Reklama

Reklama

Britská tajná služba je znepokojena, zločinecká auta z celého světa se spojila a plánují kriminální akce. Závodní auto Blesk McQueen se vrací z vítězného tažení po světě zpět do Kardanové Lhoty, aby strávil prázdniny se svým nejlepším přítelem, starým odtahovým autem Burákem, ale i s přítelkyní, sporťákem Sally. Okolnosti ho však přimějí zúčastnit se celosvětového závodu Gran Prix, kde se má rozhodnout o nejrychlejším autě na světě. Na cestě ho doprovází Burák, který se v Tokiu zaplete do mezinárodní špionáže. Stane se z něj tajný agent s důležitým posláním, kterého čeká náročná jízda plná nebezpečí. (TV Nova)

(více)

Diskuze

emily7

emily7 (hodnocení, recenze)

BreHas26: No áno, máš pravdu aj ja som dieťa :) ale mám tetu a dala to kukať 4 a 5 ročnému bratrancovi a poznám takých viac a tá teta vraví že to bolo naprosto nevhodné a hrozné. Chápeš áno veď aj ja mám 7 ročnú sestru a jej sa to páčilo 

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

emily7: Já třeba jsem dítě, ale kdo povídá že se to nehodí? mám bratrance kterému je 7 let a ten je z toho paf!

emily7

emily7 (hodnocení, recenze)

claudi77BreHas26: Máte úplnú pravduJe to velmi,velmi pekný filma nezaslúži si aby ho tak odcudzovali a každý píše že sa to pre malé deeti nehodí ale kto povedal že je to pre malé deti?

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

claudi77: Někteří hnusní jsou, v tom máš pravdu... ale myslím si že si to tenhle film nezaslouží...

claudi77

claudi77 (hodnocení, recenze)

BreHas26:  No veď hej, ja som povedala prečo niektorý musia byť k tomu filmu hnusný. Takže som rada keď sa to niekomu páčilo.

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

claudi77:  Nejsi jediná které se to líbilo... Já proti Cars 2 nic nemám a proti Pixaru už vůbec ne... jenom bych chtěl konečně slyšet v originále hlas Michaela Caina jako FMCM...

claudi77

claudi77 (hodnocení, recenze)

Ľudia čo vám je??? Fakt divné. Mne sa to páčilo veľmi, veľmi, veľmi. Nejde o to či sa to páčilo mne ale prečo ste TAKÝ?

Isomut

Isomut (hodnocení, recenze)

Nons3nse: Netreba, ja chápem niečo iné keď sa mi niečo nepáči a keď sa nudím ale je to v podstate to isté.

Nons3nse

Nons3nse (hodnocení, recenze)

Ako sa dá nuda opísať?

Nezaujímavé dialógy, málo vtipných momentov, žiadny "wow" efekt, ktorý to na tebe po dopozeraní zanechá, príbeh o tajných agentoch...  

Mám pokračovať? =)

Isomut

Isomut (hodnocení, recenze)

Tvoj výsledný prsípevok mi vôbec nenapovedal, prečo sa ti vlastne film nepáčil, len že nuda? To je čo už =D

Nons3nse

Nons3nse (hodnocení, recenze)

Na tento film som sa celkom tešil... sklamal ma...
Niežeby nebol zábavný, sú tam nejaké momenty, pri ktorých som sa z chuti zasmial...
Ale viac ako polovica filmu bola nuda, pri ktorej som sa pozeral, kedy to už skonči...

Je to škoda no...

lumidek

lumidek (hodnocení, recenze)

Asi zaměřené na starší děti, oproti jedničce  dost divočina. nejsem si jistá, jestli moje 7letá dcera pochopila, o co tam šlo, bondovky jí zatím nepouštíme :-D

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

běží ještě někde titulkovaná verze? Prolétl jsem stránky všech tří multiplexů, a nic...

dwarwen

dwarwen (hodnocení, recenze)

Není to zase tak strašné, jak tu spousta lidí trvdí. Příběh je pravda tak nějak podezřele povědomá záležitost :) a na bezva animace od Pixaru už jsme taky zvyklí, ale mě tak hodně bavila spousta minifórků ukrytých po celém filmu a to jsem na poprvé určitě neviděl ani polovinu z nich.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

hm, takže první opravdové pixarovské selhání, jo? No tak o to víc se těším na už teď naprosto úžasně vypadající Brave..

StrYke

StrYke (hodnocení, recenze)

Mám strach, že se to dlouho na červené neudrží... Ale ještě jsem to neviděl

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Zas je tady skvělej vtip už jen v tom, že hlavní agent je Aston Martin, což malejm dětem nic neřekne, zas je to fórek pro dospělý...

