Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební film, v němž účinkuje řada osobností amerického hiphopu, vypráví o dvojici kamarádů, kteří by si chtěli otevřít nahrávací studio. Elgin a David však mají konkurenty, kteří je vyzvou na souboj. Musí vytvořit jedinečné vystoupení, teď jim jde o všechno... (oficiální text distributora)

Recenze (48)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Na moje osobné prekvapenie, tento film nezaostáva za inými tanečnými filmami. Myslela som si, že bude troška pre hip-hopovaný ale nevadilo mi to tam. Herci hrali obstojne, aj keď v takýchto filmoch je dôležitý skôr tanec. Zápletka bola klasická, tanec prijateľný. Neboli tam žiadne triky, ktoré by sme predtým nikde nevideli. Soundtrack bol veľmi dobrý, a to ja hip-hop, rap a podobne moc nemusím. Takže tento film neurazí ale ani neočarí, čistý priemer 50% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Hip hop není zrovna můj šálek čaje, hudební stránku tedy hodnotit nehodlám. Herecké výkony se tu najdou stěží, takže ty hodnotit nehodlám rovněž. Film má pětadevadesáti-minutovou stopáž, která mi přišla jako poloviční, a to i přes zdlouhavé a poněkud nudné pasáže ze života obyčejných amerických afroamerických teenagerů. To máme první plus, druhé a poslední je za choreografii. Když už někdo točí taneční film, měl by si nastudovat Nakládačku, ze všech moderních tanečních filmů u mě totiž vítězí právě ona. Nápadů přehršel, tak se mi to líbí. Samotné battle scény se zasloužily o to, že u mého hodnocení svítí dvouhvězdičkové hodnocení. ()

Reklama

Bart16 

všechny recenze uživatele

Většinou komentuji pouze nové filmy,ale tady musím udělat vyjímku,protože vím,že mé hodnocení určitě nejednoho člověka překvapí.Tento film je čistě o tanci,respektive tanečních soubojích(tzv. battle).Pokuď se zajímáte,nebo se pohybujete v prostředí okolo hip hopu,break dancu apod,jako já,pak budete podle mě hodnotit film podobně,jako já.Pokuď vám tyhle věci nic neříkají,tak se budete u filmu neskutenčě nudit. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moje přítelkyně byla hoperka a na tyto filmy jsem se prostě občas dívat musel. Tento byl jeden z těch typických. Černoši, hiphop (opravdu to není hudba), street dance (opravdu to má k tanci hrozně daleko) a "souboje", ve kterých jde strašně moc o všechno, všichni to berou naprosto vážně. Chlapi se snaží být strašně cool a nabušení machři, holky zase strašně sexy. Film, kterej mě takt dokonale minul, že je z tohoto žánru navždy poslední. Ani nevím, za co ta * je... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna příznivec tanečních filmů, ale musím říci, že je škoda, že Nakládačka není složena výhradně z tanečních scén. Ty byly totiž vycizelované a hodnotil bych je pěti hvězdičkami - dokonalá choreografie, tempo a dynamika a hlavně dechberoucí sportovní výkony všech tanečníků... V Nakládačce jsem totiž litoval, že je tu i ten zbytek - neskutečně plytký a rozvláčnělý příběh o ničem. Škoda, kdyby se tu ještě víc tancovalo a battlovalo, bylo by to za mnohem více hvězdiček... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Film inspiroval autory South Parku (od r. 1997) k napsání 4. epizody 8. série s názvem "You Got F'd in the A". (koci)

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama