Reklama

Reklama

Columbo - Série 2

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1972–1973), 10 h 28 min (Minutáž: 73–97 min)

Hrají:

Charles Macaulay, Don Knight, Michael Pataki, John Cassavetes, Anjanette Comer, Pat Morita, George Gaynes, James McEachin, Henry Beckman, Troy Melton (více)
(další profese)

Epizody(8)

Zajímavosti (35)

Columbo - Etuda v černém (1972) (epizoda) (S02E01)

  • V tomto díle je možné si všimnout, že herečka Blythe Danner je těhotná. V kostymérně se tento fakt snažili zřejmě zakrývat volným střihem šatů, i sama herečka si neustále bříško zakrývá oblečením nebo kabelkami. Avšak při scéně, kdy hraje tenis, šikovný divák pozná rozdíl. Jelikož se díl natáčel v roce 1972 a Blythe Danner je matkou jen jediného dítěte, kterým je Gwyneth Paltrow, která se narodila ve stejném roce, je možné říci, že Gwyneth si poprvé "zahrála" už v seriálu Columbo. (selfesteem)

Columbo - Džungle ve skleníku (1972) (epizoda) (S02E02)

  • Když Columbo (Peter Falk) schází dolů ze strmého travnatého kopce, aby si prohlédl trosky Jaguaru, uklouzne, seběhne prudce kopec a přistane na zádech. To nebylo ve scénaři, ale záběr zůstal ponechán. (Epistemolog)

Columbo - Rozhodující zápas (1972) (epizoda) (S02E03)

  • Při basketbalovém turnaji se poručík Columbo zeptá muže, který sleduje hru: „Kde jsi koupil tyhle boty?“ Muž odpoví: „V Millers na Wilshere Boulevard.“ Ještě v roce 2020 byl Miller Clothing na Wilshere Boulevard stále v provozu. (Epistemolog)

Columbo - S dýkou v mysli (1972) (epizoda) (S02E04)

  • Ve Velké Británii byly natáčeny pouze určité venkovní lokace a jedna vnitřní scéna (návštěva Columba v džentlmenském klubu superintendanta Durka). (Epistemolog)

Reklama

Reklama