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

matmanX: Pixar se orientuje převážně na malého diváka, to že na jejich filmy kouknou i dospělí a líbí se jim, to je jen bonus. Děti jsou pořád nové a nové, a to co přijde tobě jako otřepané klišé, je pro ně dosud neviděné. Osobně se mi naposled od Pixaru opravdu líbilo Ratatouille.
enzo_cz: pravda bude asi někde uprostřed, je fakt, že Pixar umí lepší filmy, ale zase to mohlo dopadnout tak jako nějaká Shrekoleda :-)

matmanX

matmanX (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: No právě že zůstává stejný, až moc stejný. Nové animované filmy se utápí v mnohokrát použitém klišé a mění se jen postavy. Poslední animák, který byl jiný, zajímavější a dospělejší než ostatní, byli podle mě Úžasňákovi. A promakaná animace s vymodelovaným každým vlasem možná nadchla před 6-7 lety, ale dnes už mě ničím nepřekvapí a radši si pustím 16 let staré Toy Story než nudnou trojku.

enzo_cz

enzo_cz (hodnocení, recenze)


AndreyCSFD: ne Auta 2 není v žádném případě blbý film. Jen,... a teď nevím :-) Vím, děj je hodně "spy", dost zaměřený na akci bez takových těch pidi téměř niterních slovních výměn jako tomu bylo v jedničce. Chápu, můžeš namítnout, že moje úvaha je blbost už proto, že pokud převažuje akce, tak nelze očekávat vtipné nebo "srdcařské" momentky. Vím to. Jde mi o to, že všechny mé oblíbené postavy jsou zde dány do pozadí a jejich "kecací" prostor se snížil na minimum. Burák dostal snad nejvíc prostoru a mně se jeví podobně jako Joey z Přátel. Pokud je součástí grupy, má úžasné "perly" , ale pokud má táhnout, nedává to. Ale dokážu připustit, že problém může být ve mně. Že skutečně se Pixar snažil vyhovět "všem" a možná že se zaměřil na tu skupinu menších divaků, kteří od roku 2006 vyrostli a překládají jim toto.

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

enzo_cz: Osobně nejsem vůbec příznivec sequelů (kromě mé milované BTTF:-) a dvojky Jak vycvičit draka se přímo děsím. Pokračování totiž z 99% bývají slabší než jednička. Buráka taky příliš nemusím (je to typ jako Morgan v Chuckovi), ale zase tak blbé to nebylo, skvělá animace, sem tam vtípek. Pixar si zhrátka ze začátku nastavil latku moc vysoko a fanoušky si namlsal, někdy musel přijít první ,,průměrný" film. Každopádně je fakt, že mám pro Pixar slabost, takže v tomhle nebudu moc objektivní.

enzo_cz

enzo_cz (hodnocení, recenze)


AndreyCSFD: může být. Ale teď si zkus jen v hlavě promítnout, jak fungovaly postavy vs. dialogy a děj jako celek v jedničce a hoď si to do dvojky. Mě ten druhý díl prostě nebere. U mě s tím rozmlsanost nemá co dělat. Je to hodně soustředěné na Buráka a to mi moc nesedí...

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

enzo_cz: ale ani první Auta nebyly s originálním příběhem. Spíš než to, že Pixar jde z kopce za tím vidím zmlsanost publika. Pixar zůstává stejný.

enzo_cz

enzo_cz (hodnocení, recenze)


matmanX: nemyslím, že to jde s Pixarem z kopce. Ten film má několik skvělých momentů.  Jen to prostě nemá takový šmrnc. Prvním dílem si prostě tvůrci dali laťku hodně vysoko. Spíš v tom cítím takovou prapodivnou tendečnost jako v mnoha jiných filmech, kde se vezme průměrný scénář, hodí se do toho pytel akce a průměrné dialogy... ale dokud na to lidi budou chodit a filmy se zaplatí, tak je to asi v pořádku. Tedy ne podle mě  a to už od Aut sklouzávám někam jinam :D

matmanX

matmanX (hodnocení, recenze)

S Pixarem to jde z kopce. Ze skvělých animáků se staly pohádky pro předškolní děti a originální film jsem od nich už dlouho neviděl.

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Pixar si se ženami nerozumí

Pixar si se ženami nerozumí

20.10.2010

Brenda Chapman (foto), která debutovala Princem Egyptským, měla být první režisérskou pracující pod značkou Pixar. Nakonec k tomu nedojde a produkce studia zůstává „pánskou jízdou“ (nebo spíš… (více)

Reklama

Reklama