Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Diskuze

Ravi

Ravi (hodnocení, recenze)

Kdybyste náhodou přemýšleli nad koupí Kinect Star Wars, doporučuji nejdřív shlédnout toto a toto video. Včera večer se objevilo v diskusi na X zone a během dne ho smazali.

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

Na úvod bych chtěl říci, že je jasné, že tvůrci byli dost svázáni dějovým prostorem mezi díly ... V tomto dílu se nesmělo stát nic, co by udělalo třetí díl (či nějaký další) nesmyslným. Dalším faktorem je, že tento film ani nerežíroval George Lucas. A proto: Nevím jak to u rytířů Jedi chodí, ale myslel jsem, že padawana může mít pouze Mistr Jedi, kterým Anakin není (vyplývá to ze třetího dílů, kdy se díky kancléři Palpatinovi stane členem rady Jedi, ale rada Jedi mu zároveň zdělí, že se nestane mistrem) . Dále v prvním díle Yoda říká "Vždy dva jsou, mistr a učedník..." mluvíce o sithech. To si myslím, že také platí, neboť to nikdy nebylo jinak. Jenže najednou má Hrabě Dooků padawanku, ačkoliv je ve dvojce i trojce sám padawanem Lorda Sidiuse. Tyto dvě věci mě celý film trochu štvaly. Samotný film je pak svázán časovým prostorem mezi dvojkou a trojkou. Nejvíc mě proto bavila bitva na začátku a hlášky droidů ("seržante vraťte se!"), ale udělat díl JEN o jednom úkolu a ničem jiném mi přijde divné. Ve valné většině případů se mi ani nelíbila až příliš hranatá animace.. Některé postavy se svými předlohami neměli příliš společného (asi nejhorší byli přehnaně rozšířené helmy klonů).

Vyhy

Vyhy (hodnocení, recenze)

Mě se to líbilo...zajímavý styl atd..a když je řeč o tom dabingu...taky ho nemám rád, ale je aspoň dobré, že dabují stejní jako předešlé - to je jediné plus...;))

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

No doe, teď jsem si to ze zvědavosti pustil s českým dabingem a to je zvěrstvo největšího kalibru. Jestli bude na DVD seriál opatřen pouze dabingem a ne titulky (jako že asi jo), tak jim naseru. Někde jsem slyšel, že Lucasfilm kontroluje dabingy před pokurvením. Nechápu jak tohle mohlo projít. A nejsmutnější na tom je, že to dabují stejní lidé, jako předchozí epizody (které měli povedený dabing). Holt je vidět, že dabing pouze dabéři nedělají.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Tak mě bylo od začátku jasný, že to bude aprosto jinačí, než klasický SW a myslím že je to dobře... Zkrátka klasika je klasika a tohle je už něco jinačího, novějšího, ale stále SW. Více či méně to tak na mě působilo...

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Film mě dokázal zvednout ze židle už to 5ti vteřinách. Žádný mizící text do dáli, ale otravné shrnutí děje, jak ve zprávách.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Tak teď jsem to dokoukal a jsem příjemně překvapen. Čekal jsem to mnohem horší, ale nakonec to je docela prima vtipná podívaná ze světa SW. Úpa se mi líbili klonový vojáci, přesněji ARC Troopeři, Ahsoka je novej přírůstek do mé síně oblíbených Jediů a stará klasika Anakin a Obi-Wan nezklamou... Vše podrthnuté hezkou a příjemnou animací, hudbou a ani námět a sénář neurazí. Ovšem, na klasiku to nemá, ale svým způsobem to nijak nevybočuje a kráčí si to velice svižným krokem vpřed... Jen tak dál :-)

JohnRambo

JohnRambo (hodnocení, recenze)

st.ranger - ,,Na co bych měl pozorovat dění některých postav za jejich života, když stejně v nadcházející epizodě zhebli nebo se dali na zlou stranu?,, Pretože je to spôsob prezentovania Star Wars. Keď si zoberieš iba filmy, Začali sa starou trilógiou v ktorej bol príbeh a jeho postavy. Podľa toho čo sa tu snažíš presadiť by ti bola ukradnutá aj nová trilógia ktorá je vlastne len minulosťou príbehu a minulosťou všetkých postáv. Takže načo si sa pozeral na E3 keď si vedel že z Anakina sa stane Vader a nakoniec zhebne?! Načo? Hmm? A presne o tom je seriál. V tom seriáli sú epizódy dôležité a taktiež nedôležité ako napríklad to o Grievousovom baráku. Tie dôležité zaujmú tým čo vo filmoch nebolo, a veľa ľuďí sa rado dozvie aké veci sa stali medzi E2 a E3 a tie nedôležité sú na pobavenie.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

