Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl. Ano jednička neměla žádný převratný děj, ale i tak se mi moc líbila, dvojka byla po dějové stránce ještě o ně co slabší, pořád však měla něco do sebe, trojka už se ani nesnaží tvářit, že tam nějaký děj je. Jediné o co tu jde je tanec. Ten je sice po technické stránce ještě lepší než v předchozích dvou dílech, ale přesto ani to tancování mě už zdaleka tak nebavilo. Celé to působilo jako delší reklama na taneční schopnosti účinkujících (a na boty nike a na spoustu dalších věcí...). První dva díli měli svoje kouzlo, tohle bylo už moc vyumělkované, moc na efekt a především velká nuda. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Let's Dance prvá časť patrí medzi mojich 10 najobľúbenejších filmov vôbec, ten si vždy rád pozriem. Tu som sa však neskutočne sklamal. Milujem tanec a hudbu. Ja asi budem tancovať, ak sa dožijem aj v dôchodku a počúvať svoju obľúbenú hudbu. Som také večné dieťa ak sa jedná o zábavu s týmto spojenú, aj keď na niektoré veci si už teraz pripadám ako dôchodca, čo skoro všetko zažil. Z filmu si pamätám najviac krásny záverečný tanec so svetielkami, tanec na zaplavenom pódiu, tanec nad ventilátorom, snahu miestnej komunity si udržať svoje centrum, lásku medzi dvoma ľuďmi, zábavného vlasatého chalana so skvelým tancovaním. Avšak dialógy mi prišli naivné, decké. Kulisy a všetko naokolo mi oproti prvému dielu už prišlo také trápne a nasilu, všade propaganda, amerikanizmus, hlúpa realita, veci ktoré nemám rád. Mám pocit, že s Let's Dance to ide od prvého dielu len dole vodou. Prvý nastavil latku enormne vysoko, čo sa týka celkovej kvality a nielen tanca, druhý bol tiež enormne kvalitný, ale o niečo slabší a tento spadol pre mňa veľmi nízko. Nebyť toho skvelého tanca dám asi jednu hviezdu, takto dám tri a 60% si to zaslúži. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

A máme tu třetí taneční pecku ze série "Step Up", kterou jsme si přejmenovali na krásné české "Let's Dance". Co od takového filmu očekáváme? Rovnou si asi můžeme říct, že to nebude nějaký velký příběh. Možná v tom bude trochu romantika, ale v první řadě se bude jednat o film, kde by měl prim hrát právě tanec. "Let's Dance 3D" nám ukazuje, že takový bude od začátku a od začátku do nás pere zajímavá taneční čísla, při kterých je mnohdy využívána celá ulice. Že by trochu příprava na čtvrtý díl? Ano, fanoušci už samozřejmě vědí, že jsme se dočkali i čtvrtého dílu a ani bych se moc nedivil, kdyby přišel pátý. V téhle sérii totiž nejde o postavy, které se většinou objeví jen na jeden díl a pak zase mizí, nebo si střihnou nějaké pěkné cameo, aby trochu zahrály na city diváků, kteří si tuhle taneční sérii oblíbili. Ne, určitě to nikdy nebude taková pecka jako "Hříšný tanec", ale pokud se týká tanečních čísel, vždycky to bude mít něco do sebe. Street, který je zde předváděný, je skutečně inovativní, místy se sice prvky opakují, ale to nic nemění na to, že vás svými kousky tanečníci dokáží zaujmout. Problém je ve chvíli, kdy se snaží hrát. Přijde mi, že hrát neumí snad ani jeden, kromě postavy Moose jsou všichni neskutečně toporní, jako kdyby nám chtěli dát najevo, jak je tanec důležitý. Když slyším větu, že tanec dokáže změnit svět, tak se mi chce sednout na zadek. Film je místy prostě až moc hezký, až moc chce citově strhnout, že to vůbec není pěkné, ale nedá se nic dělat. Nic moc jiného jsme asi čekat nemohli. Snažte se vnímat taneční čísla a ne zbytek, no a dočkáte se vlastně celkem zajímavého vystoupení. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/divosi-10-years-divoka-stvoreni-lets.html ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Další z řady utančených tanečních filmů podle stejné šablony. To nejhlavnější - choreografie, je zvládnuto výborně, a zábavně. Herecky už to trošku padá (mladší neotřelejší hlavní pár se hodí spíše do Disney TV produkce (a Alyson Stoner z ní vlastně téměř vzešla :-)), a druhý pár je klasika správňák sympaťák-kočka hrající na dvě strany co se do něj zamiluje), ale výsledný mix není až tak zlý, jak by kritický divák mohl čekat. Kupodivu poměrně známý děj odsýpá, převážně protkán spíše tančením, romantikou a pousmáním, než komediálním humorem. Finální happy-end se dostaví dřív než třikrát zívnete, takže i když film není zrovna kinematografická špička, jako relax na dlouhé nudné odpoledne není k zahození. PS: Největší mé překvapení se dostavilo se se závěrečnými titulky: "Music - Bear McCreary". Ano ten, který předtím tvořil hudbu ke komplet Battlestar Galactica (tzn. i Caprica...)... ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Kdo by řekl, že jedno z nejlepších využití 3D bude mít pravě tenhle taneční flák. Žádné samoúčelné házení věcí do publika, ale v celku originální smršť "cool" vychytávek, které se umějí prodat jako "normální" součást tohoto tanečního nadsvěta v nové dimenzi. Let's dance 3 je opravdu energický snímek, ve kterém všichni ti dokonale vypulírovaní lidé s umělými problémy představují opravdové mistry svého řemesla a pod vlivem výborně slazené choreografie předvádějí vskutku prvotřídní taneční vystoupení jako by z oka vypadlo jakémukoliv potem nasáklého videoklipu z MTV. Jon Chu umí skloubit dohromady cool videoklipovost a poctivou filmařinu, kterou tahá až na hranu třetího rozměru a v celku jeho podívaná odsípá, má grády a ke konci její repro bubnuje tak, že až zapomínáte, že se díváte na film. K tomu soundtrack, který slýcháte každý den v rádiu na Evropě 2 a je jasné, že se vám nic nebude snažit vymluvit, že byste si tuhle prvoplánovou zábavu mohli užít. Jenže ono to má takový háček a tím je lobotomický scénář, jenž ze všech postav dělá ploché figurky, které nemají vlastní hlavu a bezdůvodně jednají i proti své vlastní vůli. Celý příběh je vlastně tak nulový, že až zamrzí, že tam je. Nahradit půlhodinku žvatlací vaty dalšími tanečními peckami a určitě by byli šťastni nejen obyčejní diváci. Fakt, že se ve filmu nic neděje i přes to, že hrdinové řeší neustále své problémy, v tomhle případě nehorázně brzdí tuhle "dance experience", jejíž hodnocení mohlo být klidně vyhnáno i výše. Z toho, jak jsou všichni samoúčelně cool, se až zoufale kazí zuby. Let's dance 3 je i přes to více než uspokojujícím filmem pro cílové publikum a mě samotného překvapuje, jak moc jsem si ho užil. Ale když nad tím tak přemýšlím, bez 3D by to už nebylo ono. 65% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu film vydělal 15,8 milionu amerických dolarů, což byl nejmenší výdělek filmu z trilogie. Ale celosvětově vydělal více než 159 milonů, což jej v trilogii naopak nejvíce. (Cheeker)
  • Při taneční scéně Moose (Adam G. Sevani) a Camille (Alyson Stoner) jsou na obrazech, se kterými dvojice tančí, Jindřich VIII. Tudor a jeho čtvrtá manželka Anna Klevská. (Sekyra)
  • Natáčelo se v Los Angeles a New Yorku. (Cheeker)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama