Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné, načančané, prachama přímo přeplácané už jen na pohled, zkoušení ve zpěvu rádoby talentů, kteří stejně dřívě nebo později zapadnou v zatuchlém českém "Showbyznysu".... porota hrubá, nesympatická a nepochopitelně sexistická, je zde naprosto zastoupeno vše z dnešní komerční doby, která při nejmenším postrádá smysl. Říkám kriticky a tvrdě tfůj.... :-(((((((((((((((( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

A máme to tu zase.. Soutěžící se potřebují zviditelnit, splnit sen, nebo ztrapnit, komerční televize potřebují větší koláč sledovanosti a více grošů z reklamy, Leoš potřebuje nový rudý vůz z Maranella, náctileté fanynky potřebují nový idol k trhání rodidel a konzumní TV diváci to jen zkrátka potřebují k večerní pohodě. Finalisté v drtivé většině skončí v zapomnění nebo na Sámerově birthday party s lajnama koksu a slízáváním šampaňského z pupku luxusních prostitutek a za pár let je tu ta show nanovo. Zajímalo by mě, kolik procent zdejších hodnotitelů "odpadem" to pokrytecky sleduje.. ()

Reklama

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle soutěž jsem víceméně přehlížel a před pár dny měl o ní dobrou debatu s kámošem, tak jsem si řekl, že se mrknu, jak na mě bude tahle (poslední? snad ano!) řada působit. Píšu to nerad, ale výsledek předčil má očekávání. Naprosto vyumělkovaný svět, žijící sám pro sebe (a v hlavách uječených patnáctiletých holek) a pak také pro reklamní pauzy, aby vyrobil lidi (jednu, max. dvě světlé výjímky v roce 2004 opravdu nepočítám), kteří, kdo ví, na to jdou opačně, ze začátku o nich ví celý národ, aby pak za půl roku skončili někde na krajských plesech či v muzikálech. Řadových. Kdyby Dara ukázala prsa, bylo by to větší vzrůšo, porota taky celkem válí, odhaduje, kdo vypadne a vůbec neví proč. O moderátorech nemluvě, větší šeď aby člověk pohledal. Co mě na tom ovšem nejvíce zaráží, je to, že tahle šaškárna zaujme i lidi s nadprůměrným IQ. Ne zaráží, oprava - hodně děsí. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

To som sa asi predvčerom? vypoďkal z obývačky do kuchyne. Mám tam okrem chladničky s pivom a manželky aj taký menší televízorík (o palcoch neviem nič, ale keď už sa pýtate s uhlopriečkou je to okolo 40cm a celé to má takú rúčku, aby sa to dalo pohodlne vyhodiť z okna). Akonáhle moja pravá noha prekročila prah miestnosti, začul som tak odpudivý škrekot, až som sa preľakol, že manželke prihorela na panvičke klobáska s jaternicou alebo čo to za teľacie tam vlastne smažila. Nič také, milí poslucháči, ten odporný zvuk vydávala akási bezpohlavná postavička v tej tévé s rúčkou. Celkom ma to potešilo. Hlavne z toho dôvodu, že jedlo zostane aj naďalej konzumácie schopné a že existuje na tomto svete niekto, kto vie spievať horšie ako ja, aj keď pohlavie s istotou určiť neviem. To je tá hviezda. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Otravní moderátoři by zde už neměli vůbec být. Svým nenápaditým projevem a chechtáním se každé kravině kazí dost podstatně výsledný dojem. Porota vesměs po hudební stránce nic neumí, ale kritizovat dovede skvěle a pádně. Výběr soutěžících mohl dopadnout lépe, nikdo mě totiž nijak výrazně nezaujal, ale i to se může ještě změnit a uvidíme, co soutěž zajímavého přinese. Nic zajímavého se neudálo a ani neuděje. Za stupidní ubrečenou porotu i soutěžící dávám ryzí odpad! Dalším důvodem, proč nedat ani jednu hvězdičku, je Mareš. Člověk, který neumí nic a přitom se vozí ve Ferrari, tak to je opravdu moc. Ultratrapné, odporné, prý Nova své soutěžící mučí a nesmějí opustit soutěž, jsou to loutky v jejích rukách, něco jako v Hostelu, a možná na tom bude něco pravdy, protože účastníci, kteří už dávno vypadli, pokud si všimnete zpívají úvodní píseň stále. Do toho vymyšlená sledovanost a mimochodem neznám ze svého okolí člověka, který by to sledoval. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama