Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

RedRose 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, Lady Sif se mi líbí a ostatní zatím víc než dobrý. Děj udržuje mou zvědavost co se z toho nakonec vyklube, takže po 5-ti dílech příjemných 74% s obavou, že snad mají tvůrci solidní plán co s tím dál... //Edit:// V polovině úvodní série začínám mít tradiční obavy, že se to celé posunuje směrem, který se mi ve výsledku nebude moc zamlouvat... Snad se pletu... ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený akční krimi seriál. Rozhodně zajímavý nápad s neznámou záhadnou ženou, která se zčistajasna objeví na jednom z největších náměstí světa, newyorském Times Square, nic si samozřejmě nepamatuje a její jedinou identifikační stopou je její vlastní potetované tělo. První epizody mají spád a tempo, kdy každým novým dílem poodhalujeme nové skutečnosti z pojmenované tajemné ženy Jane Doe. Postupně se ale řeší jen případy z jednotlivých tetování, které jsou sice docela atraktivní a nápadité, ale nedozvídáme se nic podstatného z jejího života. Naopak v závěrečných dílech se napětí znovu přiostřuje a my dáváme dohromady poslední malinkaté kousky z této skládanky. Už se těším, co přinese druhá série. ()

Reklama

lucifrid 

všechny recenze uživatele

Má to skvělý rozjezd, zajímavou myšlenku a seriál za 23 dílů neztratí na tempu. Na druhou řadu jsem neskutečně natěšená, tohle je vyloženě série na maraton. Takhle divoký cliffhangery na konci dílů, co vás donutí se koukat do pěti do rána (a pak vstát po obědě a během neděle to dojet) jsem naposledy zažila u starých Heroes nebo Aliasu, který mi maličko připomíná. ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Pilot dokáže silně zaujmout - Jak by taky ne, když mísí puzzle koncept s motivy z Bournea i Útoku z vězení.. - a tak jsem nesmírně zvědav, jak se to celé vyvine, a snad tak Mrtvý bod nebude až příliš symbolický název, aby v něm samotná série nakonec neuvízla, stejně jako Blacklist, jehož v důsledku Blindspot tolik asociuje.. Nicméně krásná Jaimie Alexander jako živá kérka se zatím jeví jako skvostný castingový tah.. ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech: Jde to dolů. Nesmysli se kupí, stylovost a trošku i atmosféra se vytrácí. První díl přinesl sice trochu pilotního klišé, ale také určitý příslib. Bohužel druhý díl hraje moc na city a vlastně si ho už ani nepamatuji. Třetí jsem dokoukal teď a je to takové nemastné, neslané. Sullivan Stapleton nedostává prostor v akčních scénách, což za jedno působí prostě debilně, za druhé je to zbytečné, jelikož má množství zkušeností ze Strike Back. Celkově tenhle seriál míří do zapomnění. Vtipné je, že Sullivanův bývalí parťák - Phillip Winchester má teď také vlastní seriál, jenže u něj vypadal pilot na průser, ale teď jde seriál nahoru a to především díky akci. Což je přesný opak Blindspotu. Pokud nepůjde kvalita dílů nahoru, tak se s Blindspot rozloučím ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Policista, který najde tašku na Times Square, nosí odznak z 22. okrsku. Times Square je v 18. okrsku. 22. okrsek je však v Central Parku. (Epistemolog)
  • Názvy epizod 10. - 22. dílu 2. série (2016) jsou palindormy, což znamená, že se čtou stejně zleva i zprava. Zároveň prostřední písmena těchto dílů dávají dohromady „Kurt Weller SOS“. (Nykki)

Reklama

Reklama