Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

subic 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je v podstatě druhým pořadem o vaření na českých televizích po Prima vařečce (2001), která ovšem utrpěla častým střídáním kuchařů-moderátorů. Tady to jedou od začátku Filip Sajler a mě sympatičtější Ondřej Slanina. Kluci jsou rychlí, vtipní, má to hlavu a patu, občas podle jejich receptů něco dělám, třeba dnes vánočku. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jsem jeden z těch, kteří právě tenhle pořad považují za zábavné televizní povařeníčko, zvláště oproti jakémusi trapnému anglickému politicky korektnímu nýmandovi. Možná je to skladba jídel, možná mentalita, nevím. Ale někdy mám skoro pocit, že jak nemluví protagonisti anglicky, je to na csfd ztracená věc. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Ve sve dobe to byl takovy prumer, lepsi nez Novacke hruzy, ale v konkurenci novych a stale lepsich kulinarskych poradu CT se starnouci Kluci stale vice propadaji do podprumeru. Predevsim vareni ze svetove kuchyne je vice usmevne nez inspirujici a na Slaninovi je asi nejchutnejsi to jmeno. Jednoznacne to nejlepsi v poradu je 'hostovani' externich a dokonce zahranicnich kucharu. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nad tímto pořadem bych mávl rukou, ale to bych sem musel nějak narvat gif obrázek, abyste to viděli. Normálně prostě mávnu rukou. Ze shora dolů s takovým tím patřičným švihem, aby bylo zdurazněno pohrdaní a automatická povýšenost. Asi je vám jasné, jak jsem nad tímto pořadem mávl rukou, ne? Nemusím to snad dál rozepisovat? Ale kluci jsou vtipní, to zase jo. Otázka je, jestli cíleně, jestli se oba, já a oni, smějeme tomu samému. Asi ale ne. Nejvíc mě ale šokovalo, že je to DOKUMENTÁRNÍ pořad. Z toho mi jde hlava kolem. Update. Už to přepsali na RODINNÝ. Z toho mi jde ale taky hlava kolem. Chci se dožít dne, kdy kulinářský pořad bude alespoň trochu světový, trochu sexy a trochu nápaditý. ()

zorro 

všechny recenze uživatele

Jako kuchař musím konstatovat, že bych je chtěl vidět někde za provozu v restauraci. Tohle nemůžou dělat normální kuchaři. Jsou ale pořád lepší jak ta absolutní nula na Primě (Petr Stupka). A taky by mě zajímalo, kolik si člověk může od nich napsat receptů, když tam dělají samý kokotiny, nic nového tam nevymyslí. Prostě ať se podívají na Jamieho Olivera nebo na toho černocha na Nově, ten taky ještě jde, a začnou s tím něco dělat. "Jinak se z těch sraček nevyhrabou." ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama