Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Dosť nie práve podarený animák... Posledný rok akosi nevynechavám animovanú produkciu a Cesta na Mesiac takmer úplne prepadá. Myslím, že hlavným lákadlom je určite na nápisom "módny doplnok" 3D. Áno, všetci vyfasujete papierové 3D bríle, takže sa môžete tešiť na bolehlav a chvíľkové škúlenie na "červené" oko, potom čo skúknete príbeh a muchách, ktoré túžia po dobrodrúžstve. Všetko začne Natov (jedna z múch) dedko, ktorý sa kedysi takmer dostal do vesmíru a teraz chce jeho vnuk, túto utópiu naplniť a tak s kamarátmi IQvákom a Scootrom, pripravia ako plán ako sa dostať NA MESIAC... ...ruské "časti" boli pre decká imho úplne zbytočné... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $13,555,237Tržby Celosvetovo $38,351,220║ Tento priemerný CGI animák v prvom rade zachraňuje, že je robení 3D. Aj keď bola možnosť sledovať to len cez tie papierové modro-červené okuliare v klasickom kine, potešilo to v určitom merítku zrak. Príbeh je v robení v priamočiarej rovine a hlavne pre tých najmenších, v podstate ide o tip rozprávky určenej na pohodlný oddych, občas sa tu nájde pár vydarených fórkov, v celku štandardnej animácie na dnešnú dobu čo nepokazí dojem ale hlavne je že to je robené trojrozmerne, čím to ako tak v tomto merítku uspokojí. /videl v kine: 55%/ ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Většina animáků od Pixaru je dělána pro malé i velké publikum, tenhle ale v případě, že je vám víc jak 10, asi patřičně nedoceníte. Hrozně mi to připomíná všechny ty seriály, kvůli kterým jsem v šesti letech stávala o víkendu v sedm ráno. Hvězdička navíc za 3D zpracování, ze kterého mě tedy po deseti minutách šíleně bolely oči, a za krásně Sinatrovskou úvodní skladbu Fly Me to the Moon. ()

dereksmart odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná slátanina o tom,kterak hrdinné americké mouchy i přes zuřivý odpor zákeřných sovětských much na měsíc i zpátky doletět dokázaly... byl jsem v pokušení udělit jednu hvězdu za startující 3d raketu na začátku, ale nehodnotím technologii nýbrž tento "film" /šel jsem na něj z donucení, vždyť víte, děti../, takže za tu propagandu ubližující křehké dětské duši - jasný odpad ! ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Cestu na mesiac som sa rozhodol pozrieť preto, lebo som už konečne chcel vidieť 3D film. A 3D, aj keď nie je žiaden zázrak, je tu najväčším plusom. Keby som to videl v 2D, asi by som išiel s hodnotením ešte nižšie. Príbeh, vtipy ani animácia totiž neoslnia, takže je to len priemerná rozprávka, ktorá sa v pamäti dlho neuchová. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama