Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (585)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Naozaj bombastický a to doslova, animák od Pixaru. Úžasné, ako sa vždy tvorcovia dokážu trafiť do vkusu prevažnej väčšiny a každým animákom naplno zabodovať. Nemá zmysel rozoberať grafickú stránku, je bezchybná ako vždy, humor funguje skvele a príbeh odsýpa jedna radosť. Moje deti si ju veľmi obľúbili, ja takisto a Megacica je u nás už mesiac najpoužívanejšie slovo. V rámci žánru 100%. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Slečna Ronsonová vypadá přesně jako Ony. Už jen to, že si všímám takových blbostí myslím plně ukazuje jak moc jsem se nudil. Pro samé zakopávání, tančení a mlácení se do hlavy vším (ne)možným se úplně zapomnělo na... No, vlastně na všechno ostatní. Čest výjimkám v podobě původního dabingu, nápisu na raketě a těm několika minoritním zdařilým odkazům na padesátková monstr/ufo béčka. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Neviem, kam sa ešte dá stupňovať kvalita animácie, ale tu som toho bol znova svedkom. Pravda, samotný scenár kráča len podľa osvedčenej rutiny, a z mnohých gagov vyniká asi len ich polovica. Jednalo by sa tak o prostý priemer, ale scéna, v ktorej prezident namastí alienom hudobnú tému z Beverly Hills Cop na Yamaha synťáku, je prinajmenšiom Kultová záležitosť ;) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, zase taková pecka to tedy nebyla. Nejspíš jsem čekal, že tenhle animák bude víc "dospělý", s více narážkami na sci-fi a tak, což jsem ale neměl dělat. Takhle jsem dostal hezky udělanou pohádku s (dalším z řady, bože, už brzděte) morálním ponaučením, která sice utekla rychle, ale moc mi toho z ní v hlavě neutkvělo. Nejsympatičtější postava z týmu "těch hodných" je rozhodně (polo)šílený doktor Šváb, nejvíc z celých Monster vs. Vetřelců mě ovšem stejně pobavili právě vetřelci. Obzvlášť jejich velitel - nádherně slizký, záporný šmejd. Pro děti ideální film, dospělým stačí vidět jednou. Ach jo, proč už nejsem dítě - všechno by bylo tak hezké, barevné, roztomilé a navíc ve 3D! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Úžasná pecka, u které budou fanoučci sci-fi vrnět blahem a ostatní se budou hodně bavit. Animace je parádní, akce je skvělá,ale hlavně je to až po okraj naplněný hláškama a odkazama na jiný filmy. Oproti Pixaru to možná je pořád trochu jednodušší, ale bavil jsem opravdu maximálně. Nehorázně rychle mi to uteklo a až na nějakou pětiminutovou vysvětlovací pasáž jsem se vůbec nenudil a měl pořád na tváři široký úsměv. Možná jenom škoda, že jsem nevychytal originální znění, protože slyšet Hughe Laurieho jako šíleného vědce by bylo ultimátní. Dabing ale i přesto fajn a Bob musí vládnout asi v každém jazyce. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Obrovské letadlo, transportující naše hrdiny, je inspirováno skutečným letadlem, poprvé postaveným roku 1962 pro NASA, sloužícím k transportu součástí vesmírných lodí. (HellFire)
  • Ve scéně v závěrečných titulcích se prezident zeptá, kdo chce zmrazit jeho hlavu. Stephen Colbert, který poskytl svůj hlas prezidentovi, ve své knize „I Am America and So Can You“ detailně popisuje, jak chce ve vzdálené budoucnosti nechat rozmrazit svou hlavu. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno