Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Porad dost dobry pokracovani i kdyz na jednicku a dvojku uz to nema ale stale docela slusna zabava uz se to cely vic posouva do komedialniho zanru nicmene akce je stale dost a je kvalitni hlavni zaporak byl taky dobrej nevim proc tu na nej kazdej nadava celkove vzato serie se vic posunuje do komedialni polohy ale porad to slape a samozrejmne souhra hlavniho dua je i nadale bezchybna takze rozhodne i nadale spokojenost ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hláška, akcia, kamarátstvo, romantika, hláška, akcia, kamarátstvo, romantika, hláška, akcia, kamarátstvo, romantika....ale má to aj aký taký dej, aby bolo načo nalepiť hlášku, akciu, kamarátstvo, romantiku, hlášku, akciu, kamarátstvo, romantiku....o nič horšie ako prvé dva výrazne vážnejšie diely. To je ale otázka vkusu, kam sa podľa koho mala táto séria uberať. Vysoké hodnotenia ukazujú, že tvorcovia sa stále ešte uberali tým správnym. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I do třetice všeho dobrého a zlého jsem se u dalšího případu a patálií dvojice detektivů Martin Riggs a Roger Murtaugh výtečně bavil. Stařík se toho důchodu asi vážně nikdy nedočká. Samozřejmě nesmí chybět ani jejich trhlý pomocník Leo Getz a na scénu přichází nepřehlédnutelná Rene Russo. Svého času jsem měl pro ní dost slabost a tady byla ozdobou této akční podívané. Příběh samotný si pořád udržel lehce nadprůměrný kredit a nebudeme ochuzeni ani o porci slušných hlášek a „nervy drásajících“ situací… ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Opäť neodolateľná časť skvelej série, plná akcie a hlavne skvelých hlášok. Nie často sa stáva, že filmová dvojica dokáže vymačkať zo svojich postáv všetko a udržať filmovú dokonalosť v štyroch pokračovaniach. Trošku mi tu však vadila až prílišná náhodovosť a ani Rene Russo mi s Riggsom tiež nejak nešla dokopy. 90%. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Trojka “zbraně” je možna zbytečně velkolepá. Explodující mrakodrap, honička v metru tohle všechno zde klidně nemuselo být, protože to ubírá na věrohodnosti příběhu. Jasně už předešlé díly byly taky sci-fi, ale udržovaly si nějaký alespoň domnělý kontakt s realitou, což tuto sérii činilo vyjímečnou. Třetí díl zkrátka doplácí na zbytečně přemrštěný rozpočet. Jinak je film velice slušným mixem akce a humoru, I když díky nedotaženému scénáři a chybami v logice příběhu to vše nedrží tak dobře pospolu, jako v minulých dílech. Přesto, velice slušná kriminálka. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Počítačová hra, ktorú môžeme vidieť v byte Lorny (Rene Russo) na počítači, je "The Three Stooges" od Activision a Cinemaware. Martin Riggs (Mel Gibson) je veľký fanúšik komediálneho tímu The Three Stooges. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama