Reklama

Reklama

Blondýnka Kate a její partner Brad spolu žijí už několik let, užívají si života a v jednom mají jasno. Oba pocházejí z rozvedených rodin, a tak sami nechtějí žádnou svatbu, žádnou klasickou rodinu, žádné děti, žádné příbuzné. A to znamená i žádné Vánoce v rodinném kruhu. Proto se každý rok omluví svým rozvedeným rodičům i zbytku příbuzenstva a odletí si užít svátky k moři. Letošní cesta na Fidži však skončí dřív, než začala, kvůli mlze byly všechny lety zrušeny. Bradovi a Kate se nepodaří sehnat žádnou náhradní dopravu, navíc je osloví televizní reportérka do živého vstupu k situaci na letišti. Vzápětí jim začnou volat příbuzní, kteří je viděli v televizi, a tak dvojici nezbývá nic jiného, než slíbit, že během jednoho dne oslaví čtvery rodinné Vánoce. Jsou odhodlaní zkrátit návštěvy na minimum, ale netuší, co všechno je čeká. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (329)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pohodová normální komedie o Vánocích (i když atmosféra Vánoc se tam moc rozpoznat nedala, nebýt dárků a hraného betlému, který byl úpřímně trapný). Ale zasmála jsem se, pobavila nad některými hláškami a jak Reese Witherspoon, tak Vince Vaughn jsou skvělí herci, takže hvězdička navíc. Na to, že jsem na tento film čekala celý rok, předpokládalo jsem, že to bude něco lepšího a svižnějšího. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nápadem opravdu zajímavá a známými herci nabytá komedie, která bohužel nefunguje ani jako bláznivá komedie ani jako sentimentální vánoční kýč. Nevím jestli to je tím, že se k sobě Vaughn a Witerspoonová vůbec nehodí nebo tím, že se legendární herci jako Robert Duvall zbytečně pitvoří. Jisté je to, že se jedná o nepříliš povedenou komedii, která mohla být o dost lepší. Asi to bude neschopností režiséra. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $120,146,040Tržby Celosvetovo $163,733,697Tržby za predaj DVD v USA $26,062,589 //počet predaných kusov 1,643,497║ Až nečakane príjemný film, ktorý je dosť príbehovo vyvážený, nehádže do sledujúceho žiadne premrštené neúnosné veci či nechutnosti, všetko bolo v norme a ešte aj pobaví. Akurát ma prekvapuje ten slušný rozpočet, ktorý z veľkej časti musel padnúť asi na honoráre hercov. /80%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn se snaží co mu síly stačí, jak jsme u něj zvyklí, ale Reese mě ani trošku nepřesvědčila o tom že zrovna ona by měla být tou osudovou ženou se kterou by chlap chtěl trávit celý zbytek života. Ostatní herecké obsazení je, jak už to tak bývá u vánočních komedií zvykem, best of. Vyloženě mě potěšil Robert Duvall v nejburanštější roli své kariéry. Za parádní považuju kostelní divadelní scénu, kterou ovšem opět kazí ta hrozná Reese. Docela příjemná komedoška s minimem vtipných situací, kterou jsou často dost zbytečně za hranou (například Dětský hrad nebo rvačka mezi dospělými chlapy). 45% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie, ve které příliš nefunguje romantická, humorná, ale ani vánoční linie. Sledujeme jenom dvě nesympatické postavy, které jezdí z místa na místo a prožívají nevtipné situace. Oba herci navíc už zažili mnohem lepší časy a žádná extra chemie mezi nimi taky není. Promarněná šance a strašná nuda, u který by jste se pod vánočním stromečkem moc nepobavili. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Podľa správ a médií sa Reese Witherspoon a Vince Vaughn počas natáčania navzájom nenávideli, hoci nikto nevie prečo. Počas výroby uniklo do tlače množstvo príbehov o napätí na scéne medzi nimi. (S.Kok.i)
  • Kvůli atmosféře byl začátek natáčení naplánován na prosinec. Hercům a štábu byla dopřána jen krátká přestávka umožňující oslavit Vánoce v rodinném kruhu. (Olík)

Související novinky

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Reklama

Reklama