Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

FilmFan24 odpad!

všechny recenze uživatele

Před deseti lety nám upekli ve studiích Universalu "Americký koláč" (American Pie) poprvé! Bohužel ale po sedmém naservírovanem koláči zbyde tak akorát pachuť tělesných výměšků v ústech. Kladem je tak akorát řízný soundtrack a přehlídka práce plastických chirurgů na poprsí modelek "hrajících" nadržené puberťačky! Hloupé a zbytečné! ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Autoři už těžce vaří z vody, s původními díly to už nemá v podstatě téměř nic společného. V tomto díle snad jen knihu lásky, okolo které se točí celý film a Eugena Levyho, který si zahrál ve všech sedmi pokračováních. Děj je stejný jako u dalších X teenegerovských komedií. Parta kluků se snaží celý film zbavit panictví, aby se jim to nakonec povedlo a ještě k tomu s jejich vysněnými dívkami. Film je točen přímo do prodeje, takže nemůžeme čekat nějakou extra kvalitu, přesto se ale během filmu nudit nebudete a dostane i celkem slušnou porci více či méně kvalitního humoru a velkou dávku obnažených děvčat. ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Je tu jeden paradox, kterej spojuje většinu těchto "wanna fuck" filmů. Jsou určeny pro teen mláďátka, kteří se při sledování budou smát generačním loserům, trochu je litovat a nakonec jim přát vytoužený pich. Jenže většina postav v obřím šourku s těmito filmy svým loserovstvím přesahuje hranici uvěřitelnosti a poletuje si v říši trapného ireálna, světlá a koukatelná výjimka jako Sexbomba od vedle funguje přesně díky popření tohoto. Jenomže problém nastává v momentě, kdy oni zoufálci nejzoufalejší jsou po většinu času filmu blíže sexu než divácká cílovka za dobu celýho svýho studia a ještě k tomu s kočičkama, které několikanásobně přesahují požadovanou míru sex appealu střední školy. To diváka nevede k žádoucímu výsměchu postavě, nýbrž k zamyšlení nad vlastní situací s tím, že zářezový happy end není pak ničím jiným než velkým výsměchem z opačný strany, tedy od tvůrců k divákům. V loserovských komediích se pak prakticky obrací subjekt a objekt ve vztahu diváka a filmové postavy. Btw konkrétně k filmu American Pie Presents: The Book of Love nemá cenu se vyjadřovat. To je jako porovnávat recepty na Cuba Libre. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme další díl "prciček" určených rovnou na DVD a ono je to na výsledku tak trochu znát. Ne trochu, ale o něco víc. Jenže je tu jedno pozitivum, které tomuto pokračování hraje do karet, tím je fakt, že je mnohem povedenější než předchozí dva uhozené díly. Nemá smysl se nějak hlouběji rozepisovat o ději, protože vůbec celý film působí dojmem jako by se pracovalo s neexistujícím scénářem a vše se vymýšlelo a dotvářelo až na place. Jde tedy o to, že trojice studentů "high school" narazí náhodou v knihovně na legendární bibli lásky, ve které jedni studenti shromažďují své sexuální zážitky, aby je pak mohli předat těm druhým studentům a jejich rady a nápady jim dopomohli ke sbalení těch největších krásek na škole, ale protože je bible shodou okolností poškozená, musejí ji studenti pracně přepisovat a spojit se i s Eugenem Levym, který je jejím autorem a jako jediný zachraňuje čest původního obsazení série, protože i Stiflera tu dost nevýrazně nahradil jiný herec. Zkrátka scenárista David H.Steinberg se při psaní scénáře moc nepředřel. Ústřední trojice Bug Hall, Kevin M.Horton a Brandon Hardesty je celkem snesitelná, ale dívčí obsazení je oproti nim až moc nesympatické. Beth Behrs, Melanie Papalia, Louis Lytton, Cindy Busby nebo Jennifer Holland jsou vážně kravky a nevím, co na nich ti troubové viděli, ale asi je fascinovalo, že jim ve finále ukázali prsa, protože nic jiného na nich nebylo, Ovšem účast Rosanny Arquette, Thomase C.Howella, Stevea Railsbacka nebo Kevina Federlinea potěšila, stejně tak i soundtrack s Katy Perry či Fallout Boy. Co se týče gagů, jsou zde zastoupeny v hojné míře, a to v rozpětí od povedených (stodolarovka, pozvracená kráska, orální sex s postarší kanadskou prostitutkou a jeho následky) až po ty vyloženě hrozně trapné a zbytečné (znásilnění Stiflera losem nebo kondom v pivu) a nesmím zapomenout na to, že řada gagů je dost obehraných a už nefungují tak, jak by měly, protože opakovaný vtip přestává být vtipem. Celkem jsem se bavil, ale doporučuji už v sérii nepokračovat. Příští díl už by se totiž určitě dostal do odpadních vod a to by byla škoda. 50% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Narovinu - kdo si pustí nevím už kolikátý film s nálepkou "American Pie" určitě nečeká žádný inteligentní humor, ale plno sexu a primitivní zábavy, a doufá, že bude mít alespoň jakou takous úroveň, která ho upřímně pobaví, a nebude se cítit trapně. To bezpochyby spolňovaly 1, 2 a dejme tomu i 3 American Pie. Dál už se jen kopíruje značka, což by se dalo přežít, kdyby se tvůrci nepokoušeli vytvořit kopii Stiflera, to fakt nejde a působí to dost směšně. Ale i tak, v rámci možností jsem se zasmál, byť to nebyl žádný zázrak. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)

Reklama

Reklama