Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Recenze (305)

lksvcr 

všechny recenze uživatele

Možná jsem neviděl nic nového, ale zato jsem se příjemně uvolnil, zasmál a pobavil nad tímto filmem a tyto tři faktory určují moji spokojenost u tohoto snímku. Hodnotím kladně, protože tohle je pohádka a nic víc od toho ani nečekám, takže za mě 4* ()

MickeyWolf 

všechny recenze uživatele

Na nového Kung Fu Pandu jsem se nijak zvlášť netěšil. Přesto, že jde o jeden z mých nejoblíbenějších, animovaných filmů 21. století... Druhý díl mě sice nezklamal, ale už tam bylo vidět, jak děj pokulhává, a proto jsem se bál, že se to u pokračování ještě zhorší. A v podstatě jsem měl pravdu, vtípky ať jsou sebelepší, se opakují pořád dokola a po čase vám začne chybět nějaká ta originalita. Čeho jsem se, ale bál nejvíce, byl strach, že tradiční komedií se skvělými kung fu prvky,nahradí nějaká ošlehaná, rádoby rodinná komedie ( jak tomu nasvědčovali trailery). K tomu však naštěstí nedošlo a film se drží svého klasického vyprávění který zkrášlila skvělá animace, oplývající miliony barev a s příjemnou Zimmerovou hudbou v pozadí. Dlouho jsem tedy váhal mezi třema, nebo čtyřma hvězdama, ale zkrátka jsem nedokázal tento film hodit do modré barvy. zkrátka by to NEŠLO:) ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

O něco lepší jak Kung Pao 2. Zábavnější, šťavnatější.. Jediné, co mě sere, a je na jedno brdo v každém díle, že je Po skoro hodinu debilní a dostává na držku. Pak se v kritickou chvíli před koncem stává opět dragon warriorem, splaší se mu kladiva a padouchy jako Kai (s jeho zelenou armádou) během chvilky roznese na kopytech. Okay, animák je dělanej spíš pro děti. Jinak pandí hory, seznámení s otcem Li a tanečnicí Mei Mei mi přišlo fajn. ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející animák, který ale ničím nepřekvapí. Pár vydařených vtípků, děti spokojené, dlouho ale v hlavě nevydrží. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

65% - komentář 20ti slovy: Bál jsem se příběhové ohranosti z tv seriálu, ale nakonec to ušlo. Hezká animace, hromada roztomilých pand a 3D se fakt povedlo. ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Kung Fu pandí štandard - nenáročné a hravé dobrodrúžo s fantastickou animáciou, efektnými bojovými scénami a celkom slušným emocionálnym podložím. Popri Madagaskaroch a podobných koninách je to skoro zjavenie. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Osobne som bol veľmi spokojný. Poslednú dobu mi na každom animáku nejaká pasáž vadila, ale dnes som sa bavil od začiatku do konca. Podarené. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Návrat k jednotke. Je to veľmi dobré, svižné a hlavne vtipné. Užil som si to a po skončení som to chcel vidieť znova. ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Gratuluju, že se tvůrcům podařilo zničit takřka všechny charaktery postav, od "Sifua po Ugwaye". Snad jen Pó zůstal stejný a i u něj bych se hádal. Koukněme se do minulosti. Smysluplný příběh prvních dvou dílů byl úžasný, hlavní záporáci k sežrání a děj jak bysmet. A tohle? Jaké si čáry máry, které si tvůrci vycucali z prstu jsou absolutně nesmyslné, nebe duchů je taktéž hloupost. Dějová linka je stupidní, film nemá co dočinění s King fu, natož s předešlými dvěma díly. Ten záporný " Káj" byl teda děsivý... Děsivý byl spíš ten scénář, kterého jsem se bál víc, než "temné atmosféry". Prostě to, že narvete hrst vtipů do huby každé postavy nedělá s filmu vtipný skvost. Naopak, všechno zkazily. Když se Pó (spoiler) dostal do rádoby nebe duchů, řekl jsem si... páni, že by vývojáři dostali rozum a uměli udělat krásnou atmosféru s dobrou animací a zajímavými barv... Bum, padl další trapný vtip. Budu dělat, že jsem to neviděl a nebudu si tak kazit předešlé dva filmy. Přece jen chci vzpomínat na chytrou želvu a vychytralého Sifua, než na... Naprosté opaky těch dvou... ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Trojka mě baví, ale asi kvůli tomu, že budu do morku kostí milovat první (i druhý) díl. Těžko říct, kdyby ne, ale asi bych se ke trojce ani nedostal. ()

vipeerr 

všechny recenze uživatele

POa jsem si od prvního dílu oblíbil, skvělý dabing jen podtrhuje výbornou režii postaviček. Bohužel třetí díl, kde jsem očekával že samotný PO už bude do jisté míry neporazitelný a naváže tak na dosažené dovednosti. Byl zde opět za nemehlo. A vše zase zmáknul ke konci tak nějak "od haluze" formou samo-se to. Nicméně komediální prvky to mělo, bohužel chvílemi na úkor "drsně" vypadajících soubojů. Já osobně bych třeba ubral na humoru a přidal na kvalitě a věřohodnosti bojových scén (viz Naruto). Ale ke Kung fu pandě prostě humor patří. A ať už Vám jsou například malé pandy kopající do knedlíčků či objímací techniky jakkoliv proti srsti. Ve finále to hlavního záporáka, kterého mimo jiné nejvyšší mistr Oogway neporazil, vyřídí jakoby nic. Každým dílem o 5% slabší. Tady už tvůrci ale uzavřeli příběh PO se (doufejme že UŽ konečně) stal nejsilnější a nejmocnější mistr Kung fu, a potvrdil tak titul dračího bojovníka. Takže tady se s pandím bojovníkem můžeme rozloučit. Těším se na další podobné animáky. Tento díl 70% ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dvou dílům je tohle takové nezáživné a bledší. Tohle mi spíše už připadalo jako ždímání z titulu, než nějaké hodnotné pokračování. Sem tam se člověk zasměje, ale akci a napětí předchozích dvou si nedrží ani v nejmenším. Je to už spíše více pohádka, než akčnárna. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Tak až na zprznění Ooqwaya to celkem šlo, záporák fantastický dle mého názoru, armáda pand roztomila a všichni předvedli to nejlepší, gagy povedené. Mimochodem R. I. P. Otakare Brousku, tvůj Sifu byl nejlepší stejně jako Brumbál A valení :D ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Třetí film o pandovi Poovi nezklamal, taky to mělo šťávu a akci a zasmála jsem se. Epický boj s Kaiem v říši duchů na konci byl fakt hustej, jak by řekl Po. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Klasický kung fu panda jak ho známe a máme rádi. Film je plný humoru, akčních bitek, epickým momentů a skvělého dabingu Jacka Blacka. Sice to není tak dobré jak 1 a 2, ale za shlédnutí rozhodně stojí. Příběh nic převratného nenabízí, ale má hlavu i patu a je pěkně celiství, takže tam rodinný reunion není násilně vložen. Hodnocení: 67/100. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Nejde o doslovné zklamání, ale přece jenom je to jaksi vyčpělé a dosti nenápadité oproti předchozím filmům. Tady jsou dost na škodu všechny ty pandy a potlačení pěti postrachů úplně do pryč. Příběh je celkem nosný, ale padouch mi přijde moc rádoby vtipálek a není nikterak děsivý. Musím přiznat, že nejlepší z celé série byl páv ve druhém díle. Není to žádný propadák, ale přece jenom určitá pachuť na patře zůstává. Čistý průměr. ()

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama