Reklama

Reklama

Bez servítky

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2009, 40 min

Účinkují:

Juraj Mokrý, Richard Stanke, Viktor Horján, Paviel Rochnyak, Roman Pomajbo, Maroš Kramár, Ján Kroner ml., Jozef Vajda, Adela Vinczeová (více)

Obsahy(1)

Denná reality show o varení, v ktorej každý týždeň súťaži päť hostiteľov. Každý deň má jeden z nich pre ostatných pripraviť večeru na určitú tému. Po jej skončení ostatní súťažiaci individuálne hodnotia a prideľujú body za jedlo, jeho prezentáciu a zábavu pri večeri. Vyhráva ten, kto od svojich súperov získal najviac bodov. Víťaz získava titul najlepšieho hostiteľa a 1000€. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

knoxville 

všechny recenze uživatele

Ty vole to su luzri... EDIT: S odstupom casu, kedze to tlacia pred spravami a je tazke sa tomu uplne vyhnut...pridavam este jednu hviezdicku! Pokial tam nevyberaju samych poloretardovanych ludi tak sa na to aj celkom da pozerat... EDIT2: a po case este jednu hviezdu, podlahol som a natlacili mi to do hlavy asi :) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak zase nastáva ten problém, že divák musí jesť iba očami. Počúvať, aké je jedlo fantastické a ako to tentokrát hostiteľ prehnal so soľou je síce v poriadku, ale z obrazu to nevyčítame. Bohužiaľ tu ide skôr o bulvár, keď divák sleduje intrigy, kto dá komu koľko bodov, aby mohol vyhrať a aké celebrity sa v ňom objavia. V podstate by to bolo za odpad, ak by tu nato neboli vhodnejší kandidáti typu Farma a podobne. Toto je aspoň relatívne vkusné. ()

Reklama

Gumeny 

všechny recenze uživatele

Niekedy je to aj zaujímavé - napr. časť s Mokrým ma aj celkom pobavila. Ale inak tam sú väčšinou takí blbci, ktorí nielenže nevedia variť (to by bolo to najmenej), ale sú zbytočné otravní a nedá sa na nich vôbec pozerať. A to bodovanie je riadna blbosť, veď všetci si dávajú len 8,9 alebo 10 bodov, nechcú byť sprostí, tak dajú lepšie hodnotenie, ale tym pádom nie sú ani úprimní. Kebyže to nechodilo pred Správami, tak to ani nepozerám. ()

nany2121 

všechny recenze uživatele

Výsledné hodnotenie 26% ma vôbec neprekvapuje. Ludia, ktorí nemajú vzťah k vareniu táto reality-TV určite nenadchne. Z mojho pohladu ma najviac zaujala pestrosť kuchýň, ktorými sa snažia niektorí hostitelia zaujať svojích hostí, ale vela krát sa potvrdilo, že Slovákom hlavne chutí slovenská kuchyňa. Veľa krát dochádza aj ku vtipným situáciam, ktoré určite dokážu pobaviť. V relácií vidím aj strašne vela negátívnych vecí, ale proste ma to baví. Normálne by som dal 2 hviezdičky, ale dal som 3, nech trocha zdvihnem hodnotenie. Odporúčam luďom, ktorí sa radi dozvedia nové zujímave recepty a pritom sa trocha pobavia. Dobrú chuť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na internetu se dá dohledat ještě dnes dost dílů tohoto nepříliš povedeného a už vůbec ne úspěšného kulinářského pořadu. Ve kterém bylo více méně všechno špatně. Až tragické zpracování zabili nejen kameramani, ale i samotní účinkující – u některých dílů jsem se alespoň trošku zasmál, ale většina z těch co jsem viděl, byla nudných jako prase…Sorry ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama