Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další film, co jsem chtěl vidět jako malý. A tenhle mě příjemně překvapil. Ono to překvapivě vůbec nenudí, utíká to svižně a i když to má příběh strašně jednoduchý, i tak dokáže zaujmout, navíc všechny postavy tu jsou docela sympatické. Je to i pěkně animované. Jako ano, některé věci mi tu vadí, ke konci to citové vydírání bylo přehnané, ti hippies tu vůbec nemuseli být a vlastně celá myšlenka filmu (ekologická, jak jinak) mohla zůstat pouze u havárie ropného tankeru a občasného bordelu v oceánu (a Greenpeace mi zde nevadilo, protože pak celková myšlenka nemá na lidstvo jednostranný pohled). Přemýšlel jsem, jestli dát silné 3* nebo slabé 4*, ale za zmínku o jednom z mém nejoblíbenějších ostrovů Tristan da Cunha nakonec volím možnost č.2. Takže slabé 4* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $65,605,808▐ Presne mi to pripomínalo rozprávku Cestu na mesiac a pozerám že to je nakoniec od toho istého tvorcu, neškodný priemer, ktorý je miestami roztomilý a niekedy dokonca aj troška drsný. /50%/ ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Prapodivná ekologická poudačka.....tu snad želvy i napsali. Chybí tomu snad všechny atributy, kterými současné animáky disponují. Navíc mi ten příběh, když se k tomu postavím tak, že primárně je určen pro nejmladší publikum, přijde celý divný. Nevím, mým dcerám se to docela líbilo (což by asi mělo být to nejdůležitější), ale pro mne jeden z nejslabších kreslených počinů poslední doby. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná milá 3D animovaná pohádka pro malé cvrky, kteří z toho ve své době určitě byli v kinech na větvi. Akorát pohádka tak trochu bez příběhu, zato se silným eko-poselstvím, ale proč ne. Animace samozřejmě větším studiím konkurovat zdaleka nemůže, porovnávat tak belgický animovaný svět s tím z Nema by byl hluboký nerozum. Všechno je tu takové ťuťu-ňuňu roztomilé s happy endem. ~~~ Pokud ale tuhle belgickou 3D druhotinu porovnám s francouzskou hrůzou a nebo dokonce českou zrůdností, nemají se Belgičané vůbec za co stydět, ani trošku, proti Koze úplní Pixaři. ~~~ A mimochodem, zapomněl jsem na stylový pěkný výběr skladeb k filmu. ()

Azrael515 

všechny recenze uživatele

NO na pixar to netaha ale rozhodne mile a ako start do ekologickeho citenia pre najmensích príjemné. Ziadne zapletky extra necakajte. PAr postaviciek sa strati a najde .... ale rozhodne stoji za videnie uz iba kvoli animacii a 3D ktore pre mna osobne bolo to najlepsie a najatmosferickejsie .... prirovnal by som k Atlantis ... tize bez pribehu ale usta sa mi nezavreli .. k tomu pekna hudba ...prijemny elektropop ;) ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama