Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Myslím, že poměření ''Pekelné kuchyně'' s ''Ano, šéfe!'' je špatné. V ''Ano, šéfe!'' jsou připravený na nářez a chtějí, aby Pohlreich s jejich špatné restaurace udělal restauraci na úrovni, ale ''Pekelná kuchyně'' je o tom, že z několika kuchařů(někdy ani né z kuchařů), kteří si někdy i dost věří, se jeden pod dohledem Ramsey'ho dostane na takovou úroveň, kdy si už může otevřít vlastnit luxusní restauraci, kterou dokonce i vyhraje. V ''Ano, šéfe!'' dělá ze špatné kuchyně průměrnou a nezaměřuje se na jednotlivce. Pekelná kuchyně mě naprosto dostala. Když jsem náhodně viděl díl druhé řady hned jsem musel vidět celou druhou řadu. Po shlédnutí druhé řady jsem musel vidět všechny ostatní. Je to první reality show u které jsem rád, že to reality show je. A jak se zdá, tak někdo nechápe, že Ramsey chce přísností docílit toho, že z amatéra kuchaře udělá profesionála. Nemůže soutěžícím pomoci jinak než, že na ně bude řvát a nadávat, aby už konečně byli důslední. Také si mi líbí, že z nudného vaření se stane akční film ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Oproti Kitchen Nighmares velké zklamání. Ramsey se v tomto pořadu chová jako hulvát a fuckující primitiv. Přesně takové chování několikrát vyčítá ve svých Kitchen Nighmares stylem: "Místo řvaní na personál byste mohl jako šéf podniku přidat ruku k dílu." Přesně toto ale Ramsey nedělá. Exhibuje, řve a kameře poskytuje přesně to co takový typ pořadu potřebuje: Emoce a napětí. Těžce to ale přehání a některé jeho výbuchy vzteku jsou vysloveně trapné až idiotské, protože evidentně nevedou k zlepšení výkonu jeho "svěřenců" v kuchyni. Mají jen ohromit diváky u obrazovek a to mi přijde vyloženě falešné. 50% ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nebudu předstírat, že jsem viděl všechny řady, ale 1-2 ano. Jako zábava na sobotní odpoledne to je docela fajn, ale rozhodně to není show o vaření. Tohle je reality show do morku kosti, a když mě vcelku bavily záběry z kuchyně tak ty zákulisní intriky už ani tak moc ne, pravidělně jsem je přeskakoval. Polovina tohoto pořadu je jenom tak na oko aby se neřeklo, ale to pochopíte už v průběhu prvního dílu. Bohužel co se týče jednotlivých řad je tento pořad zajímavý spíše pro účastníky než diváky. Koncept se v jednotlivých řadách děsně opakuje a málokdy přijde nějaká opravdová novinka. JInak řečeno pokud jstě viděli jednu řadu, jakoby jste viděli všechny. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem namátkou vždycky jen pár dílů série. Nikdy mě to nijak zvlášť neohromilo, ale co se stalo díky té (ještě stále probíhající) 9. sérii, to ani nedokážu popsat. Takovou pekelnou horečku jsem nikdy nezažila. Na každý další díl se těším, ať už na Ramseyho a jeho poznámky na adresu jídla a účastníků, tak i na trochu té rivality a soupeření o úžasnou výhru. Jen už začínám být alergická na srovnávání tohoto pořadu s českým Ano, šéfe!. Když už ho chcete s něčím srovnávat, srovnávejte ho s pořadem Na nože!, který skloubil Hell's Kitchen s MasterChefem, sakra! ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po úspešných Nočných morách v kuchyni prichádza tentokrát omnoho drsnejšia reality show, kde Ramsay dáva kuchárom ešte viac zabrať. Oheň a syra z úst tohto šéfkuchára majú súťažiaci na tanieroch častejšie než opečené hřebenatky! Je to zaujímavé, občas vtipné, drsné a samozrejme doslova pekelné. V každej sérii si určite nájdete svojho favorita a oproti reality show ako Big Brother a pod. je to doslova klenot! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)

Reklama

Reklama