2arachneuss: Samozřejmě, ale mám soudnost nezhltnout cokoliv made by Lucas. Proto mi tohle přijde jako zbytečné. Vše podstatné bylo ve filmech. Našlo by se sice pár situací, které by se hodily na filmové plátno, ale už je bohužel definoval komix.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

2Eodeon: Mě zase říká, jaká je tohle zbytečná chojovina.

2arachneuss: Tak to už si každý domyslí. Není spíše jednodušší konstatovat, že vše je pro SW universe dúležité a vždy bude.

Arachneuss

Arachneuss (hodnocení, recenze)

Nerad se vám pletu do vaší diskuze, ale rád bych se přiklonil k názoru, že CW jsou pro univerzum SW důležité. Kupříkladu v E4 říká Leia "Hodně jste pomohl otci při klonových válkách", ale v obou předchozích dílech vidíme jen jejich začátek a konec, což je hodně málo informací, pokud vezmeme v potaz fakt, že války změnili celou strukturu Lucasova světa (tzn. pád republiky a nástup diktatury).

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Že není můj argument o zbytečnosti CW seriálu dostačující. Copak máš měřič zvažující úroveň adekvátnosti názoru k danému tématu? Byl jsem zvědav na tento animovaný seriál, pilot dost zklamal a nepřekvapil, ale nečekal bych, že nás v seriálu budou seznamovat s toliko povětšinou nezajímavýma postavama.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Máš pravdu, jsi king, melu kraviny, ale že ty stále omíláš jednu a tu samou pitomost dokola, to je v pořádku.

Arachneuss

Arachneuss (hodnocení, recenze)

Pokud by jsi každého fanouška Star Wars označoval za fanatika, tak si můžeš odškrtnout dobrou desetinu západního světa. Jasně, SW má chyby, jenže také to je tak nepopsatelně silný zážitek, že je tomu odpustíš.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Tobě se to zdá jako nesmysl, jako mě se zdá nesmysl vůbec takový seriál vypouštět do světa. Například díl v doupěti generála tuberáka. SPOILER Mladej Jedi chcípnul a Grievous utekl, co mi to dalo užitečného a podstatného k pochopení jeho charakteru? Spíše bych uvítal tu sviňárnu ohledně jeho vzniku, tohle mi prostě nic podstatného nedalo. Stále nechápeš? Jinak, pokud jsi nepobral označení fanatik, týká se každého, kdo hrdě, oddaně a bezhlavě pojme vše, co k danému tématu patří a nedokáže připustit jediný náznak kritiky. Aspoň tak se projevuješ ty.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Jenže já nepotřebuji k uspokojení, aby se mnou někdo souhlasil. To přenechám tobě. Ok, tak znova a pomaleji i pro zaslepené fanatiky. Na co bych měl pozorovat dění některých postav za jejich života, když stejně v nadcházející epizodě zhebli nebo se dali na zlou stranu? Ještě pořád ti to nedochází?

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Kdo hovoří o tom, že to je geniální argument? Je to jen pohled na to, proč mi to nepřijde aktuální. Tohle nemá cenu, SW fanatik nepřizná, že něco z tohoto světa může být špatné, možná tak film s Ewokama.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Nepochopil jsi to, neberu ti to. Žij si dál jakýmkoliv SW shitem, který ti Lucas naservíruje.

adams89

adams89 (hodnocení, recenze)

E1 sice byla nejslabší epizodou, ale závěrečný souboj špatný nebyl, si myslim.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

2Arachneuss: Kdybych to nemyslel vážně, tak to asi nezveřejňuji, ne? Prostě mě tento seriál neoslovil a vpodstatě dost zklamal.

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama