Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Najskôr som chcel dať dve hviezdičky za tie prešľapy porotcov na castingoch. Neskôr, keď už zostali len tí, čo vedeli ako tak spievať, som chcel dať tri, ale keď som si v posledných pár kolách uvedomil, že celá táto záležitosť je len prestávkou medzi reklamami, vrátil som sa k dvom. A to som ešte dosť zhovievavý, lebo do hodnotenia nerátam všetky škandály o machináciách s hlasmi a 12 ročné žaby so zaslzavenými očami, ktorým sa zrútil svet, keď vypadol Šmajda. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Víte, co dělá medvídek koala, když hoří les? Hoří taky.“ Žiadny posun kvality dole ani hore, ale v rámci možností uspokojivá stagnácia, obohatená o spojenie dvoch národov. Neuznávam „celebrity“ ako sú Rolincová, Jandová, Banášová, Ciberej a Mareš. Uznávam, že počas konkurzov to tvorcovia s porušením ľudskej slušnosti, dôstojnosti, etiky a morálky prehnali. Ale akonáhle prestalo ísť o ponižujúcu „Hviezdnu rotu“ a do semifinále postúpili skutočné talenty (čím nechcem povedať, že SuperStar je – či niekedy bola – IBA o spievaní), úroveň stúpla. Nie prudko, ale stúpla. Dokonca musím uznať, že Mareš a Banášová sú veľkí profesionáli. Plus poteší pohodový porotca Ondřej Hejma. ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

Za to silene natahovani a neustale okapovani toho sameho bych mel dat odpad hned z fleku, protoze to je proste fakt uz moc. Ale na druhou stranu u castingovych dilu jsem se slusne bavil, a moderatorska dvojice je taky vcelku fajn, tak tomu s odrenyma usima priznam ty 2 hvezdicky. Ale jinak nejde o nic jineho, nez naprosto zbytecneho, nekolikrat videneho zabijaka casu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, máme tu opět známé davové šílenství, ve které už nikdo ani nedoufal a po kterém neštěkl ani pes, ten můj určitě. Na nedělní a pondělní večery nám Nova nachystala bratrovražedný souboj dvou národů, kteří v minulosti tvořily jeden celek. Z toho to souboje může vzejít jen jeden vítěz, který by se mohl v povědomí diváků udržet dosti dlouho, pokud se z něho nestane druhořadý zpěvák v muzikálech. Máme tu moderátorské duo, které se snaží být uhrančivě vtipné. Porota je také zajímavá. Jistě vám nemusím říkat, že jsou všichni zpěvu znalí. Dvěma z nich by měli přelepit pusu lepící páskou. Marta Jandová a Pavol Habera by si za svoje výroky zasloužili náhubek. Stále se udivuju nad tím, že lidé čím dál tím víc ztrácejí pud sebezáchovy a postrádají soudnost. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je chybou samotného formátu, na kterém je superstar postavena, že lidi zajímá hloupost/trapnost/stupidita/demence snad ještě více než skutečné hledání dobrých zpěváků a zpěvaček? Hledání pěvecké superstar se s dnešní dobou změnilo na hledání nejlépe zpívajícího pěkného člověka a tak samotný výsledek asi nebude to pravé pro milovníky skutečného zpěvu. Na druhou stranu, formát superstar není špatný a v mnohém dává velké skupině lidí možnost slyšet objektivní (spíše objektivnější) názor poroty než svých kamarádů a rodičů (o jejich názoru a otevřenosti nebudu radši nic mluvit, vždyť dnešní neupřímná doba má na obrazovce velké množství ukázkových případů -> viz. hvězdná pěchota a stovky dalších...). Ohledně poroty, je poměrně nekompromisní, často dává na vzhled více než by měla a jsou v ní dvě pěkné ženy (i když občas volí poměrně nesmyslně hrubý a drsný jazyk včetně skrytých významů...). Nijak mi nevadí ani moderátorská dvojice, takže vcelku spokojenost, teď už jen kdo vyhraje... Typicky americké "emoce patří na obrazovku" už je někdy šíleně trapné:( ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama