Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám pomalu, ale jistě nabývat přesvědčení, že tyto stránky nemají s kvalitním filmem nic společného. Pokud se tu objevují sračky typu Mr. GS a Ošklivka Katka, asi se tu nemůžu objevovat já. Tento etalon pokleslé zábavy a primitivního humoru pro primitivní manuály je poslední kapkou do poháru trpělivosti. Asi nemůžu být v jedné partě s živočichy typu Happykubas, které této sračce dají bez uzardění 4 hvězdy:-( Navíc údajně oficiální text distributora začíná slovy Zábavná show...blééé, fujtajbl!!!! Je to trapná kopie Krausova pořadu , plná fekálního humoru, která pobaví jen skutečné idioty!!! ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

Pány Genzera a Suchánka museli po skončení Tele Tele stůj co stůj někam obsadit a tak přišlo tohle. Pro někoho jen laciná kopie Uvolněte se, prosím, pro jiné neotřelejší zábava. Pravda je ale taková, že mistři GS se jen snaží využívat svých hostů a sami divákovi nemají co nabídnout. Pro mě sklamání. Snad jen skupina Rotor Čáslav s Václavem Koptou stojí za zmínku, jinak nic. 45% http://www.youtube.com/watch?v=HqC5glsmq_8&feature=related ()

Reklama

ranp 

všechny recenze uživatele

No snad tak špatný, aby to mělo průměr 29%, to není. Spousta lidí sice asi Suchoše a Geňu nemusí, a taky už se během těch let na obrazovkách okoukali, ale já vidím Mr. GS minimálně jako průměrný televizní pořad. Co se týče vtipnosti, tak imho jde i o lehký nadprůměr, hodnocení *** to dobře vystihuje. ()

Jerryy 

všechny recenze uživatele

Trapná napodobenina Uvolněte se .... , trapná dvojce pánů G a S. To je sice možná všechno pravda , ale mě ten jejich "trapnej , suchej a nevim jakej ještě" humor celkem baví. Pánové svojí show vedou , tak jak od nich každý očekával .... takže pokud jste je neměli rádi do teď , nebude je mít rádi ani teď :). Ale jen se šmejdi přiznejte kolik z vás šlo s hodnocením dolu jen kvůli té děsivé černé barvě s 23ti procenty?! Nebojte nikdo vás neukamenuje ani se nepropadnete společensky dolu. Já totiž pochybuju, že jsem tu jedinej kdo se bavil. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takový pořad o ničem. Genzera a Suchánka mám celkem rád, jejich humor mi většinou nevadí, ale tato "talkshow" vlastně nemá žádný smysl. Přivedou si nějakého hosta, dají mu pár otázek, ale stejně u toho jen dělají různé kraviny a vtípky. Neříkám, že je to trapné (no někdy docela ano), ale smát se tomu taky moc nedá...Záleží na výběru hostů. Čas od času se moderátorům opravdu něco dobrého povede, co mě odbourá. Velmi trapný a zbytečný je Václav Kopta a ten jeho hudební doprovod, asi je tam jen ze známosti...Dvě slabé hvězdičky. Není to seriózní, ale občas je to zábava. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama