Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Komerčne zneužití súťažiaci v nablýskanej relácii, ktorá žije z minulosti a kŕmi ľudí sprostosťami. Táto karaoke šou nabrala medzinárodnej podoby a chcela vyťažiť najmä z blízkosti oboch krajín. Táto séria ma neoslovila, akurát mi z nej utkveli štyri výrazné momenty. Tou bol výstrih Dariny Rolincovej, skoro vždy porotcovsky zaujímavý Pavol Habera, český Tom Jones v podaní Martina Chodúra a záverečné vystúpenia Miroslava Šmajdu. Ale z tých komerčných šou som videl aj horšie. Až taký veľký výplach mozgov, že by som tomu mal dať horšie ako jednu hviezdu to nebol. Ale musím uznať, že do určitej miery aj toto výplach mozgov bol, jednoducho to bola taktiež nafúknutá bublina, ktorá rýchlo spľasla. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nebudu si hrát na kdovíkoho, je to jen zábava, i když porota stojí za kulový (dvě nadržený pepiny, jeden kořeň s vlasy připomínajícími psí uši a konečně Mr. Arogant). Jejich buranské chování je ukázkové a to, jak s chutí ztrapňují lidi, mi přijde nechutné. Obvykle mám rád česko-slovenské projekty (nechovám vůči Slovákům žádné negativní postoje), ale superstar, jakkoli se tváří solidně, je vlastně jen pitomá fraška. Cesta k hudebnímu úspěchu vede skrz les dřiny, dřiny, objíždění všemožných akcí a postupného vzestupu, ne přes pár vystoupení na TV Nova. Ani za pár minut slávy (té i té) bych se před ty čtyři šoumeny nešel ztrapnit...to si radši budu brnkat na kytaru ve zvukoodolném krytu hluboko pod zemí a představovat si to rolling stoneovské tisícihlavé publikum před sebou...a ochutnat kus slávy, polní trávy... ()

Reklama

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle soutěž jsem víceméně přehlížel a před pár dny měl o ní dobrou debatu s kámošem, tak jsem si řekl, že se mrknu, jak na mě bude tahle (poslední? snad ano!) řada působit. Píšu to nerad, ale výsledek předčil má očekávání. Naprosto vyumělkovaný svět, žijící sám pro sebe (a v hlavách uječených patnáctiletých holek) a pak také pro reklamní pauzy, aby vyrobil lidi (jednu, max. dvě světlé výjímky v roce 2004 opravdu nepočítám), kteří, kdo ví, na to jdou opačně, ze začátku o nich ví celý národ, aby pak za půl roku skončili někde na krajských plesech či v muzikálech. Řadových. Kdyby Dara ukázala prsa, bylo by to větší vzrůšo, porota taky celkem válí, odhaduje, kdo vypadne a vůbec neví proč. O moderátorech nemluvě, větší šeď aby člověk pohledal. Co mě na tom ovšem nejvíce zaráží, je to, že tahle šaškárna zaujme i lidi s nadprůměrným IQ. Ne zaráží, oprava - hodně děsí. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Usoudila jsem, že nebude škodlivé při čtení thrilleru nechat běžet tento pořad, udělat si trochu obrázek o případném posunu kvality oproti první (a poslední) Superstar, kterou jsem kdysi před lety viděla. Tématem dílu byl můj oblíbený rock, proto mě docela překvapilo, že většina prezentovaných písniček neměla s tímto žánrem prakticky nic společného. Ani jeden ze zpěváků mě nedonutil byť i jen uznale pokývat hlavou, nudili mě, nelíbil se mi jejich projev. Porota se mi zdála příliš laskavá a k posrání politicky korektní a přívětivá, co se týká "diskriminovaného" etnika. Zpěvu bylo málo, zato přibylo trapného kecání moderátorů (Mareš mi dřív nepřišel až tak špatný, včera večer to však byl těžký opruz). Rozhovory s finalisty na jakési pouťové atrakci mě doslova naplnily odporem - většinou velmi hloupá děcka, puberťáci mi silně lezou na nervy. Posledním hřebíčkem do rakve tohoto "zábavného" pořadu je množství reklamních bloků a přiblblých reklam, na tohle by snad měl být nějaký zákon:-(. Sečteno a podtrženo: "Superstar" není nic pro mě, hvězdičku dávám za snahu účinkujících, zpívat umějí líp než já (to umí i pes, kterému páníček přivřel kulky do dveří:-)), jinak jde o těžko snesitelnou show s těžko snesitelnými lidmi a dětmi. 25% ()

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

chce se mi zvracet... všude v evropě je superstar minulostí, jen u nás přežívá... kdyby se u nás přiklonili k pořadům typu Americas nebo Britains got talent, tak by to bylo alespon zajímavější a víc lidí by dostalo prostor ukázat co umí... takhle u nás budou jen ukazovat zpěváky, o kterých budeme slyšet pouze do doby, dokud ze soutěže nevypadnou... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama