Reklama

Reklama

Superman/Batman: Veřejní nepřátelé

  • USA Superman/Batman: Public Enemies
Trailer

Země zmítaná potížemi přijala zoufalé řešení: Lex Luthor se stal prezidentem a Liga spravedlivých je ve službách vlády. Proti novému režimu se postavili jen Batman a Superman – a jejich neloajálnost je přesně tím, oč Luthor usiloval. Využil jejich statut vyděděnců, vyprovokoval proti Supermanovi skandál a konečně slaví vítězství nad mužem z oceli. Tento originální animovaný film DC Universe, založený na populárním comicsu Jepha Loeba a Eda McGuinnesse, natočený ve výkonné produkci Bruce Timma a opatřený hlasy herců z animovaných televizních seriálů Batman a Superman, včetně Kevina Conroye, Tima Dalyho a Clancyho Browna, překypuje politickými intrikami a akcí nabitými souboji mezi hrdiny, kteří bez výjimky věří, že právě oni stojí na správné straně zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

JAn 

všechny recenze uživatele

Just between you and me, I hate it! Lex Luthor prezidentem, padouši se nechávají uboze skupovat, hrdinové ztrácejí svou čest, všeobecný chaos, hranice hrdinstvý dotaženy k samotným mezím únosnosti. Ultimátní crossover DC stáje, který drtí dynamickou nonstop akcí, nabroušenýma hláškama, vydařenými mezihrdinskými vztahy a korporační zápletkou. Doposud nejlepší animovaná adaptace, s jakou ´sem měl tu čest. ()

Wlck 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct. Tohle je vyloženě film, kde mě dostihla má ohromná neznalost komiksového univerza DC comics. Neznal jsem ani polovinu všech těch protivníků, kteří se proti těm dvěma postavili, čímž mi jistě mnoho souvislostí uteklo. Každopádně se mi strašně líbila animace a právě za tu dávám ty dvě hvězdy. Protože nápad za moc nestál. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Sup a Bat jako Veřejní nepřátelé, ten název mohl avizovat cokoli, od jejich vlastního soupeření po vizi toho, že se oba stanou vyvrheli společnosti. A pravda je minimálně taková, že dají hlavy do hromady a Lex od nich opět dostane stylově na budku. Bez ohledu na to, že se mezitím stal prezidentem USA. Takže klasická spokojenost, jen na ten děj přes hutnou akci příliš nezbylo a v české verzi se motají také hrůznosti jako Silodívka, Sokol a Zázrak. A zřejmě i proto mám mnohem radši Sup/Bat: Apokalypsa, nejenže ten film je mnohem dramatičtější a vyváženější, má lepší výběr dalších postav, ale kupodivu ho nezabil ani ten dabing. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Liu je taková druhá liga komiksů. Neumí tak dramatické části jako prvoligová Montgomery a soustředí se jenom na akci. Ta je výborná a vůbec jsem se nenudil. Spolupráce Supermana a Batmana šlape skvěle a kooperační bitky jsou pěkně udělané. Po doběhnutí jsem měl velmi dobré pocity, ale za chvilku jsem si uvědomil, že krom akce tam vlastně nic nebylo. Určitě ale lepší průměr, který za zkouknutí to stojí. -"Do me a favor and lose the sense of humor. -"Do us both a favor and buy one." ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na komiksových animácích si příliš neujíždím nebo pokud bych měl být konkrétnější, vůbec je nevyhledávám ale v po tomto snímku svůj status možná přehodnotím a podívám se po dalších kouscích. Svižná a zábavná podívaná z větší části poskládaná z akčních scén a navíc s Batmanem a Supermanem v hlavní roli. Slušná animace japonského stylu, řada akčních scén a sympatická dvojice. Slušné 3*. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (4)

  • Všechna práce s herci probíhala v jedné místnosti, aby byla umožněna vzájemná interakce. (JORDY)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno