Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Usoudila jsem, že nebude škodlivé při čtení thrilleru nechat běžet tento pořad, udělat si trochu obrázek o případném posunu kvality oproti první (a poslední) Superstar, kterou jsem kdysi před lety viděla. Tématem dílu byl můj oblíbený rock, proto mě docela překvapilo, že většina prezentovaných písniček neměla s tímto žánrem prakticky nic společného. Ani jeden ze zpěváků mě nedonutil byť i jen uznale pokývat hlavou, nudili mě, nelíbil se mi jejich projev. Porota se mi zdála příliš laskavá a k posrání politicky korektní a přívětivá, co se týká "diskriminovaného" etnika. Zpěvu bylo málo, zato přibylo trapného kecání moderátorů (Mareš mi dřív nepřišel až tak špatný, včera večer to však byl těžký opruz). Rozhovory s finalisty na jakési pouťové atrakci mě doslova naplnily odporem - většinou velmi hloupá děcka, puberťáci mi silně lezou na nervy. Posledním hřebíčkem do rakve tohoto "zábavného" pořadu je množství reklamních bloků a přiblblých reklam, na tohle by snad měl být nějaký zákon:-(. Sečteno a podtrženo: "Superstar" není nic pro mě, hvězdičku dávám za snahu účinkujících, zpívat umějí líp než já (to umí i pes, kterému páníček přivřel kulky do dveří:-)), jinak jde o těžko snesitelnou show s těžko snesitelnými lidmi a dětmi. 25% ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Ako prve musim podotknut, ze reality show mam velmi rada a Slovensko hlada superstar kedysi patrilo medzi moje oblubene zabavky na nedelny vecer. Obcas som prepinala medzi tenisom na US open, kde sa aj tak nic zaujimave nedialo, ale musim povedat, ze pri trapnych momentoch typu "Ja ked menstruujem, tak sa mi pacia vsetci", pripadne "Ty si zjedla vibrator" (upozornujem, ze od nasich dam porotkyn by si dalo cakat, ze budu reprezentovat slusnost a ake take zasady moralky) a hlavne pri topornom vykone Leosa Maresa, ktory je neuveritelne nesympaticky a afektovany som mala chut kopnut do telky a povedat si, ze ja naozaj budem pozerat uz len sport. To iste som vravela pri televiznych novinach a budem sa toho drzat aj pri tychto radoby zabavnych programoch, ktore robia z ludi dementov. Ak sa niekedy vratim k tomuto programu, tak naozaj uz len do semifinale, kastingy s velkou radostou vynecham, pretoze nie len ze sa tam strapnuju ti sutiaziaci, ktori sa asi nikdy nepoculi, nevideli a chyba im chrbtova kost ako nasmu premierovi Robertovi Ficovi, tak zo seba robia hulvatov hlavne porotcovia... Ale aby som povedala aj nieco pekne, malo to svoje vtipne chvilky. Predstavovanie porotcov. Ale to je vsetko. Zlate dobre casy Pyca a Adely a 1.serie Superstar. Mam rada bratov Cechov, ale pokial niekde bude Leos Mares, asi mi to nikdy nebude po chuti. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Otravní moderátoři by zde už neměli vůbec být. Svým nenápaditým projevem a chechtáním se každé kravině kazí dost podstatně výsledný dojem. Porota vesměs po hudební stránce nic neumí, ale kritizovat dovede skvěle a pádně. Výběr soutěžících mohl dopadnout lépe, nikdo mě totiž nijak výrazně nezaujal, ale i to se může ještě změnit a uvidíme, co soutěž zajímavého přinese. Nic zajímavého se neudálo a ani neuděje. Za stupidní ubrečenou porotu i soutěžící dávám ryzí odpad! Dalším důvodem, proč nedat ani jednu hvězdičku, je Mareš. Člověk, který neumí nic a přitom se vozí ve Ferrari, tak to je opravdu moc. Ultratrapné, odporné, prý Nova své soutěžící mučí a nesmějí opustit soutěž, jsou to loutky v jejích rukách, něco jako v Hostelu, a možná na tom bude něco pravdy, protože účastníci, kteří už dávno vypadli, pokud si všimnete zpívají úvodní píseň stále. Do toho vymyšlená sledovanost a mimochodem neznám ze svého okolí člověka, který by to sledoval. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Tenhle ročník mě docela pobavil, díky kombinaci se slovenskými bratry. Nějak mě nezasáhly osobní sympatie k soutěžícím nebo k hudbě, kterou si nešťastníci vybírali pro zpěv, ale hodně mě bavily komentáře Habery. Inteligentní a šťavnatý nápad byl i věnovat jedno kolo interpretům jako je Karel Gott. Leoš Mareš už je opravdu tragicky provařenej moderátor, kterého jeho slovenská parťačka s klidem překonala. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Fandím s citronem – 1838:-D Když česko-slovenská superstar, pak třeba Miro Žbirka a Magda Šalamounová, ta se ve druhé české sérii nedostala do finále - http://www.youtube.com/watch?v=gIpukqX7yH4. Nebo Petr Bende a Dara Darinka Rolins - http://kultura.idnes.cz/muj-mily-kde-se-mi-toulas-zpiva-slovensky-dara-rolins-petrovi-bendemu-1kr-/hudba.asp?c=A090902_081857_hudba_jaz. Jsem zvědavý, jestli se zrodí nějaká podobná pěvecky kvalitní slovensko-česká dvojice.___________________ Fandit s citronem nemá cenu. Soutěž není o zpěvu, ale o přesvědčování, aby diváci posílali esemesky. Komu a proč? Moderátorsky ubohé. Mareš před - náctiletými soutěžícími a jejich fanoušky exhibuje (propagaci rádobyvtipů o drogách a sexu fakt nechápu) a Banášová ho nezkrotí. Scénáristicky ubohé. Z medailonků soutěžících bylo nejlepší domácí video, zpovědi na křesle pravdy nebo na kolotoči, to zavání jednoznačně odpadem! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama