Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Občas som sa na zvieratkach, či BF pobavil. Ale poväčšine to bolo trapné, nudné a neoriginálne. A pár dobrý nápadov omielaných dookola omrzí. Ak ste zarytý fandovia zvieratiek možno si dáte hviezdičku hore. Ak ste deti v predškolskom veku možno i dve :D Ale toto mimo deťom, fakt nikomu neodporučím... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pri nastavení na nižší stupeň diváckej náročnosti prvá tretina ešte pobaví, no postupne to ide dolu vodou. Omrzí opakovanie fórov aj divoké škľaby Brendana Frasera a jeho šéfa. Vyššiu náročnosť vôbec neodporúčam zapínať, v tom prípade táto jednoduchá rodinná komédia raketovou rýchlosťou zletí do odpadu. Pritom na podobné komédie staršieho dáta (Chevy Chase a podobne) mám slabosť - ale to boli iné časy :-) ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka na sobotní večer, příjemně jsem se pobavil i když jsem čekal o malinko víc. Příjemné gagy a humorné situace mě dalo by se říct uzdravili, ten den mi bylo blbě:D. Brendan Fraser je dobrý herec a jeho filmy jsou obvykle dobré taky a přiznávám, že tenhle je trochu slabší, ale to nic nemění na tom, že jsem se bavil fakt dost dobře. Ten mýval je borec, vrána taky a skunků bylo moc. Ovšem zábavy tak akorát a přece jen to mělo konec, taký jaký jsem si přál, takže přijemná záležitost. Nevím, co ještě napsat, snad jen - další podceněnej a podhodnocenej film, za mě 75%. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tak asi takto: Frasera ja nijak zvlášť nemusím, a filmy v ktorých hrá nepovažujem za skvost kinematografie...a tento komediálny snímok sa z tohoto radu nevymiká....ale na druhú stranu, nech môj odpor k deju a príbehu bol akokoľvek veľký, zvieratká si ma postupom času čoraz viac získavali a zmiernili tak nepriaznivý pohľad na Chlupatú odplatu....Resumé: nech nežerem: */** ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Brendan Fraser je moc dobrý herec na to, aby hrál v takové kravině, Brooke Shields (zraje jako víno…) je moc atraktivní na to, aby se musela pitvořit v tolika trapných scénách a Roger Kumble je moc velký packal na to, aby natáčel filmy. Bohužel stalo se. Vy ale určitě máte spoustu lepších věcí na práci, než abyste zabili hodinu a půl při sledování takové trapárny. Mě osobně všechna ta divně animovaná, upištěná, „tut-tu-du-dů“ si pobroukávající zvířátka omrzela hned v první minutě a vypnutí filmu až téměř po hodině považuji za téměř nadlidský výkon. Za co tedy ta jedna hvězdička? Ani nevím, nejnižší hodnocení si pro jistotu schovám pro případné pokračování „Ještě chlupatější odplata 3D“. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama