Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (258)

greetchen 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie by vás měla chytit za srdíčko, rozesmát a mezi ústřední dvojicí by to mělo jiskřit. Ani jedno z toho se v Morganových nedělo. Romantického tu nebylo nic, místo humoru šlo spíš o trapný pokus o vtipy a ano, vyjímečně sem tam relativně dobrý vtípek (většinou v podání Hugha Granta - pro něj jedna hvězda). Parker a Grant k sobě ale naprosto nepasují, Parker je navíc děsně statická a nepříjemná sama o sobě. A škoda, že to docela nápadité téma tvůrci naprosto prohřbili. I když to tu už párkrát bylo, šlo z toho určitě vykřesat mnohem víc. ()

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Tuctová nevtipná romantická komédia, ktorú ešte ku dnu tiahne nehorázne zlý herecký výkon Hugh Granta. Viem o čom hovorím. Stačí si pozrieť galériu a pochopíte, aké nehorázne zlé úškľabky vo filme používa. Môj amok vyvrcholil tým, že som musel pri každom zjavení Granta na plátne vztýčiť fuckera a zamrmlať si pod nos nejakú nadávku. Našťastie som sedel v úplne hornom rade v kúte a čo najďalej od intelignetých ľudí. Keďže filmom ktoré ma nahnevajú dávam zvyčajne ohodnotenie odpad!, musím povedať, že možno si to ten film ani nezaslúži. Keby tam hral namiesto neho akýkoľvek iný niemand tak - jednak je to film po ktorom pes neštekne, - a rozhodne by to bol výsledný efekt lepší. Ja som citlivý človek, čo sa prejavilo aj na mojom správaní v kinosále, a rozhodne si neželám aby niekto iný prišiel k ujme vďaka tomuto filmu. Hlavne tým, že sa sa nehorázne strápni svojím nekontrolovaným záchvatom zúrivosti, resp. že investuje peniaze do filmu a nakoniec sálu opustí aby svojmu nekontrolovanému záchvatu predchádzal. V konečnom dôsledku Vám peniaze nikto nevráti, jediná šanca je žalovať distribučnú spoločnosť za spôsobenú ujmu (záchvat, ktorý pošpinil Vaše dobré meno), proces bude trvať desiatky rokov a zrejme aj tak nič nevysúdite, lebo žalovať dsiribučnú spoločnosť, za to že jej film je zlý a vyhrať? no neviem. (Mido by už musela byť v nehoráznom bankrote : )) Čiže ak tam niekto chce ísť len kvôli tomu aby z toho vytrieskal prachy - tiež neodporúčam. Ak Vás okolnosti donútia navštíviť tento film (blíži sa Valentín, ste cinefil a tak) a máte pocit, že oný spomínaný záchvat by sa Vás mohol týkať, odporúčam skoré premietacie doby v pracovné dni, vtedy je kinách pomerne menej ľúdi, a miesta na sedenie v kútach kinosály. GL ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Hugh Grant i S.J. Parker jsou mi nesympatičtí od prvního pohledu, navíc Hughův britský přízvuk mě štval po celý film. I přesto jsem se docela bavil a čekal jsem o dost větší průšvih, který se naštěstí nekonal. Vtipné momenty (nebo spíše jen narážky) nejvíce postihují newyorkské obyvatele s protikladem na americký venkov, ale když to řeknu trochu s nadsázkou - myslím, že každý si dokáže představit zatvrzelé Pražáky na vesnici. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Grant i Parkerová jsou už hodně provaření, hrají stou variaci na jeden profil a dohromady jim to moc neštymuje - chemie nulová, ale abych byl upřímný, čekal jsem to celé ještě o třídu horší. Překvapivě nikde se ve filmu nevyskytuje americky oblíbený fekální humor, a že příležitostí snímek pro podobné řádění skýtá požehnaně (Parkertová se třeba učí podojit krávu a ta ji ani neposere, ani nepostříká, nikdo tu dokonce neblije ani nešlápne do kravince a nic smradlavého si nikdo nemaže po těle). Věčné Grantovo brebentění a slovní pohotovost má i své jisté zábavné momenty a zmíněná neexplicitní civilnost má pořád váhu, příběh je ale od začátku fádní, hrdinům vzájemný vztah nevěříte ani na sekundu a to rozuzlení je jednoznačně zbrklý výsměch, který bych ještě tak čekal v 36. epizodě seriálu WALKER, TEXAS RANGER, v žádném případě ale ne v komedii za bezmála 60 USD mega (bože, co na tom bylo tak drahé???). II Scénář: Marc Lawrence. Hudba: Theodore Shapiro. 45% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Znáte to, den na levačku, tak si chcete pustit nějakou komedii. Mrknu a vidím, že mám na HDD nový film od Marca Lawrence (Lásce s výstrahou jsem dal 4 * a filmu Hudbu složil, slova napsal jsem dal dokonce plný počet). Nicméně Morganovým nemůžu dát víc, než 2 *. A proč? Jednak za příšerných 15 úvodních minut, kdy jsem vážně uvažoval, že to vypnu. Naštěstí jsem to nevypnul a dočkal jsem se tak pár dobrých vtipů (hlavně od Hugha, Jessice spíše zavazela…) Já se ptám, co se sakra s Lawrencem stalo? Předchozí zmíněné filmy byly romantické, ale uměly si ze sebe dělat srandu a nebraly se vážně. Bohužel, tenhle film se místy bere dost vážně. Sorry, Marcu, ale dnes jen za 40 %. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno