceyho oživiť obohranú karetnú mašinériu považoval za menej než priemerný. Takto keď mám možnosť porovnania, prvú menovanú špatnosť opätovne hádžem do koša a po nenútenom zabudnutí na niektoré viditeľné kixy pasujem túto počítaciu partiu na pekný priemer, ktorý nevytočí, skôr zľahka spríjemní voľnú chvíľu. Ponechať nápad, strihnúť to na formát 90 min. a bola by spokojnosť ešte väčšia. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (21)

  • V roce 1997 závratná jízda Blackjack Teamu skončila. Jeden z členů prodal seznam parťáků kasinu za pouhých 25 tisíc dolarů. (Lenarek)
  • O napínavý příběh projevil zájem jako první Kevin Spacey (Micky Rosa), jenž toužil po tom zahrát si profesora, který stál po dlouhá léta v čele Blackjack Teamu. (duklak2)
  • U nás populární hra Oko bere se od amerického blackjacku liší hlavně tím, že se nehraje s žolíkovými kartami, nýbrž s tzv. "mariáškami". (Siriuss)

Reklama

Reklama