Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

bif 

všechny recenze uživatele

První série byla velice povedená a v dalších jsem čekal nějaké změny a ty se nějak nedostavily, což znamená, že další účastníci v dalších sériích již mohli tušit co je čeká, také mi vadilo, že v každé sérii byl zákonitě vyřazen jeden soutěžící, třeba kvůli zdravotním problémům atd (i když u Aarona v 3 sérii se tomu nedivím). Ramsay mi příjde zábavný a efektní a určitě mi nepřijde jako arogantní debil. Ovšem musím se ztotožnit s názorem, že týmy jsou vážně nevyvážené a většinou se bez problémů dá poznat kdo vyhraje, u první série to bylo jasné a u druhé taky, jedině u třetí jsem netušil, protože tam byli všichni tupí. Celkově je pekelná kuchyně dobrý a návykový pořad, dokázal jsem se dívat i na 5 (!!) dílů denně!! ()

U.Tarare 

všechny recenze uživatele

Celkem drsná reality show, avšak český dabing z ní dělá ještě drsnější. To co ve skutečnosti Ramsay řekne vcelku klidu (i když toho moc není), tak v českym dabingu to vyzní úplně jiným tónem a vulgárněji. To pak vytváří divnej dojem, že si tam soutěžící nechávaji za každou blbost totálně s*át na hlavu. Každopádně mám radši českýho Polreicha než vyšinutýho emerickýho přiblblíka. Ale na druhou stranu, to soutěžení mezi kuchaři je zabavné. ()

Reklama

peeteno78 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochybuji o tom, že je Ramsay výborný kuchař, ale s jistotou mohu říci, že nejlepší na světě taky rozhodně není. Proto mi tolik vadí jak se v pořadu chová. Je mi jasné, že je to hlavně proto, aby na pořad lidi koukali. Ale jeho chování je leckdy hodně za hranou slušnosti, mnohdy za hranou psychické poruchy. Takhle se skvělý kuchař nechová. A jestli si myslí, že soutěžící po jeho výstupu budou vařit lépe, tak se hodně, ale hodně plete. Divím se, že ho některý ze soutěžících ještě nenapadl nožem nebo po něm nehodil prkénko na krájení, protože já bych to asi udělal. Myslím, že na tohle lidi nekoukají kvůli jídlu, ale proto, aby viděli, jak daleko je schopný Ramsay zajít pro získání diváků... ()

Novom 

všechny recenze uživatele

Barrandov z nepochopitelných důvodů vysílá tuto reality show až v pozdních nočních hodinách, ale aspoň se na ni dá koukat před spaním. Vždyť ono by to mohlo nahradit jiné trapné pořady. Takové věštění z křišťálové koule v poledne dovede člověku zkazit den. Gordon je dle mého názoru až zbytečně vulgární a hrubý na soutěžící. Tahle skutečnost se nejvíc projevila v jendom díle 6. série, kde Gordon naštvaně opustil kuchyni, protože podle jeho slov soutěžící nezvládali tempo. Ti se tak semkli a začali spolupracovat, že jejich výkonnost vzrostla o mnoho procent a obešlo se to bez řvaní a nadávek + byli hosti spokojení. I tak by to bez Ramseyho nemělo ten šmrnc. Ač jsou jeho sprosťárny občas moc, je to kuchař par-excelence a jeho pořady byly a budou fajn. 7/10 ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Úrovňou pre mňa veľmi podobné Polreichovej relácii, ale najlepšie z toho pre mňa vyšiel Žídek. Toto je ozaj prehnaná komerčná šou. Presne je to veľmi prehnané. Veľa zo zmien sa neukážu podrobne, nie je to úplne podrobné, ide hlavne o zábavu, čím viac šokujúce, tým lepšie pre program. Nemusím tento americký štýl. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)

Reklama

Reklama