Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

Skarface 

všechny recenze uživatele

Jsem na vážkách nevím co si o tom myslet . Na jednu stranu si říkám zlatej zdeněk pač co si dovoluje Ramsay je už i na mě moc a sám mužu říct že kdyby se tak choval ke mě tak jí hnedka chytne ale na druhou stranu si zas říkám vždyť to snima myslí přeci dobře . Ale každopadně mi je Pohlreich milejší i zábavnější. ()

Machtann 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay je geniální, sprostý, temperamentní, vůbec ne britsky suchý, prostě takový, jakého tato reality-show přesně potřebuje. Jasně: Hell's kitchen obsahuje spoustu odporných amerických klišé, snaží se v každém dílu nalákat na "nepředstavitelné drama, které v hell's kitchen ještě do té doby nebylo" a přitom se nic vážného nestane. Ale... Prostě to funguje :) warning: pokud nemáte vztah k vaření, ani to nezkoušejte. ()

Reklama

Ace Liver 

všechny recenze uživatele

Všichni si nakopávají zadky, drsně bojují a ukazují jak umí makat. Do toho tam běhá rapl, co "vyžaduje úctu", sám ji ale nemá před nikým a ničím. Sprosté nadávky, ponižování a hnus. Pořad se snaží být hrozně drsný a šokující, nejspíše proto, že kdyby šlo jenom o to dobře uvařit, tak by to byla pro amíky nuda. A tak se setkáváme i s podobně absurdními úkoly, jako vaření oběda pro plnou jídelnu ve dvě ráno, či umývání hasičských aut. Ptáte se mě, proč v pořadu Hell's KITCHEN umývají a voskují náklaďáky, místo toho aby něco vařili? Já nevim... ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Oproti Kitchen Nighmares velké zklamání. Ramsey se v tomto pořadu chová jako hulvát a fuckující primitiv. Přesně takové chování několikrát vyčítá ve svých Kitchen Nighmares stylem: "Místo řvaní na personál byste mohl jako šéf podniku přidat ruku k dílu." Přesně toto ale Ramsey nedělá. Exhibuje, řve a kameře poskytuje přesně to co takový typ pořadu potřebuje: Emoce a napětí. Těžce to ale přehání a některé jeho výbuchy vzteku jsou vysloveně trapné až idiotské, protože evidentně nevedou k zlepšení výkonu jeho "svěřenců" v kuchyni. Mají jen ohromit diváky u obrazovek a to mi přijde vyloženě falešné. 50% ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Výjimečně se nebudu v komentáři věnovat vůbec ospravedlnění své čtyřky, ale nesmyslům, které tady většina respondentů píše. Nevím proč, ale neuvěřitelně mě totiž provokují. Za a) kritika Gordona Ramseyho - je neuvěřitelně krátkozraké tvrdit o něm, že by byl namyšlený a narážet na jeho hrubé vystupování. Ten člověk je v té kuchyni pánem a tvoří show, s nikým jiným by to nefungovalo. b) Nejde o pořad o vaření, je to reality show jako každá jiná - nic víc, nic míň, snad by bylo jedině fér hodnotit pořad v rámci formátu, který si vybral. Jestli chcete koukat na vaření, pusťte si Jamie Olivera. Pokud vám Ramsay vážně tolik leze krkem, určitě si pusťte radši vyměklýho Jamie Olivera. Vlastně mě ani místní špatné hodnocení nevadí, ale spousta lidí svých pár hvězdiček, nebo dokonce odpady, zdůvodňuje úplně nemístně. Je to jako si stěžovat, že ve filmu o bowlingu nejsou žádní draci. Jděte se bodnout - nebo líp, běte si do kuchyně něco uvařit a buďte při tom hodní na svou kočku. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)

Reklama

Reklama