Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Druhá série ztratila nástupem Sandstorm linky dech. Jako kdyby 15 dílů druhé řady bylo jen křoví pro závěrečné finále, které sice mělo otřesné efekty a animaci, zato mělo ale dobrou katarzi. Cliffhanger už byl navíc, ne že ne, ale zase slibuje, že se tvůrci spíš vracejí ke svým kořenům z první série. Celá S03E01 je pak v podstatě jen a jen prolog k závěrečné sekvenci, která slibuje, že se tvůrci opravdu rozhodli neustrnout na jednom místě a osmnáct měsíců (příběhové) absence narvat tajemstvími jednotlivých postav. Hurá. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Tenhle matroš Vás hned po první dílu vtáhne do sebe a ne a ne Vás pustit, dokud nedojdete až k poslednímu dílu. Akce, střílečky, obsazení, padouši a rychlé tempo jsem velmi rád kvitoval. Bohužel až moc alibisticky čistá FBI a roboticky vždy správné rozhodnutí ze strany týmu po první sérii, Vás lehce otravují. Další série jsem dostával to samé stále dokola. Vyzdvihnu ještě poslední sérii, která s kartami dost zamíchá, jen závěr mohl by být lépe propracovanější, aby mohla přijít ta třešinka na dortu. Poslední věc bych zmínil charakter postav a jejich hloubku, která není bůhví jaká, jelikož se pořádně s nimi díky té záplavě akce neseznámíme, což je dost škoda z mého úhlu pohledu. Jinak hodnotím pozitivně a mohu doporučit. ()

Reklama

pavcas 

všechny recenze uživatele

Zaplněné Time Squere, opuštěná cestovní taška a všímavej strážník, tak začíná seriál Blindspot. Přivolaní pyrotechnici očekávají bombu, v tašce ale naleznou nahou mladou ženu, která neví která bije a je potetovaná víc než je zdrávo, přičemž na zádech se jí vyjímá jméno agenta FBI, který ji ale v životě neviděl. Tedy aspoň si to myslí. Poté co se případu ujme záhy zjistí, že každé tetování je vodítkem ke zločinu. Rozjíždí se vyšetřování, kdy hlavní hrdinové a celý tým FBI musí čelit dalším a dalším hádankám, které nebezpečně zasahují i do jejich osobního a profesního života, protože nikdo není tak nevinný jak se zdá. Charismatický hlavní hrdina, záhadná krásná cizinka a odsejpající děj při skládání puzzle zločinu zaručuje celkem dobrou zábavu. Po 8 dílech 90%. ()

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

S hodnocením nerada začínám u pilotního dílu a na tento seriál jsem byla docela zvědavá, co si budeme namlouvat Jaimie Alexander je prostě nádherná a ne nadarmo mnoho záběrů v tomto seriálu vede k jejím nádherným očím. Nicméně, seriál má zajímavou zápletku a zatím všechny odvysílané díly opravdu šlapaly, ale stále mám pocit, že seriál zůstává krok za tím, čím mohl být a to je škoda. Má to sympatické obsazení, dostatečně napínavý scénář a podle mne rozhodně za to shlédnutí stojí. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Základní nápad s nalezenou zdrogovanou nahou ženou na ulici s vytetovanou mapou na těle, se ztrátou paměti, bez identity, jíž to někdo udělal, aby FBI pátrala po stopách zločinů a vyobrazených hesel a indícií... její postupně se objevující útržky vzpomínek a střípky vedoucí k řešení kriminálních činů.... začátek byl dobrý. Zpracování špatné. Nezáživné + nelogičnosti v tom, že jí například FBI od začátku bere do party s sebou na nebezpečné akce, nechá jí překládat z čínštiny (i když si pak možná překlady zpětně ověřují) a důvěřují osobě s neznámou identitou... Nakonec se z toho vyklubala neuvěřitelná, nepříjemná blbost. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Postava Patterson (Ashley Johnson) byla původně zamýšlena jako 45letá přísná žena. (Nykki)
  • Prvních 32 epizod (celá první série a prvních 9 dílů série druhé) jsou anagramy, přičemž názvy první série jdoucí po sobě, vyprávějí příběh související s dějem seriálu. (Nykki)
  • Policista, který najde tašku na Times Square, nosí odznak z 22. okrsku. Times Square je v 18. okrsku. 22. okrsek je však v Central Parku. (Epistemolog)

Reklama

Reklama