Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Duo Suchánek a Genzer svého času patřilo k mým oblíbencům, především díky začátkům Tele Tele. Jejich poněkud „zvláštní druh humoru“ jsem měl docela rád a dodnes na některé „hlody“ rád vzpomínám. Jenže když se osamostatnili, začala „kvalita“ jejich zábavy postupně upadat a mnohdy byli dost trapní. Tento pořád jsem jednu dobu sledoval (ne sice pravidelně, ale viděl jsem dost dílů) ale hlavně kvůli hostům, kteří se tu objevili. Občas byla prdel, ale většinou nuda a opět trapnost. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus TV NOVA natočit něco na způsob talk show podle jejich gusta. No jak jinak to mohlo dopadnout. Toto je příklad nekonečné slovní masturbace dvou šašků. Pořad, ve kterém dva "moderátoři"i zvou do studia hosty, aby je pak nepustili ke slovu a vzájemně se překřikovali a uráželi. Má to být asi vtipné, ale není to ani odporné. Je to nudné, protože sledovat Genzera se Suchánkem, jak se překřikují tak, že člověk v podstatě nemá šanci chytit nit, je prostě o ničem. ()

Reklama

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Když byli hoši v Tele Tele, tak to byla docela sranda (hlavně ze začátku, ke konci už jsem to radši nesledoval), ale teď už opravdu nevědí kudy kam. Ultratrapná variace na Krausovo Uvolněte se, prosím vůbec nevychází a já byl rád že jsem vydejchal jeden celý díl. Fakt neředěný televizní peklo, už další v řadě. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Talk-show v které dva komedianti jasně ukazovali, že s docházejícím dechem a nápady to nejde. V nejlepším je dobré přestat, jenže ta touha se za každou cenu někde upíchnout tady válcuje všechno od dobrých začátků dvojice Genzer a Suchánek, až po fiasko, jako je MR. GS a další jejich šaráda PARTIČKA do kterých se nacpali a který pro ně kdosi stvořil. Tahle vyšumělá dvojka je nudná a trapná. Komická byla v době TELE TELE a i tak jen v jeho začátcích. Ty dvě hvězdy je aspoň za díl s Františkem Ringo Čechem, ten byl hodně dobrej. :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, co proti tomu tady vsichni maj, zrejme to bude tim, ze jakmile je nekde Suchanek nebo Genzer, tak tomu automaticky musi dat minimalni hodnoceni a pritom tohle vubec neni spatny. Samozrejme se to moc neda brat jako normalni talkshow ve stylu Uvolnete se, prosim, protoze tady de spis o to, ze si G a S zvou znamy a pokecaj si s nima, vetsinou tak, ze je zesmesni. Coz bejva vetsinou fakt vtipny, ale samozrejme zalezi na hostovy. Navic nema jeden dil ani pul hodiny, takze to dovede zabavit skvele. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama