Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

honajz 

všechny recenze uživatele

Z evropských zemí východního bloku do Las Vegas. Tahle pařba se ale až tak moc nevydařila. O co jde v sérii Hostel (a potažmo mnoha dalších podobných filmech), je asi každému jasné. Moderní trend zaměřený na lidské úchylky, zde zálibu v mučení a různě „originální“ smrti lidí na plátně, má zelenou. Zobrazení bývá dostatečně naturalistické, až člověk zapřemýšlí, zda jak tvůrci takových filmů, tak jejich diváci, nemají v hlavě o pár koleček víc, a zda by se neměli případně léčit tím, že budou v poutech celých 24 hodin nuceni koukat na Barneyho a Dorotku a popíjet k tomu růžový čaj. Zkrátka – tenhle hostel je někde v okolí Las Vegas, zase jsou lidi chytáni a zase před bohatým, znuděným publikem mučeni. Asi hodinu trvá, než se seznámíme s jedním ženichem a jeho kamarády, aby se posléze objevil jeden zvrat, trochu se nám to zvrhne v arénovku a v jeden pokus o útěk. Ačkoliv má jít o verzi „bez cenzury“, některé násilí kupodivu není vyjádřeno explicitně. Nelogičností samozřejmě celá řada, počínaje Ukrajincem, takže pokud někomu jde skutečně o ty úžasné vraždy, násilí a mučeníčko, ať si pustí 35. minutu a pak skočí na hodinu a čtyři minuty filmu, zbytek v podstatě může vynechat. Pokud bude na film koukat někdo, pro koho je série Hostel novinkou, může cítit v počátku filmu jisté napětí, oč tady asi jde, ale v té 35. minutě stejně už bude vědět, na čem je. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Eli Roth opustil režisérskou židli Hostelu a po něm nastoupil Scott Spiegel, tvůrce marketového slasheru INTRUDER či video dvojky FROM DUSK TILL DAWN. Stejně jako dvojka upírské trilogie, putovala i trojka Hostelu rovnou na video. Dá-li se to tak nazvat, tak si hostelová sága drží stále úroveň a v některých ohledech poslední krvavé dobrodružství zasazené do města hříchu Las Vegas dokonce i lehce válcuje velmi dobrou dvojku. Od příběhu toho nelze opět moc čekat. Sledujeme partičku kámošů, kteří si to vyrazí užít do výše zmíněného Vegas, protože jeden z nich jde za týden do manželského chomoutu. Pár úvodních keců, polonahých striptérek a přichází na řadu právě to, co všichni od pokračování této kruťárny čekají. Ještě předtím si tvůrci na diváka připravili menší fígl, ale ten nebudu prozrazovat. Pak už to jede ve velkém stylu. Zpočátku mi přišlo, že krve a tortury je podstatně méně než v předchozích dílech, ale vzhledem k pojetí snímku to zas tak nevadilo a ke konci se to tou rudou přece jen pořádně zabarvilo. Popisovat blíže děj by bez spoilerů moc dobře nešlo. Takže jen k formě. Jednoduchý, místy lehce nelogický, ale krásně koukatelný příběh plný krve, nahých ženských a pár slovních vulgarit podbarvený vkusnou hudbou. Obstojní herci - až na Johna Hensleye, tenhle člověk mi prostě nikdy nesedl – půvabné herečky a poutavé prostředí. Toto všechno mi prostě nedovolí jít pod čtyři hvězdy, které si trojka Hostelu dle mého s přehledem zaslouží. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nastydlá bude se slevou.......... Nemůžu napsat, že začátek je lehce erotický, ale spíš jen takový ty kecy o sexu. Holky průměrný a kluci jsou jen samý žvásty. CITÁT - Chtěl bych si jen povídat......... A pak už je to jen o mučení a smrti. Docela jsem překvapen, že to nebylo zbytečně prodlužovaný. Ve svém finále to bylo celkem povedené a možná i lepší než film předcházející. Konec byl sice očekávaný, ale komu by to vadilo. CITÁT - Dokončíme mejdan.......... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Přesunutím děje do US ztratil sice Hostel u mě trochu na atraktivitě, ale za nějak zádadní problém bych to nepovažoval... To, že se z perverzní hry vraha s obětí stala obyčejná show pro zbohatlíky, navíc bez nápaditosti, invence a celkové brutality, už ano... A když k tomu připočtu naprosto debilní postavy a zcela předvídatelný děj i pointu, je pro mě třetí Hostel, hodně velké zklamání... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hopla. Musím říct, že jsem to tedy čekal mnohem horší. Snad proto, že z předešlých dvou dílů nijak extra neuslintávám. Celé to klasicky americky zesterilnělo. Vytratil se ten slovanský šarm a šmrnc. Kupodivu, na rozdíl od předešlých dvou filmů, mě docela (to docela berte relativně, váže se to k těm předešlým dílům) bavily mezigore scény, respektive scény tvořící nějaký děj. Občas jsem si tedy připadal a přistihl se při myšlenkách, že koukám na třetí pokračování komedie Pařba ve Vegas. Ty gore scény ne že by byly extra špatné, ale nemělo to vůbec ducha, náplň, koule, prostě extrémně sterilní, až se mi to chtělo odzívat. Chybou určitě asi je, že hlavní hrdinové se chovali stylem, který mě nutil s úšklebkem konstatovat, dobře vám tak, blbci. Ale to už je asi tradiční kolorit amerických filmů o americké mládeži. Dobrým tahem je obsazení Kipa Parduea, on ani nemusí hrát dobře, ale má v sobě něco (nebo ze sebe vyzařuje) co prostě poutá pozornost a odvádí od jeho případných hereckých nedostatků (které nepřichází). Balzámem pro oko pak je "asistentka" Thomase Kretschmanna. Trochu mě zklamal samotný závěr. Snad bych i řekl, že jsem si to užil lépe než první Hostel. 2,5* ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama