Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Hlášky, akce, vtípky, akce, hlášky a akce. Je to už jednodušší, je to odlehčenější ale sakra, pořád to staví na těch dnes už legendárních základech a přitom to ničemu nevadí, René Russo je cool a trio Donner, Gibson, Glover to stále má pevně na háku. Nejraději mám sudé díly, ale i tak je to jen velice těsné. Co mě zajimá, dostaneme ještě někdy podobný film? Podobnou sérii? S takovouhle duší? No, já v to doufám... už by pomalu bylo na čase. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I do třetice všeho dobrého a zlého jsem se u dalšího případu a patálií dvojice detektivů Martin Riggs a Roger Murtaugh výtečně bavil. Stařík se toho důchodu asi vážně nikdy nedočká. Samozřejmě nesmí chybět ani jejich trhlý pomocník Leo Getz a na scénu přichází nepřehlédnutelná Rene Russo. Svého času jsem měl pro ní dost slabost a tady byla ozdobou této akční podívané. Příběh samotný si pořád udržel lehce nadprůměrný kredit a nebudeme ochuzeni ani o porci slušných hlášek a „nervy drásajících“ situací… ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Zboznujem uvodne sceny tejto serie. Tentokrat to bola bomba v budove, ktoru chcel Gibson odstranit a dopadlo to tak, ako dopadlo :-) Uuuups. Po Pescim je tu nova hviezda a to skvela Rene Russo, ktora v tejto ulohe dokazala chlapov svojimi udermi poriadne prekvapit. Tentokrat sa tu jedna o predaj zbrani s nebezpecne ostrymi nabojmi, ktore dokazu smrtelne prestrelit neprestrelnu vestu. Oblubenych scen je vo vsetkych castiach dost, ale tu sa mi ratalo Gibsonovo priatelstvo so psom alebo akcna jazda na motorke, kde sa takmer zabil. Na konci si pockajte az po koniec zaverecnych titulkov, film este neskoncil... 18.11.2008 __________ Mel Gibson - (Martin Riggs) +++ Danny Glover - (Roger Murtaugh) +++ Joe Pesci - (Leo Getz) +++ Rene Russo - (Lorna Cole) +++ Stuart Wilson - (Jack Travis) +++ Steve Kahan - (kapitán Ed Murphy) +++ Darlene Love - (Trish Murtaugh) +++ Damon Hines - (Nick Murtaugh) +++ Hudba: Michael Kamen, Elton John, Eric Clapton, David Sanborn +++ Produkcia: Joel Silver, Richard Donner +++ ()

anais 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je pořád velice dobrá zábava. Snad jen s tím rozdílem, že už tu není tolik akce, spíš humorných scének. Ty jsou jako vždy více než zdařilé. Jen když dojde na tu akci, nemohl jsem se zbavit dojmu, že tohle už jsme viděli v předchozích dílech. Honičky jsou skoro stejné, Riggs se pořád vrhá do stejně šílených akcí Všechno je to natočené skvěle, bavil jsem se. Ale škraloup už viděného mi trochu bránil film plně vychutnat. Kdybych neměl k celé původní trilogii úctu, asi bych použil sousloví „nastavovaná kaše“ (nechám si ho však až pro díl čtvrtý. Nejdůležitějším motivem už není Riggsovo milostné trápení, to tu ustupuje do pozadí. Významnější je tentokrát Murtaughův blížící se odchod do důchodu. S tím ve filmu přibylo i trochu toho sentimentu. Hned vedle něj kráčí rodinné hodnoty. Aby to nevyznělo jakože se mi tenhle film nelíbí – není to tak, jen preferuji díl druhý. Tahle trilogie byla nezvykle vyrovnaná, a rozhodně si v dnešní době zaslouží pozornost. Minimálně pro ty skvostné dialogy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„I'm too old for this shit!“ To říkáš Rogere pořád a stejně do toho s Martinem jdeš.. O poznání slabší příběh ve srovnání s předchozími dvěma díly zachraňuje břitký humor konverzačních přestřelek - zřejmě nejlepších v celé sérii. Stávám se členem Hnutí pro podporu kouření za účelem zbavení se závislosti na psích sucharech.. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Zabavený samopal, ktorý je vo filme označený ako MAC-10, je v skutočnosti veľmi verná kópia samopalu Cobray M 11. (Jello Biafra)
  • Policista, který říká na adresu Murtaugha (Danny Glover) a Riggse (Mel Gibson) po zničení radnice v Orlandu "Bravo!“ byl starosta Orlanda Bill Frederick. (HellFire)

Reklama

Reklama