Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že tohle peklo už skončilo. Tohle duo už je tak vyšeptané a bez nápadu, že z toho nemohlo vzejít nic dobrého. Cokoliv vymyslí, je to stále to samé. Bavili mě v době TELE TELE a to jen ze začátku. Od té doby to jde s kopce a ten je stále prudší a prudší, ale Suchánek s Genzerem se přesto snaží zuby nethy udržet na cestě, přestože z nich padají samé nudné, nezajímavé, trapné nápady. ()

ranp 

všechny recenze uživatele

No snad tak špatný, aby to mělo průměr 29%, to není. Spousta lidí sice asi Suchoše a Geňu nemusí, a taky už se během těch let na obrazovkách okoukali, ale já vidím Mr. GS minimálně jako průměrný televizní pořad. Co se týče vtipnosti, tak imho jde i o lehký nadprůměr, hodnocení *** to dobře vystihuje. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám pomalu, ale jistě nabývat přesvědčení, že tyto stránky nemají s kvalitním filmem nic společného. Pokud se tu objevují sračky typu Mr. GS a Ošklivka Katka, asi se tu nemůžu objevovat já. Tento etalon pokleslé zábavy a primitivního humoru pro primitivní manuály je poslední kapkou do poháru trpělivosti. Asi nemůžu být v jedné partě s živočichy typu Happykubas, které této sračce dají bez uzardění 4 hvězdy:-( Navíc údajně oficiální text distributora začíná slovy Zábavná show...blééé, fujtajbl!!!! Je to trapná kopie Krausova pořadu , plná fekálního humoru, která pobaví jen skutečné idioty!!! ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Generálně nudný talk-show-remake Uvolněte se...pokus být vtipný zůstal u pouhého pokusu. Oba dva pánové GS ze mě nevyloudili ani nepatrný úsměv, natož abych rozevřel ústa, zabušil na bránice, vzedmula se mi hruď a já se začal.......smát..... Přemýšlím, proč Nova ještě tyhle dva nevtipné blázny zaměstnává....napadají mě 2 důvody - buď nemá náhradu, nebo jsou stále mezi lidem českým populární, když není náhrada. Z toho vyplývá řešení - pánům GS udělat lékařskou prohlídku, zabalit ke svačině rohlík se sádlem, pro jistotu přibalit lahvinku "hnědé" a poslat na odpolední směnu do fabriky....tam jsou většinou podobné vtipy velmi populární (vím, o čem hovořím, byl jsem tam na brigádě). ()

Zdendin odpad!

všechny recenze uživatele

Musím dát odpad a nelze jinak. I když Teletele se mi celkem líbilo a mám tuhle dvojici celkem rád, tak vykrádat pořad Uvolněte se prosím, tak že udělají jeho úplnou kopii, to je podle mě dost ubohý. Hoši tím jste se u mě dost shodili. To nejste schopný vymyslet nic vlastního alespoň malinko originálního ? Navíc ani ty rozhovory s hosty nejsou moc vtipné. Prostě ztráta času. Bohužel je to tak. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno