Reklama

Reklama

Po letech přelétavých vztahů a pohodlného života bez závazků žijí čtyři kamarádky ve vztazích, které se zdají vážné a trvalé. Spisovatelka Carrie Bradshawová si našla se svým "Panem Božským", bohatým elegánem Johnem Jamesem Prestonem, nový byt a chtějí se vzít. Právnička Miranda Hobbesová se provdala za Stevea Bradyho, obchodnice s uměním Charlotte Yorková si vzala právníka Harryho Goldenblatta a společně vychovávají adoptovanou čínskou holčičku Lily. Přelétavá manažerka Samantha Jonesová žije s televizní hvězdou Smithem Jerrodem. Zdá se však, že jejich životy zdaleka nejsou tak spokojené, jak by se mohlo zdát. Zatímco Miranda se vyrovnává s manželovou nevěrou, na níž má vinou své pracovní vytíženosti také podíl, náruživá Samantha zjišťuje, zejména při pohledu na potentního souseda, že jí v životě něco chybí. Charlotte, toužící po vlastním dítěti, sice otěhotní, ale bojí se, že o dítě přijde. A Carrie, jejíž svatba se vlivem okolí začíná měnit ve velkolepou společenskou událost, se vinou nedorozumění rozejde ve svatební den se svým vyvoleným. Těžkosti sice kamarádkám pomáhají ulehčit chvíle společně trávené na nákupech, módních přehlídkách a klábosením v luxusních restauracích, časem se však ukáže, že jim sice spraví náladu, ale potíže nevyřeší. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (616)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Poněkud jsem se obával přehnané stopáže, ale nakonec jsem do příběhů známé čtveřice vklouzl bez problémů a i když tam hlušší místa jsou, nudit jsem se nezačal ani na chvilku. Člověk by sice čekal, že se lidé aspoň po čtyřicítce začnou chovat trochu dospěle, ale zřejmě ne. Ale nestrávit s nimi několik řad seriálu, mohl by to být problém. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na začátek bych asi napsal, že nepatřím mezi vášnivé fanoušky seriálu ale i tak jsem většinu epizod sledoval s chutí. Na film jsem se nějak výrazně netěšil ale byl jsem docela zvědaví jestli tvůrci dokážou zaujmout více jak dvou hodinovým filmem když si doteď vystačili s 30 minutami. Film se více než seriál zaměřuje na hlavní hrdinky a mužské osazenstvo je úplně odsunuto na vedlejší kolej. Víceméně je zde vše co mají fanoušci seriálu rádi ale ta délka je opravdu moc a humoru docela málo. Určitě ale potěší to, že ženské hrdinky se chovají a dělají to samé jako v seriálu. Pokud patříte mezi opravdu vášnivé fanoušky seriálu klidně si hvězdu připište. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Spíše tak dvě a půl hvězdičky. Kdo ve filmu hledá pokračování seriálu a oblíbené hrdinky ve "velkém" flmu, bude určitě spokojen. Ale na mě bylo 2,5 hodiny neustálého řešení vztahů trochu moc, příběh mi přišel průhledný a předvídatelný a to včetně dialogů. Takže mi zbylo jen pár vtipných momentů a sympatický úvod, kdy mi byl celý seriál (který nesleduji) stručně a hezky shrnut během několika minut. A ty uječené čtyřicátnice :-/ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nie! Baby, máte to v tých hlavičkách dobre popletené. Toto bol výsmech mužskej rozmýšľajúcej časti publika. Smial som sa naozaj úprimne, ale škoda, že na niečom úplne inom, než tvorcovia zmýšľali. Na tom bezbožnom klišé, ktoré striedalo každý kúsok príbehu, scenára a dialógov. Na tých umelých dialógoch a otrepaných hláškach. Jednoducho som rád, že toto nepatrí do môjho filmového jedálnička, s ptretrpel som to len z toho odplaty za to, že som ja predtým nanútil polovičke horror. Z tohto budem mať ale nočné mory takisto. 35%. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Vivienne Westwood, Gucci nebo Luis Vuitton. I když všechny zmiňované považujete za hráče Real Madrid není nic ztraceno. Vystačíte si klidně se znalostí OP Prostějov a přesto na zábavě film z ničeho netratí. Sex ve městě je sice prvotřídně snobský film, ale nazvat ho povrchním, to by mi ruka upadla. Sice jsou naše hrdinky ješitné místy až přespříliš, ale ruku na srdce kdo z nás není? Přestože je mi jejich svět vzdálen o několik desítek kreditních karet, tak u mě našli ono chápavé porozumění, což na obyčejný film není rozhodně málo. Když si máte se svou dlouholetou kamarádkou stále co říct, přeci ji nebudete po devadesáti minutách přerušovat, že by už měl být konec. A závěrečný proslov nemohl potěšit víc. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (37)

  • Na otázku, jestli se ještě někdy dočkáme pokračování, odpověděla představitelka Samanthy Kim Cattrall: „Sex ve městě změnil náš pohled na ženy-čtyřicátnice, tak proč by totéž nedokázal i s padesátnicemi?" Pokračování filmu Sex ve městě 2 (2010) vzniklo o dva roky později. (Pumiiix)

Reklama

Reklama