Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt tragedie! Člověk jednou za uherský rok pustí TV a hned tohle! Odporné digitální efekty - to už raději měli použít živého hada, nebo alespoň mechanického. Hnusná kamera - barvy jako když začalo barevné vysílání v TV. Sežrání jako stínohra na horizontu. Hovadské postavy. Já to sice tušil, ale stejně jsem se díval. Hnus. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tenhle film v mém případě svou roli splnil. Pustit si ho v noci jako pozadí k pokeru rozhodně není špatný nápad, aspoň se u toho nasmějete. Tedy myslím pasáže s hadem, zbytek jsem ignoroval. Kdo viděl Děti anakondy nemůže být tímhle totálně brakovým filmem, kde had předjíždí auta, která bourají, když vjedou na krtinu, příliš šokován. Je to úplně to samé. První dva filmy považuji za čistě zábavné počiny a lidé, kteří jim dali odpad, by se měli kouknout i na tohle a pak až hodnotit. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo mohl natočit po zrůdné trojce ještě zrůdnější čtyřku. Podle zajímavostí vznikaly filmy najednou, to z toho tvůrci chtěli udělat ságu či co? Od trojky se to skoro neliší, triky jsou hnusný, anakonda taky, jen krve se tu nešetří. Prostě devadesáti minutový film, kde se parta lidí honí po lese s digitální anakondou a nikdo přitom nepoužije mozek. Snad už další díl nebude, sotva jsem dokoukal tohle. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Poddruh Anakonda karpatská pretekárska...po biednej 3ke v o hodne lepšom béčku plnom príznačných blbostí, ale prekvapivo zábavnom. Rumunský veľhad síce veľa strachu nenaženie, ale pozrieť sa dá v pohode. Osobne mám väčší strach z hadov bulharských... Raz sme tak na úteku pred rumunskými psami prešli v noci bulharskú hranicu a ráno, bez akéhokoľvek podozrenia, šiel som vykonať potrebu do kríkov...a tu na mňa sviniar SKOČIL, videl som len taký skrútený blesk vo vzduchu, dopadol a SKOČIL ZAS. Od strachu som bol síce celý posratý, ale na nejaké vylučovanie som zabudol v momente a upaľoval stade kadeľahšie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další otřesné pokračování o přerostlé Anakondě. V tomhle díle se tahle počítačová nestvůra dokáže dokonce regenerovat. Osobně nechápu proč do podobných paskvilů neustále cpou další a další prachy, místo aby natočili jeden pořádný film. Herecké výkony tragické, stejně jako speciální efekty. Tohle je tipický příklad odpadního braku, který si už nikdy nepustím. Nulu nedám jen kvůli herečce Crystal Allen, která alespoň předvedla průměrný výkon. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)

Reklama

Reklama