Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Nelze hodnotit lépe, neboť předvídatelnost.. přímočarost.. a plytkost děje, naprosto nelogické chování postav.... je až do očí bijící.. jediné proč jsem dal dvě hvězdy je, že postava Kayako, je doopravdy děsivá, její plížení..sekané pohyby.. a takový divný hrdelní zvuk.. hrrrrrrgrrrrrr... hustý.. měl jsem docela problémy následující večer usnout.. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak takto už nie. Už mám po krk tých bledých, chrchlajúcich, vrieskajúcich, smutných postáv s čiernymi vlasmi a ešte černejšími očami, čudne trepúcich sa zo schodov, do schodov, čupiacich za zábradlím, čupiacich v aute, presne tých potvor, čo majú miesto kĺbov guľové čapy, ak nejakú stretnem, odhryznem jej hlavu a napľujem do krku, už ani strašní nie sú, už ani na smiech nie sú, končím s nimi, ak nebudem priviazaný k stoličke, tak ten „sajrajt“ vypnem, nebudem to pozerať ani omylom, darmo to pekne naaranžujú, nechajte si ich, nech si to doma púšťajú, nech to lezie po chodbách Japoncom, Taiwancom a USA.com, len mne už nie, jednoducho stlačím „delete“ a čau. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Každý se něčeho bojí. Já se bojím Kayako takže ať už vleze kam vleze mám infarkt a nutím AsiiPower aby si tu svou černou hřívu vylepala dohola a nestrašila mě po ránu. Příběh je tentokrát jednoduchej takže sem se v tom neztrácel jako kolikrát před tím (přece jen oni asiati jsou skoro všichni stejní na první pohled) a tak jsem tady u USA obsazení neměl problém rozeznat kdo je kdo (to zas na druhou stranu měla problém Asie - prý jsme všichni stejní) . Pro mě silně znepokojující horor, kdy jsem čekal Kayako že vyleze i ze záchodu a jak se objevila na scéně prodělával jsem lehkou mrtvici. Co dodat. Snad jen , že se musím mrknout na další díl a ten strach překonat. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně slabota, která nešahá předchozím dvěma dílům ani po kotníky. Film doplácí na upracovaný scénář, který působí přitrouble, protože pašuje do děje náležitosti, které tam z logického hlediska a vzhledem k událostem popsaným v předchozích dvou filmech prostě nepatří – odkdy má Kayako nějakou sestru?! A kletba se dá zastavit jednoduše provedením rituálu? No táák! A hlavně – to co je na sérii The Grudge tak působivé, je samotná Kayako. Ta samozřejmě nechybí ani tentokrát, ale její výstupy už nejsou ani zdaleka tak děsivé, což bych přičetl na vrub rychlému střihu a vůbec uspěchanému tempu celého filmu. Abych jen nehanil, tak dodávám, že snímek nabídne solidní finále a taky půvabnou Johannu Braddy v jedné z hlavních rolí. Za to budiž ty dvě hvězdy, jinak to je úplně zbytečný film. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Príjemná, oddychová ducharina, ktorá si na nič nehrá a má to slušný rozjazd od začiatku do konca som bol v neopísaťelnom napätí, ano na japonský originál od Shimizua to nedosahuje ale má to niečo do seba. Triky sú slušné,lakačky tiež, premňa jasných 80 percent. PS: Koniec dal jasne tušiť, že bude ďalšie pokračovanie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama