Reklama

Reklama

Duch ve stroji

  • Česko Ghost in the Shell (více)
Trailer 1

Major (Scarlett Johansson) je velitelkou Sekce 9, speciální policejní jednotky, která bojuje proti těm nejhorším kyberzločinům. Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je svět závislý na moderních technologiích ještě víc než dnes a každé narušení technologického řádu může mít nedozírné následky. Koneckonců i hrdinka filmu je hi-tech produktem, dokonale vyváženou kombinací robota a člověka. S lidským mozkem a vyspělou robotickou schránkou se Major snaží dopadnout zločince, jehož cílem je zničení společnosti Hanka Robotics, lídra ve vývoji umělé inteligence. Major se však nepotýká pouze se zlem, ale také s vlastními pochybnostmi, když ji začíná zrazovat jediná nedokonalá část jejího jinak dokonalého těla – mozek. Čím dál častěji se jí v hlavě vynořují nesrozumitelné vjemy, které se zpočátku snaží potlačovat, ale posléze podněcují její zvědavost a přirozenou touhu přicházet záhadám na kloub. Tyto vjemy by mohly být otisky její předchozí existence, mohly by být klíčem ke vzpomínkám na její lidské Já, mohly by být klíčem k otevření její osobní Pandořiny skříňky, po němž se už na svět nebude dívat stejnýma očima. Protože všechno je jinak... (Cinemart)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Mukade

to máš pravdu, v traileru je vidět to jak Bato v Innocence vystřílí a vymlátá tu restauraci, ale i tak je to trochu škoda,  takže pokuď režisér nepřinese něco nového, tak to bude jen kopírka 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Jack_6428

Jestliže hledáš nějakou skutečně vydařenou anime adaptaci, počkej si na Wingardův Death Note, který budou opravdovou peckou. Ghost in the Shell bychom naopak mohli charakterizovat spíše jako prostoduchý akční chaos.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, zvolsi

Jack_6428

Jack_6428 (hodnocení, recenze)

Já se těším na to, až to bude pecka a těch pár skeptiků se poroučí. Ze všech anime adaptací co tu kdy byly tohle vypadá zatím nejlépe. To je prostě fakt.

na příspěvěk reagoval Psychor

Jack_6428

Jack_6428 (hodnocení, recenze)

Longin

Ne, byl tu už třeba i takový Dragonball Evolution ;-) Ale DBE s GITS2017 se nedá srovnávat. DBE byl více méně od začátku průser. GITS vypadá aspoň nadějně. 

na příspěvěk reagoval Longin

Jack_6428

Jack_6428 (hodnocení, recenze)

Malignus

Hlavní zdroj je první film 1995 a pak seriál SAC a hlavně jeho druhá řada 2ndGig/výcuc Individual Eleven. Budou tam ale i některé prvky z 2. filmu Innocence a série Arise. Dalo by se říct, že takové "best of". Ale že by to byla kopie 1:1 a tím to haslo to fakt ne.

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Není to adaptace žádného konkrétního materiálu, ale vypůjčuje si to prvky ze všech. Příběh by měl být víceméně nový.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Malignus

No je fakt že manga je lepší, ale film rozhodně nedělá ostudu, co se týče tohohle filmu, já nevim co si pořádně mám myslet. Pokuď to bude rekapitulovat první film, tak nelze nic vytknout, ale zase to nebo šokující a dech beroucí, jako anime. no uvidíme 

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Další adept na odpad, fakt nechápu proč už není hodnocení otevřený. Funínci by tomu mohly dát pěti hvězdu už teď, aby si odbyli svou povinnost a my ostatní nezaujatí, nepodjatí, objektivní lidé dát objektivní odpad.

na příspěvěk reagoval Mukade

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

zvolsi

Shlédnout vyjadřuje pohled shora dolů. A to buď doslovně, při pohledu z patra budovy dolů, nebo přeneseně, ve významu přezíravě. Pokud jste viděli film, tak naopak řeknete, že jste jej zhlédli.

zvolsi

zvolsi (hodnocení, recenze)

Jako vždy, na čsfd už se dopředu všechno ví a je jasné že to bude děsný !!!!! :D Opět zjistíme, že ten dementní režisér nedokázal do puntíku splnit představy kdejakého místního nerda o tom, jak to má celé vypadat :)

Já osobně shlédnul všechny animáky a i když sem teprve dnes zjistil, že se něco takového chystá, jsem z toho nadšený a těším se :)

na příspěvěk reagoval Psychor, Longin

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

mm13: Takhle to dopadá, když se používají anglická slova, aniž by si byl autor vědom jejich významu.

Uživatel st.ranger smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Scarlett Johansson jako šéfka podsvětí

Scarlett Johansson jako šéfka podsvětí

04.07.2018

Herečka Scarlett Johansson (Vicky Cristina Barcelona, Lucy) a režisér Rupert Sanders (Sněhurka a lovec) za sebou mají čerstvě spolupráci na filmové adaptaci slavné mangy Ghost in the Shell. A zřejmě… (více)

Akira od režiséra Thora?

Akira od režiséra Thora?

21.09.2017

Letošní hraná verze Ghost in the Shell moc velký byznys neudělala. Hollywood se z toho ale nepoučil a studio Warner Bros. momentálně žene do kin Akiru. Šestidílná manga Katsuhira Otomy se v roce 1988… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Scarlett Johansson v Ghost in the Shell

Scarlett Johansson v Ghost in the Shell

06.01.2015

Když se v rozmezí čtvrt roku objevíte ve dvou akčních filmech, které vydělají 714 a 458 milionů dolarů, nabídky na další výbušné role se k vám jen pohrnou. A přesně to je případ Scarlett Johansson,… (více)

Reklama

Reklama