Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jestli se někdo v Česku aspoň jen přiblížil TV-kuchařskému guru Jamie Oliverovi, tak je to právě Manu (žel je to původem Ital, ale tak shit happens). Jeho čeština je možná legrační (i když umět italsky tak, jak se on vypořádal s češtinou, tak si pískám), ale pozorovat ho v kuchyni je prostě radost (italskou krev zkrátka nezapře), navíc je to sympaťák a pořad má šmrnc- prostě nenudí. Zapomeňte na všechny ty Babicy, Pohlreichy, Vodouchy anebo Kluky v akci, Manu je king :-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu mám rád, talianske správanie už omnoho menej. Ak by som to mohol porovnať napríklad s reláciami Jaroslava Žídeka, chýba tomu určitá originalita, tematika, Ridi okrem toho, že robí svoju domácu kuchyňu nepriniesol nič nové. Na to, že žije v Českej republike už veľa rokov sa nenaučil ani poriadne jazyk. Dosť rozpačité, pre mňa sa zaraďuje do rady iných, ktorých je ako kvapiek vody v mori. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Fanúšikom TV-varenia nie som, ale pri prepínaní programov mi stačila jedna minúta, aby som tohto kuchára dopozeral do konca a ešte si ho pozrel aj druhý krát. Vystupovanie má príjemné, nenásilné, netvári sa ako majster sveta, talčeština je osviežujúca a hostia sa do ničoho nepletú, len prehodia pár slov a potichu vedľa konzumujú. A to hlavné, jedlá sú už na pohľad jedlé a pritom nie celkom bežné, kurča v porceláne, minestrone, boloňské lasagne, kto by si nedal... ()

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Ať už tenhle pořad kvality (co se filmu jako umění týče) má, nebo nemá, faktem je, že mě vážně inspiroval a konečně dokopal k vaření. Manu je sympatický chlapík, příprava jídel vypadá v jeho podání neskutečně jednoduše a člověka to fakt žene do kuchyně, aby si to vyzkoušel taky. (mimochodem, jeho čeština mi vůbec nevadí, ba naopak - přijde mi to celkem milé:-)) ()

lisma 

všechny recenze uživatele

Seriál o kulinářských dobrodružstvím od konkurence lišící se osobou Emanuela Ridiho, kterýžto opustil apeninský poloostrov a vydal se šířit své italské kuchařské dovednosti k nám do (s nadsázkou řečeno) gastronomické žumpy střední evropy. Poměrně kultivovaný pořad, ale co naplat, zase je to jenom o tom vaření... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama