Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

LadyPupu

všechny recenze uživatele

Končím po 6. dílu. Nejsem schopna nadále sledovat nesympatickýho hlavního hrdinu, kterej ve chvíli akce, kdy umírají lidi, toká s hlavní představitelkou místo toho, aby je zachraňoval. Spousta nelogičností a unylých pohledů těch dvou trotlů mě prostě přestala bavit. První série měla určitě dobrý start, ale potvrdila mi mou domněnku, že nejsem cílovka a v tomto případě ani běžec na dlouhé seriálové tratě. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem to dokoukal do části, kdy pokérovaná zjistí, kdo to na ni narafičil (to je překvapení). Pak už to šlo se seriálem s kopce a vydržel jsem už jen asi dva díly. Začal jsem se nudit. Tak že ze *** snižuji na **. Sorry, ale je to stále dokola a už je mi jedno, jestli se vezmou nebo umře a nebo bude dalších 180 dílů. Potetovaná je na to dost a oni na mi určitě ještě něco najdou. ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Tenhle matroš Vás hned po první dílu vtáhne do sebe a ne a ne Vás pustit, dokud nedojdete až k poslednímu dílu. Akce, střílečky, obsazení, padouši a rychlé tempo jsem velmi rád kvitoval. Bohužel až moc alibisticky čistá FBI a roboticky vždy správné rozhodnutí ze strany týmu po první sérii, Vás lehce otravují. Další série jsem dostával to samé stále dokola. Vyzdvihnu ještě poslední sérii, která s kartami dost zamíchá, jen závěr mohl by být lépe propracovanější, aby mohla přijít ta třešinka na dortu. Poslední věc bych zmínil charakter postav a jejich hloubku, která není bůhví jaká, jelikož se pořádně s nimi díky té záplavě akce neseznámíme, což je dost škoda z mého úhlu pohledu. Jinak hodnotím pozitivně a mohu doporučit. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

To je teda pořádná novinka. Prvních deset dílů sem dala jedním hltem jenom za víkend. Má to chytlavej děj, atmosféru a ústřední dvojici, mezi kterou to pořádně jiskří. Už dlouho sem neviděla takhle dobře zvolený herce. Sem opravdu zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. // Po třetí sérii si to pro mě drží pořád dobrou kvalitu, ikdyž značnou zásluhu na tom má ''prettyboy'' MItchell. Takže uvidím jestli se nakonec pustím i do další série. ()

Ouwen

všechny recenze uživatele

Vzdávám to po asi šesti dílech. Určité kvality to má a myslim si, že tvůrci na to jdou víceméně dobře. Jenže scénář... je na hovno. Pije mi krev, jak všechny postavy mají všecko po ruce a absurdním vysvětlováním kecaj, jak k tomu přišli. Navíc všecko působí úplně samoúčelně. Jako kdybych sledoval snahu o nejakčnější seriál všech dob. Vidim v tom mix Legends, Person of interest a Strike back. A jako ano, je to akční dost a jsou tam prvky, kterým nejvíc holduji. Rková střílečka, jenže těžce nezajímavá. Záporáci jsou úplně nudný a jejich motivace nezajímavé, co se týče bitek, je to sice lepší, ale............... ono nevadí, že choreografie je civilní a je to spíš o loktech a dlaních, jenže kamera je úplně příšerná, třese se a snímá moc blízko u těla. Střih katastrofální, a to i v neakčních scénách!!! Vizuální stránka průměrná, bitky nejsou moc kontaktní, ani drsné, natož dynamické mi taky nepřišli. Herci jsou už fakt výrazně lepší a potěší i neustále hrající hudba, i slušné tempo a především premisa. Stapleton ale šlápl vedle a jeho kolega z Strike back Winchester si vedl o dost lépe v Playerovi. Blindspot krom dobrých xichtů a premise vlastně nemá co nabídnout, scénář je o těžkých náhodách, je to furt o tom samém, záporáci nezáživný, akce hrozná. A je to škoda, protože hlavní duo je fakt fajn. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Postava Patterson (Ashley Johnson) byla původně zamýšlena jako 45letá přísná žena. (Nykki)

Reklama

Reklama