Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Gordon je borec. Naprosto nenucené chování bez zbytečných gest. Někdo tvrdí, že jeho výlevy a vzteklé projevy jsou hrané. On sám to uznává. Dokonce řekl že celá polovina. Za prvé potřebuje zjistit jak si kuchaři vedou v enormním stresu a jindy je zase potřebuje dostat z letargie. Co mě baví je to, že ač se jedná o reality show, motá se z 90ti procent opravdu jen kolem vaření. Vztahy a další zbytečnosti tu dostávají jen minimum prostoru. Viděl jsem myslím řady 10+ a za ty 75 procent. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad který není ani příliš o vaření, ale spíš o ponižování dvou skupin chudáků, kteří kvůli mlhavé vidině zisku se sebou nechávají nakládat jako s hadrem. Ramsay se nevěnuje kuchyni, ale hlavně řevu a nadávkám a také obratné manipulaci s lidmi, které proti sobě nepokrytě štve. Přitom přehrává natolik, že chvílemi působí jako smyslů zbavený, v každém případě však neskonale arogantní nadutec. Skutečně "pekelná" reality show, kterou strčí do kapsy nejen "Big Brother", ale i "Babicovy dobroty" - tam se alespoň vaření obejde bez hysterického jekotu samolibého tyrana a pláče vyhazovaných kuchtíků. ()

Reklama

werxix 

všechny recenze uživatele

Chudák Ramsay - co on musí všechno sníst aby ty restaurace mohl dát do kupy je pozoruhodné. Jsem rád, že existuje někdo takový jako je Gordon Ramsay. Jeho pořad je opravdu chutná lahůdka pro všechny kteří se chtějí podívat jak to vypadá v amerických restauracích - tzv. pod pokličkou - no upřímně řečeno, raději nechtějte to vidět ! Ale pořad je to výborný a dokonce někdy i zábavný. Je pravda že je to samé f*** a sh**, ale jinak to s těmi kuchaři prostě nejde. Za mě 4* ;) ()

Castielo 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, je to všechno hrozně moc reality, málo vaření. A mám takový pocit, že ty američani jsou naprostý idioti! Vaři ty samé typy jídla každý večer a pokaždé to stejně pos*rou, to není možný. Ze začátku zajímavé, ale pak se vám to hodně omrzí. 2* [začal jsem koukat na 10. sérii a nedokoukal jsem jí) ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay vypadá jako docela pohodovej chlápek a taky se tak chová, teda mimo kuchyni. Tam se totiž v momentě změní v krvelačnou bestii, která je schopná seřvat jakkoliv kohokoliv. Přesto se však nemůžu zbavit pocitu, že si za to v drtivé většině případů můžou soutěžící sami, protože... Přece není možný, aby profesionální kuchaři, kteří soutěží o nějakou restauraci, neuměli vařit?? To se na mě nezlobte, ale zkušenej kuchař přeci nemůže být tak neschopnej a když už něco podělá, tak si přece nemůže dovolit to suverénně poslat na výdej (třeba syrový kuře, atd.)? Celkově vzato je tak Pekelná kuchyně docela zajímavá reality-show, která má navíc na rozdíl od těch ostatních zajímavý námět a zajímavý průběh. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama