Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

R4D0 

všechny recenze uživatele

Na Slovenské,pomery ktoré sú skôr chudobné ako bohaté je projekt "Partička" perfektne zvládnutý,vydarený a hlavne dobre spracovaný,možno že by som mal trošku spomenúť osadenstvo v ktorom sú ľudia ktorých nemám príliš rád Dangl sa dá Latinák,Miezga,Kemka,Jakab absolútne ale s prepáčením upišťaná gorila Polnišová by sa tam nachádzať nemusela ale celkovo ide o vydarený projekt ktorý sa na Slovensku vyskytne raz za svetelný rok;) ()

Pilgrimka 

všechny recenze uživatele

V porovnání s naší českou Partičkou je to jako nebe a dudy. Samozřejmě s dřívějšimi legendárními baviči jako byl Menšík, Holzman, Kaiser a další to nemá nic společného. Hodnotím to pouze podle téhle doby a co nám teď co se týče humoru nabízí. Nicméně týká se to jenom Česka a Slovenska, protože kdybych měla jít za hranice, tak třeba vedle takových Whose line to ani neleželo. ()

Reklama

jondoe 

všechny recenze uživatele

Ani si nepamatam kedy som sa naposledy tak zasmial. Vsetci zucastneny su perfetny improvizatory a myslim, ze na slovensku mozme byt hrdy akych hercou mame. Len je velka skoda, ze svoje umenie musia predvadzat v takychto, kratkych relaciach. Mame vynikajucych hercov a je velka skoda, ze sa na slovensku netoci viac filmov, pretoze material na to urcite mame. ()

deepspace101 

všechny recenze uživatele

"Kto nakŕmi pavúkov? Kto pooberá čerešne?" Kvalita pořadů o počasí kolísá v závislosti na počasí, kvalita Partičky se složením partičky. Vyhovuje mi, že se zde objevují především slovenští herci, které neznám a nemám je spojené s různými nováckými a primáckými telenovelami. Známé tváře se zatím osvědčily málokdy (ono třeba od Ani Geislerové se nedá mnoho legrace čekat). Konstantu, a to značně rušivou, představuje chování moderátora – ten je na zabití vždycky. Očividně trpí závažnou chorobou, která se projevuje nezvladatelným předváděním "nenuceného" smíchu. A zná Dangl i jiné než "příjemné" přívlastky? Chvíli mi trvalo, než jsem si na humor Partičky zvykla, i dnes se občas v duchu ptám, co je na tom vlastně vtipného a čemu se směju, ale o přemýšlení tady nejde. Naopak je krajně nežádoucí. Stačí kopnout rozum do kouta, přistoupit na jejich hru a nechat se unášet na vlně absurdního humoru, dobré nálady a kouzla okamžiku. Vzhledem k odpadnímu standardu televizních pořadů českých a slovenských komerčních stanic mě Partička velmi příjemně překvapila. Doufám, že z vysílacího programu Markízy hned tak nezmizí. Protože když dojde na krmení pavouků, padám smíchy ze židle. :-D ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

neskutočnéé!! Keď mi kamarátka poslala jednu scénku, musela som si pozrieť celú epizódu. A že som sa bavila!! Od začiatku do konca. Super nápad, skvelí improvizátori! Len hrozí, že ak sa nebude striedať ešte viac úloh na urč. štýl, môže sa to stať ošúchané, čím ďalej menej zábavné. Našťastie, zatiaľ im to ide skvelo:) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)

Reklama

Reklama