Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

MJMilan odpad!

všechny recenze uživatele

NE NE NE NE NE! Všechno špatně, vůbec nejde o to jak kdo zpívá, dává se na vzhled a na monotónní tuctové hlasy. To jak se vyjadřují obyčejní lidé typu Habera, Jandová atd. o druhých obyčejných lidech je naprosto nelidské, nedůstojné... mělo by jít především o zpěv,.... tohle je nějaká podivná nechutná reality show. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nebudu si hrát na kdovíkoho, je to jen zábava, i když porota stojí za kulový (dvě nadržený pepiny, jeden kořeň s vlasy připomínajícími psí uši a konečně Mr. Arogant). Jejich buranské chování je ukázkové a to, jak s chutí ztrapňují lidi, mi přijde nechutné. Obvykle mám rád česko-slovenské projekty (nechovám vůči Slovákům žádné negativní postoje), ale superstar, jakkoli se tváří solidně, je vlastně jen pitomá fraška. Cesta k hudebnímu úspěchu vede skrz les dřiny, dřiny, objíždění všemožných akcí a postupného vzestupu, ne přes pár vystoupení na TV Nova. Ani za pár minut slávy (té i té) bych se před ty čtyři šoumeny nešel ztrapnit...to si radši budu brnkat na kytaru ve zvukoodolném krytu hluboko pod zemí a představovat si to rolling stoneovské tisícihlavé publikum před sebou...a ochutnat kus slávy, polní trávy... ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Zamlouvá se mně tady ten rychlej striptýz charakterů, normálně u někoho někdy nevíte, jestli je to opravdu kretén (kráva) nebo se nad něj (ní) jen nemístně povyšujete, tady se to vokáže hned a ještě se tomu kreténismu můžete bez výčitek (teda dle nátury) tlemit. Jako celek je to ale žalostný a jakmile se začne zpívat čistě pro mobilní operátory, je to jasnej odpad!. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po kvalitativně strašné třetí řadě české superstar přišel mezinárodní projekt, který byl relativně dobře zpracován a pojat, přinesl zajímavě nakombinovanou porotu a moderátorskou dvojici, ovšem zejména pak kvalitnější účastníky finální dvanáctky. Stranou pak šla mezistátní rivalita a Češi fandili Slovákům a Slováci Čechům, což se mi líbilo. Ačkoliv jde o rychlokvašky, tak opravdové talenty tu byly. Tato soutěž je de facto stvořená na míru pubescentům, kteří tvoří největší část publika. Když si tuto skutečnost odmyslím, tak se dostávám z hodnocení ODPAD a dávám 3*, jelikož jsem si dobře všímal, že o Česko-slovenské SuperStar se hojně hovoří v hospodách, rodinách či dopravních prostředcích. Pokud tento pořad dokáže zaujmout takovou massu lidí, tak si je snad zaslouží. ()

jhrasko

všechny recenze uživatele

Trúfam si napísať, že je pekná póza vyjadrovať sa opovrhujúco k podobnému typu programu, pokiaľ ho ľudia pozerajú. Buď ho teda pozerajú, a tým pádom ich baví a tým pádom nemá cenu byť za každú cenu zaujímavý a naformulovať do hodnotenia prečo tomu celému nerozumiem (tak to nemám pozerať !!!). Jedna vec je formát podobného programu, druhá je to, akej cieľovej skupine je určený. A to zásadné je, že tí, ktorí majú radi inteligentný humor, možu obdivovať Adélu a jej pohotovosť, cit, sebareflexiu a schopnosť byť nekonečne nad vecou. Leoš je doplnok, ktorý si konečne uvedomil, že v tejto dvojici je lepšie držať sa pri zemi. Che, ale som pyšný ! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno