Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky po invazi Marťanů na Zemi, představy a noční můry George'a Herberta se vyplnily. Oni se vrátili. Země byla opět napadena mimozemskou civilizací z kosmu. Tentokrát ale, armáda je nebude chtít zničit jen na Zemi. Chce si to s nimi vyřídit i na červené planetě MARS. (LIVINGDEAD)

Recenze (47)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Nejúčinnější argument pro to, abychom si vážili Emmericha a možná i velkého Uweho. Zároveň je to důrazné memento pro filmová studia, která by měla zlý úmysl natočil adaptaci Half-Life jako typické videoherní béčko. Není to sice takové zvěrstvo jako 100 Millions B.C., ale ani potrhaný igelit představující vnitřnosti emzáka mi nezabrání další výtvor kluků z Asylumu odpálit, furt je to hlavně zdlouhavě nevtipná nuda. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Už nemáme žádnou letku, armádu, domobranu. Přesně tak! Chceš se opít? - Kdo zná filmy od Asylum, musí jasně vědět, do čeho jde. Levné napodobeniny komerčně úspěšných snímků jsou jeho doménou. Ano, mix Války světů a Dne nezávislosti je jedním z nich. Na druhou stranu jsem se až tak nenudil, film utekl rychle. Scény v kosmické lodi mají napětí a samozřejmě je jasné, že vše musí dopadnout dobře. Sice moment, kdy na lodi zůstala spousta lidí, ač kapitán letky tvrdil, že je všechny zachrání, mi přišel mimo mísu, ale s nelogičnostmi se musí počítat. Bojové scény vypadly z nejlacinější počítačové hry, herci předvádějí ochotnické divadlo a marťanské stroje si vystačily s několika opakujícími se záběry. Na druhou stranu vzniknout to v 80. letech, šlo by o běžné průměrné béčko. Mizerné, ale ne odpadové, alespoň pro mne. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

++++Pár ..... mne tady namíchlo a proto dávám filmu 5 * JAKO PROTEST !!!!! ++++Já přiznávám, není to Holywoodský trhák a možná jsem i mírnější, protože jsem k filmu dělal titulky. (mimochodem důvodem bylo spoustu požadavků na tyto titulky!) Viděl jsem ho 3 x a některé scény i několikrát. :-) Ale hlavně jsem viděl stovky horších filmů než je War Of The Worlds 2 : The Next Wave! --->(Jako např. v poslední době : Výheň, Gabriel-anděl smrti, Botched, Temný obraz, Noční hlídka, The signal, 10 Million BC, Svatyně, 1942, Vítej v džungli, 2012 Doomsday, The Apocalypse, Gympl, Joshua, Dreamland, Blur, The Last Winter, Holka na hlídání, The Ferryman, Sublime, Zodiac, Zmizení, Grim Reaper, Uneseni, Patro smrti, Úplně mimo, Maryňák, Alien Express.... a mohl bych ještě týden pokračovat!) Má sestra film viděla a označuje ho jako odpad :-) ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nu, na rozdíl od prvního filmu přibylo „efektů“. Tedy hlavně potrhaných záclon a jakýchsi závěsů. Určitý posun byl i v ději. Chtěl jsem hodnotit stejně, protože oba filmy byly stejné pakoňoviny. Avšak protože jsem zde zaměstnal občas rychloposun, nemohu dát nic. Navíc mi vadily dvě dějové linie. Jak se z holky Alex v prvním filmu, stal kuk Alex v pokračování, to mi hlava nebrala. V obou ho (ji) hrál stejný herec. Domnívám se, že by za to mohl moci špatný překlad do češtiny? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako sa hovorí u našich západných planetárnych susedov - ,,an improvement,, - vzhľadom na predchádzajúcu časť. A nie čo sa týka nejakého vynaliezavého spôsobu rozprávania, alebo lepších prepracovaní charakterov, ale v tom že sa tu niekto chcel pekne vyblázniť po vzore ID4. Na film za pár šupov celkom dobrá bilancia, ak máte deficit takýchto debilít. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama