Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Psema 

všechny recenze uživatele

O maličko horší než jednička, a to hlavně proto, že spousta fórů odkazuje přímo na předchozí část, kterou když jste neviděli, nemáte šanci si genialitu těch několika málo momentů užít naplno. Sakl trávy vrací úder v ještě odvážnější scéně, Harold s Kumarem prochází povážlivou vztahovou krizí, Maria je pořád stejně sexy a Neil Patrick Harris drží nad celou šíleností ochrannou ruku, žere houbičky, pronásleduje jednorožce a... bacha na největší spoiler v awesome dějinách... přežívá svou vlastní smrt. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice uz tu neni takovej nabeh na kultovnost jako v pripade prvniho dilu a celej film se rozpada na jednotlivy scenky, nicmene jedna scenka je vostrejsi nez druha a mezitim prakticky neni hluchy misto, takze to je stejne pekna jizda. Par foru bylo sice uz zbytecne prasackejch a neco slo vyuzit vic, ale stejne sem se bavil. Navic Penn, Cho i Harris sou porad strasny krutaci a jelikoz je film v podstate roadmovie, tak ani na okamzik nenudi a par foru fakt stoji za to videt, obcas tu jsou desne brutalni veci. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Kal Penn a John Cho neboli Kumar a Harold jsou povedená dvojka kámošů, kteří zrovna mají namířeno do Amsterdamu, ale v letadle si je omylem spletou s teroristy a jsou nemilosrdně posláni do vězení v Guantanamo Bay. Po zjištění, že se zde podávají "španělští ptáčci" (hádejte co to asi je za "specialitu"¨) vezmou do zaječích. Na jejich dramatickém útěku, kdy jim na záda dýcha jeden zlý (Rob Corddry) a jeden hodný (Roger Bart) vládní agent, je čekají trampoty spojené se zvrhlým sourozeneckým párem, nebezpečným Kuklux klanem, potkají sjetého herce Neila Patricka Harrise, zavítají do bordelu, potkají zhuleného prezidenta Bushe a nakonec překazí svatbu Kumarovi bývalky (Danneel Harris) se slizkým podrazáckým kamarádem, aby pak konečně dorazili do Amsterdamu a pro změnu Harold zde vyhledal svoji holku (Paula Garces), která tady natáčí reklamu. Jedničku jsem neviděl, ale ve dvojce jsou na skladě hlavně hrubozrnné gagy, kterých je bezpočet, a proto o humor nebyla nouze, jako třeba v jiných komediích, kdy hodinu čekám na jeden gag, který pak stejně nestojí za nic. Tady jsem se, za zvuku mnoha známých hudebních fláků a výborných herců, bavil královsky, a proto také královsky hodnotím. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Minimálně stejně tak dobré jako jednička. Začátek se sice nese v duchu zbytečně nechutných fórů, ale ty celkem brzo odezní a nastupuje vytoužený, hrubě prof*ckovaný výlet napříč Amerikou, ve kterém nechybí Ku Klux Klan, bottomless party, zhulený George Bush a samozřejmě jako vždy awesome Neil Patrick Harris. Trojka? Bring it on... ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Pokračování se nese v trochu jiném duchu než předešlý díl, vtipné scény jsou však vidět již v samotném traileru. Celý snímek o útěku před národní bezpečností pronásledující Harolda a Kumara křivě nařčených z terorismu se motá spíše kolem situací, které je postihnout na cestě za svou milovanou Vanessou, kterou chce Kumar získat zpět, než se vdá. A možná právě proto, že to není jen ujetá zhulená komedie o jídle, celkem dobře se na to kouká a vtipné scény jsou už bonus navíc. (6/10) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Když se Harold (John Cho) sprchuje, je možné všimnout si jizvy na levé straně jeho čela. Když si na ni však poté lepí náplast, nachází se na straně pravé. (dan.pacino)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)
  • Z celkovej dĺžky filmu 103 minút strávia Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) na Guantanáme iba 5 minút a 33 sekúnd. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama