Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

iHyik 

všechny recenze uživatele

Zatím bez hodnocení. Pilotní díl nebyl nijak úchvatný, nápad neoriginální - Lovci pokladů s plackou FBI. Herecké výkony nudné, sem tam vtípek pro dvanáctileté děti. Celkově to působí dojmem "rodinné komedie na páteční večer". Nicméně i přesto zkusím ještě pár dílů, jestli to půjde takhle dál, myslím, že mi nebude vadit, když mi tento vcelku průměrný seriál uteče. A u toho stále zůstávám. Dvě hvězdičky. ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Taková transformovaná Akta X, jen místo mimozemšťanů se tu a tam potloukají lidé, ovlivnění magickými artefakty. Na druhou stranu příjemná rodinná zábava, níže zmíněný příměr lovců pokladů s odznaky tajné služby sedí dokonale. Mezi hlavními představiteli to trochu jiskří, takže všechno jde po již tisíckrát vyjetých kolejích - a to i co se náplní jednotlivých dílů týče. Nic víc, nic míň. Ale koukat se na to dá. Jen nečekejte zázraky. ()

Reklama

tempus 

všechny recenze uživatele

SE SPOILERY: Skladiště 13 není vyloženě špatný seriál, je tam opravdu málo dílů, které jsou přímo hrozné. Ale chybí tam také díly, ze kterých bych byl na konci nadšený . Dramatická a komediální stránka jsou v rovnováze a obě se doplňují. Atmosféra je vlídná, jenže to drama je ztvárněno hlavně tím, že v každé řadě chce někdo ovládnout skladiště nebo ublížit Artemusovi (byť (např.), když jsem viděl úplnou zkázu třináctky, tak to bylo provedeno úctyhodně) a po třetí s. už jsem z toho skoro zíval (když to je ve světě spolu s Heruékou, mohlo někoho napadnout, že by chtěl na jeden zátah ovládnout/zničit skladiště i město plné vědců (společně s GD)). Největší průšvih jsou ale postavy, ke kterým jsem si nenašel ten správný vztah. Všechny jsou napsány moc průměrně, maximálně jsem si trochu oblíbil H.G. W., Artího a Klaudii. Takže to všechno to závisí na příběhu jednotlivých dílů. Pokud, je na co se těšit, tak pro mě jsou to vedlejší postavy, které jsou hrány herci z Buffyversa (Amy Acker-Fred, James Marsters-Spike a Anthony Head-Giles). Díly se Spikem a Gilesem jsou příběhově vysoce nadprůměrné. Celkově seriál vnímám, jako oblíbený seriál (i když jen trošičku), ale průměrný, něco jako je Agentura jasno. Mám 2 možnosti. Buď si to budu cenit 3* a občas si na to vzpomenu a budu to psát jako poslední seriál, který se dostal do mých oblíbených (= podobné místo jako je Agentura), a nebo dám za Gilese, Spika, Klaudii a některé artefakty 4*, ale nebudu ho uvádět jako oblíbený. Hmm.... Dávám 4*. ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Pamatujete na scénu kdy v Dobyvatelech Ztracené Archy archu převážejí do skladiště na v jejimž pozadí je stovky až tisíce beden s tajuplným obsahem? Ano tak takovým jedním skladištěm se zhruba zabívá děj seriálu. Agent Lattimer a Myka Bering jsou převeleni k tajnému projektu jejiž úkolem je ochrana tohoto skladiště a hledání dalších předmětů. Ano vím, děj trochu odfláknutý ale zpracování je slušné. Seriál mi trochu připomíná Heureku, což je taky trochu brakový seriál který se musí líbit všem ale mě spíše na tomto seriálu zaujala předměty které byli v minulosti vynalezeni známími osobnostmi. Takže zatímco Heureka zkoumá moderní technologii, Warehouse tu starou. Kvalita asi stejná ale pro Warehouse mluví lepší herecké obsazení a taky fakt že počet dílů na řadu nepřesáhne 12 nebo 13 dílů což zamezuje okoukanosti. Takže zatím 3* a ještě otázka na závěr - Byl H.G Wells muž nebo žena ? :-) ()

bacon 

všechny recenze uživatele

Zábavná, neustále podpichujúca sa dvojica agentov nie z FBI, ale netypicky z tajnej služby. Artie tam tiež neskutočne zapasoval. Obľúbil som si tieto "postavičky". Krásne skladisko 13 ma neskutočne zaujalo a verím, že by som sa tam dokázal prehrabávať dlhé hodiny, dni, týždne, mesiace. Celkovo námet seriálu má obrovský potenciál a pevne verím, že tvorcovia z toho vyťažia maximum. Som v očakávaní ďalších sérií. Klobúk dole pred fantáziou pri vymýšľaní futuristicko-historických hračiek. Mám rád túto oddychovku. ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V 7. díle 3. série je nasazena na hlavu psa čepička - artefakt. Při nasazení je fixována gumičkou, při sundání však již nikoliv. (dandislav1991)
  • V 7. epizodě 3. série je možné si všimnout, že tělo zastřeleného Lea 3krát změní svou polohu. (Lenniah)
  • Natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama