Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (585)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Nemůžu porovnávat kvalitu 3D provedení s ostatními filmy, protože jde o mojí úplně první návštěvu 3D kina, takže co se týče efeektu, přišlo mi to jednoduše skvělé (i když nějaké rezervy ve zpracování by se našly). Monstra ale nebodují jen technologií, ale i nápadem. Příběh je prostinký, ale nadupaný a prošpikovaný odkazy, hláškami, parodiemi, vtipy a je výborně "akční", jak jen to můžete o animáku pro děti říct. Blízká setkáni třetího druhu (podle mě nejvtipnější moment filmu), E.T., Goddzila, Moucha, Den nezávistlosti a mohli bychom parodované nebo vtipně citované filmy vypisovat ještě hodně dlouho... Prostě film, který rozhodně pobaví. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých zábavných jednohubkový animákov (Megamind, Cloudy with a Chance of Meatballs...). Príbeh je predvídateľný, bez akýchkoľvek prekvapení a na zvraty a originalitu jeden z najchudobnejších v poslednej dobe, no všetko vynahrádza humor a skvelý dabing na čele s bravúrnym Sethom Rogenom. Ďalší z radov animákov, ktoré mali na viac... ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Co se týče zábavy a vtípků, je to z mého pohledu nečekaně slabé. Rozhodně nemůžu nic vytknout animaci ani příběhu, který zase přináší něco nového a překvapivě se hodně snaží tlačit i na akční pilu. Bohužel si ale nemůžu vybavit, že by mě v průběhu filmu něco výrazněji zaujalo a pobavilo nebo že by mi nějaká postava vyloženě přirostla k srdci, což vnímám u těchto animáků jako velký nedostatek. O třídu slabší než Zataženo, občas trakaře. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Přicházím v míru! Neublížím vám! A všichni zemřete!..... Dětská Akta X zahalená kamufláží a fritovaná v paranoidním spiknutí, (jakákoliv) blízká setkání (kteréhokoliv) třeba třetího druhu, MIB, Superman a enormní groteskní těla ocení všichni, kteří upřednostňují veselejší stránku nad tím ostatním. Nám (mě a dětem) se to líbilo. To, že je to vtipné jsme ocenili víc než maniakální smích šíleného vědce! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu, proč mám jeden palec kratší. 2.) Jsem voják z povolání a chci (konečně) vidět generála, který má nejen nápad, ale i plán. 3.) Chystám se křížit geneticky modifikované rajče s chemicky modifikovanou polevou na dort s farmářskou příchutí. 4.) Jsem sliz. 5.) Mám raději filmy k pobavení než k přemýšlení. PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduché, avšak nehorázně zábavné. Natlakované explozivní akcí. Monstrózní. Hláškoidní. Český dabing výborný, ale chci slyšet Setha Rogena coby želatinového B.O.B.a. Vzhůru do oblak bude mít co dělat, aby se vyrovnalo takovéhle dynamické smršti, která mě vytáhla ze sedačky a vcucla do sebe. Kopernik šopák! 90-ti %-ntní spokojenost. 175 miliónů dolarů(rozpočet)/379 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/15 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Severoamerické tržby byly 198,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 381,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama