Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Skončilo Tele Tele, přišel Mr. GS, který se pokouší o moderní talkshow, ale jelikož ty dva blbce zas tak rád v akci nemám, a jejich humor se mi v Tele Tele líbil jenom na konci, v přeřekách, nemohu hodnotit jinak než odpadem, protože jinak to v mém případě ani nejde. Kravina, na kterou se znova určitě nepodívám, a další z pořadů naší Televize Nova, která je chrlí jak na běžícím páse a stále si myslí, jak je dobrá. 0/10 ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Talk-show v které dva komedianti jasně ukazovali, že s docházejícím dechem a nápady to nejde. V nejlepším je dobré přestat, jenže ta touha se za každou cenu někde upíchnout tady válcuje všechno od dobrých začátků dvojice Genzer a Suchánek, až po fiasko, jako je MR. GS a další jejich šaráda PARTIČKA do kterých se nacpali a který pro ně kdosi stvořil. Tahle vyšumělá dvojka je nudná a trapná. Komická byla v době TELE TELE a i tak jen v jeho začátcích. Ty dvě hvězdy je aspoň za díl s Františkem Ringo Čechem, ten byl hodně dobrej. :-) ()

Reklama

Aidina 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych to nesrovnávala s Krausem, tento druh show je o něčem jiném, nejde v něm o mentorování a občasném zesměšování hostů ale o normállní legraci. A taky záleží na "kvalitě" pozvaného hosta. Díl, kde byl šef Menzy Tomáš Blumenstein, mě velice pobavil. Ten protiklad tam byl a stálo to za vidění. Jasně, že když pozvou modelku, je to téměř jistá nuda. Rozhodně více pobaví hosté, co jsou úplně normální a nevyskakují ze seznamu nejrůznějších pidihvězdiček a celebrit. Oceňuji, že Géňa si dělá velmi často srandu sám ze sebe a ještě se tomu od srdce pořádně zasměje. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus TV NOVA natočit něco na způsob talk show podle jejich gusta. No jak jinak to mohlo dopadnout. Toto je příklad nekonečné slovní masturbace dvou šašků. Pořad, ve kterém dva "moderátoři"i zvou do studia hosty, aby je pak nepustili ke slovu a vzájemně se překřikovali a uráželi. Má to být asi vtipné, ale není to ani odporné. Je to nudné, protože sledovat Genzera se Suchánkem, jak se překřikují tak, že člověk v podstatě nemá šanci chytit nit, je prostě o ničem. ()

ranp 

všechny recenze uživatele

No snad tak špatný, aby to mělo průměr 29%, to není. Spousta lidí sice asi Suchoše a Geňu nemusí, a taky už se během těch let na obrazovkách okoukali, ale já vidím Mr. GS minimálně jako průměrný televizní pořad. Co se týče vtipnosti, tak imho jde i o lehký nadprůměr, hodnocení *** to dobře vystihuje. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama